Cauzele opririi din ev.a sarcinii -TROMBOFILIA- 9

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jasmine30 spune:

Fetele imi dati si ie va rog adresa de mail a dnei dr Uscatescu? Cum imi activez PM ca sa il puteti trimite?

Multumesc,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

jasmine30 intri in partea stanga la mesaje private deschizi si apoi in partea dreapta intri la options si acolo bifezi activare PM

Puisori dragalasi

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Criss, depinde cat ai titrul lighioanei .
Este f frecventa la titru mic (160,320) si nu este o problema, se face tratament cu antibiotic - uzual ampicilina. Si eu o am, desi am stat si stau bot in bot cu pisici si caini, cat cuprinde, nu am luat toxoplasma sau toxocara, dar am cules listeria, cred eu, din alimente .

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia78 spune:

Sper sa fi scapat de moderare si sa apara mesajul in timp.

Jasmine30 imi pare rau ca treci si tu prin asa ceva. La mine a fost in felul urmator:
- sarcina unu - avort sponta eliminat tot nu a fost nevoie de chiuretaj
- sarcina doi - oprit din evolutie, nici un fel de sangerare, chiuretaj
- sarcina trei - sangerare si eliminare partiala, chiuretaj

La cea de a doua sarcina pentru ca era totul la locul lui doctorita mi-a recoltat si am facut atat cariotipul cat si amnio - PCR din produsul de conceptie. Analiza am dus-o la Medsana pentru ca se face la un laborator in grecia. Daca vrei sa vezi ce rezultate iti da iti pot trimite pe mail ca am scanate rezultate. La noi totul a iesit bine din acest punct de vedere.

Doar dupa ce iti face maine eco iti poate spune doctorul daca mai este nevoie sa te chiureteze sau nu.

Imi pare sincer rau ca trebuie sa treci prin asa ceva dar trebuie sa fim tari si sa gasim cauza pentru a putea avea si noi puiutii nostrii. Sunt convinsa ca intr-un final va fi bine si pentru noi.

Curaj!

Lavinia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss_85 spune:

goldi,titrul care mi-a iesit la listeria este de 1:64 si la comentarii scrie: infectie acuta/postacuta cu listeria.analiza am facut-o la CMU si sincer nu prea inteleg mare lucru din acest titru fiindca si eu am vazut la alte persoane niste titruri standard(1/160 sau 1/320).doctora ginecolog mi-a zis ca de obicei la un titru ca al meu unii medici nu prescriu tratament insa ea da tratament cu antibiotic chiar daca pacienta nu e gravi.acum sa vad ce imi iese si la synevo iar la sfarsitul saptamanii merg si la ginecolog cu toate analizele sa le vada si ea ca despre listeria am vb doar la tel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

criss 85
si Doamne Ajuta sa vii cu vesti bune !!

Mergi la inceput

Mie imi iesise 1/160 si pe buletinul de analiza de la Cantacuzino scria doar supraveghere pe parcursul sarcinii iar dr mi-a recomandat antibiotic.
Retin ca o prietena avea 1/320 sau mai mult si ii spusesera ca trebuie sa o trateze sau macar sa ajunga la un titru mai mic pt ca este cu risc. A tratat-o fara probleme, cu o cura mai lunga de antibiotic, ce-i drept.

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

cine se pricepe, explicati-mi si mie cum e cu titrul asta, el ramane fix, asa? adica nu e posibil Criss sa fi avut infectia acuta in sarcina si titrul sa fi scazut de atunci?

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

Avalon 17+

Mergi la inceput

Titrul nu ramane fix, fiind dozati anticorpii, ei variaza in timp si in functie de starea organismului.
Din cate stiu, titrul de 160-180 este considerat un titru mic, fara pericol neaparat.
Titrul 64 nu stiu cat reprezinta vis-s-vis de valorile minime si maxime ale laboratorului.
Listeria, toplasmoza, toxocara, ureaplasma - cati dr, atatea pareri .
Unii nici nu le baga in seama (la titru mic) altii te sperie de moarte.
Ambele variante au fost traite personal

Mergi la inceput