Cauzele opririi din ev.a sarcinii -TROMBOFILIA- 9
Raspunsuri - Pagina 9
profa spune:
,miki,mcrissa,mihaele,goldi,avalon,luck,danny,ingeras,alla, dragele mele,la toate!N-am avut treaba cu bac-ul,care inca nu a inceput,si nici n-o sa am ,nu ma leg la cap cu bac-urile de cativa ani,de cand,am dat odata o indicatie,doar o indicatie,si fraierii de copii au iesit din sala strigand in gura mare ca aia cu parul rosu le-a spus TOT...si era s-o incurc...
Am savurat primele zile de vacanta,am fost putin pe la ai mei...cam atat.
Lavinia,imi pare rau...iti doresc sa fii norocoasa,si sa gasesti repede succesul cu tratamentele astea,care sunt atat de simple in fond...Eu nu stiu ce sa-ti spun de Uscatescu,uite,miki a fost multumita,la fel si mcrissa,mie dr. de la Synevo mi-a zis ca d-na uscatescu nu mai e atat de cautata,-ca sa se exprime elegant...
Eu am convenit cu ginecologul meu sa iau heparina imediat dupa ovulatie(nu fac fiv,doar stimulari monitorizate),pe langa aspenter ,acid folic si vitamine.
Luca,tinem pumnii!
danny,eu la stimulare foloseam Puregon,si Pregnyl.Le cumparam de la Sensiblue,si ,la una din farmacii,imi dadea fata de acolo cat pregnyl vroiam,ca am incercat si eu la ultima sarcina sa iau pregnyl pentru sustinere,insa tot n-a fost sa fie...incearca si tu,poate ai vreo relatie la Sensiblue.Mai au si in Helpnet,dar repet,la o singura farmacie mi-a dat cat am vrut,la restul imi spuneau ca doar la 300,sau 450,sau 600 UI de Puregon dau o fiola de Pregnyl...
Da,asa e cum ti-au zis fetele,e in Ungaria Ovitrelle,costa cam 20E,cu reteta simpla,doar ca are parca 6500 UI,iar Pregnylul are 5000,probabil ca l-ai putea face la 5 zile,nu la 4,nu stiu...
mcrissa,ma bucur ca tu si puiutul tau sunteti bine!
miki,am sperat ca vii de la fiv si ne spui ca sunteti 2 in unul...ti-am tinut pumnii...
.Da' chiar,cand incepi?Sau ai inceput...
?
mcrissa spune:
lavinia eu am incercat sa merg la Coltea, dar nu mi-a placut deloc cum a tratat problema dr.Mi-a spus ca nu crede ca mutatia mea e cauza opririi in evolutie a sarcinilor si ca nu are ce monitorozare sa-mi faca pe parcursul sarcinii.ca o sa-mi faca o data analizele ca sa imi iasa mie din cap si gata.am plecat plangand de acolo gandindu-ma ca poate am altceva si pot pierde si sarcina de acum.La Fundeni am fost luata in seama, merg acolo dupa fiecare ecografie, imi face analize, imi raspunde la telefon cand mai apar probleme.am cunoscut luna asta o fata la Fundeni care a pierdut sarcinilie cam la aceeasi varsta cu a ta si stiu ca i-a dat sa ia aspenter zilnic.tin pumnii sa gasesti o rezolvare si ai incredere ca pana la urma va fi bine
profa ce bine ca a venit vacanta.si eu vreau sa-mi iau cateva zile, as pleca la munte, dar sa gasesc o locatie si cu piscina.io de mare as fi avut chef, dar am inteles ca nu e buna caldura la tratamentul cu anticoagulante.
danny eu am 5-6 fiole de pregnyl si am si recipient de transportat la rece(am luat din Germania cu 15 euro fiola), dar eu sunt in Bucuresti, cam greu sa ajunga la tine.
9+ Minunea din burtica
Puisori
Cristina, mamica de doi ingerasi in ceruri
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia
floricik spune:
Fetelor, scuze ca ma bag in seama
dar vroiam sa spun ca sunt incantata de cum am fost tratata de cate ori am fost la Fundeni la Dr Uscatescu.
Nu cred ca am probleme mari cum au multe fete de aici, si mie mi-au facut toate analizele care sunt puse pe voi pe prima pagina
...proteina S etc
Va multumesc din suflet pt ca atunci cand am aflat ca sunt gravi si nu stiam incotro sa apuc voi m-ati ajutat si mi-ati dat si nr de telefon al asistentei Dr Uscatescu. 

Stiu ca mai am mult pana la 40 de sapt...dar ma rog la Dumnezeu sa fie totul ok.Eu ma simt bine si bb la eco e ok. Ultima data cand am fost la Fundeni mi-au crescut trombocitele de la 155 la 191 iar doamna dr era asa fericita de am zis ca a castigat la loto ![]()
Va multumesc inca o data. 
15 Maine fac 16 sapt 
http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png
lavinia78 spune:
Azi este prima zi fara antibiotic. In zece zile pot sa merg sa imi fac analizele.
O zi buna tuturor!
Lavinia
ala77 spune:
Fetelor care luati aspenter si faceti fiv: intrerupeti aspenterul inainte de puncie? Cand il introduceti din nou? Si de cand incepeti sa faceti Clexane?
miki-miki spune:
Alla
depinde de xclinica unde faci FIV si cat de grava e trombofilia. La FIV in UE Kitta
a scris aici si pe pagina urmatoare ca ea a luat Lovenox 40mg din zi 1 de stimulare deoarece are anticorpi anticardiolipinici si antifosfolipidici . Mai scrie ca se face pauza de heparina si thrombo ass cu o zi inainte de ET, ziua punctie si urmatoarea dar eu cred ca a gresit si a vrut sa spuna ca la punctie se face pauza.
Alte fete care au facut in Austria au luat fraxiparina de 0,3 imediat dupa ET.
Miki Anul asta pun de-un pui
DOAMNE AJUTA!!
Looana spune:
Alla sa sti ca si eu am luat Ass100 si a trebuit sa o intrerup inainte de punctie cel putin cu 10 zile asa ca am inceput sa-o intrerup de cind am inceput cu stimularile.Si am avut voie sa o reiau dupa punctie imediat la ET nu e problema daca o iei nu mai singerezi ca la punctie.
Fetelor va salut pe toate
si am sa revin sa va mai scriu citeva si despre mine in zilele urmatoare,deoacamdata va urmaresc si va citesc.Va doresc un weekend minunat si un inceput de saptamana pe cit se poate de usor.
Looana
jasmine30 spune:
Buna fetele ma inscriu si eu cu 3 sarcini pierdute, cea mai mare la 8 saptamani. Nu stiu daca am probleme cu trombofilia, dar as vrea sa o intreb pe Lavinia care am inteles ca e in aceeasi situatie ca si mine daca ea a facut si cariotipul pt ea si sot si daca acesta a iesit bun.
Lavinia, tie ti s-a declansat avortul spontan si te-au si chiuretat sau nu s-a eliminat deloc singura sarcina? Ca eu merg marti si desi de azi am sangerare tare imi e frica ca si eu ajung la chiuretaj, desi nu vreau deloc....
Apropo si mie acum cateva zile cand cred ca s-a oprit sarcina din evolutie mi-a curs sange din nas. Si asta doar atunci. Oare e o chestie ce ar putea indica o trombofilie? Ca am citit ca ai mai patit si alte fete de pe aici la fel...
Daca fac analizele la Synevo si apoi merg cu ele la Uscateasca oare mi le citeste si pe astea sau nu? Cum se procedeaza la Fundeni? La ce ora se merge? Cum se intra la dr? La consultatie si apoi analize, cand se dau rezultatele?
Va pup si sa ne auzim si cu vesti mai bune !
luck spune:
Fetelor ,
referitor la antitrombina mea mica (67 fata de minim 80) , am fost si am vorbit cu o doctorita de la mine din oras care a lucrat la Fundeni si o cunoaste foarte bine pe dr Uscatescu ,care mi-a spus ca aceasta valoare inseamna o problema de trombofilie in extrem de putine cazuri , ca celelalte analize (prot C,S,APCR) sunt mult mai relevante.
M-a intrebat daca doresc sa imi faca o programare la dr.Uscatescu!!!
Ce ziceti voi daca ii trimit un mail dr Uscatescu sa o intreb daca e necesar sa merg la un control in Buc imi da un raspuns??Poate fetele care au fost la ea si o cunosc imi pot da un sfat.
Multumesc !
criss_85 spune:
Buna fetelor! Eu am absentat f mult,dar greu mi-am gait timp sa intru pe forum. Am fost intr-o continua alergare si am inceput sa-mi fac toate analizele care se fac in primul trimestru de sarcina.Se pare ca mai am o balarie, LISTERIA mi-a iesit prezenta.De cand o am nu stiu,dar ce am citit m-a ingrozit.Spune ca din luna 7 se transmite direct la fat si deseori duce la moartea fatului in uter.Acum ma intreb,daca nu cumva eu contactasem aceasta infectie in sarcina si nu mi-am dat seama,fiindca simptomatologia e cam aceeasi ca la o gravida(dureri de cap,greata,varsaturi,uneori febra...).Febra nu am avut,dar nu pot sa nu ma intreb daca si asta a contribuit la moartea fetitei mele in uter in luna 7 de sarcina...Am repetat analiza si la Synevo si joi primesc rezultatul.Sunt curioasa cum iese la ei.Mi-am sunat si medicul ginecolog si mi-a zis ca urmeaza tratament cu antibiotice,vreo 3 sapt...
Mi s-a taiat tot elanul,abia ce-mi revenisem si prinsesem curaj sa incerc din nou, nu pot din cauza listeriei.
Luck, in legatura cu dr Uscatescu,eu am contactat-o mai intai pe mail si apoi am ajuns la dumneaei.Mie mi-a raspuns repede la mail.O poti contacta asa si abia afli cand o gasesti la spital fiindca mai are perioade cand pleaca din tara si sa nu faci un drum degeaba pana acolo.
Mult succes!
Mcrissa,ma bucur ca tu si bebe sunteti bine!
Pupici tuturor si revin cu vesti sapt asta fiindca joi am programare la gine si imi interpreteaza si analizele de coagulare care le-am facut la CMU.sunt curioasa ce parere are si in privinta asta.