Cauzele opririi din ev.a sarcinii -TROMBOFILIA- 9
Raspunsuri - Pagina 11
criss_85 spune:
Pai pe buletinul de analiza scrie asa: Listeria 1:64(infectie acuta/postacuta cu listeria) iar intervalul de referinta este <1:8.
De-asta spun ca nu prea inteleg cu titrul asta fiindca nu prea am vazut exprimarea asta la alte laboratoare.
Avalon,si eu ma intrebam acelasi lucru,daca nu cumva am contactat infectia in timpul sarcinii(au trecut 4 luni de cand am pierdut bebele) si din ce am citit infectia e periculoasa pt fat din luna 7 cand nedepistata poate duce la moartea fatului in uter(exact la varsta asta de sarcina bebelusa s-a oprit in evolutie).Nu stiu daca exista un test de aviditate cum se procedeaza la toxoplasma sau CMV sa vad de cat timp am contactat infectia ca sa-mi pot da seama exact.Din ce am inteles de la medicul ginecolog voi urma tratament cu antibiotic mai mult ca sigur fiindca vreau sa raman insarcinata si sa scap mai repede de listeria asta.Azi imi iese rezultatul si de la Synevo si sper sa mi-l trimita pe mail,daca nu, abia joi merg sa-l ridic.Tare curioasa sunt cum a iesit si la ei.
danny1 spune:
mcrissa,multumesc.daca exista si acel recipient,o sa-mi rog prietena din germ sa-mi trimita.sa vad cum se poate.ar trebui sa ajung in germ anu asta,dar nu sunt hotarata.
mami de
Amira, premiata cu argint la concursul de dans![]()
jasmine30 spune:
Fetele va multumesc din suflet pentru mailul dnei dr Usactescu ! Ii voi scrie ca sa vad ce sa fac mai departe, ca tare greu e sa pierzi atatea sarcini...
Vad ca multe din voi ati pierdut sarcini mici, asa ca sper si eu ca asa sa gasesc si eu cauzele ca m-am saturat de analize cu rezultate bune si fara sa gasesc o cauza pe care sa o tratez...
Va pup!
criss_85 spune:
Fetele,am primit pe mail rezultatul de la synevo pt listeria si e negativ.Ce sa cred? care laborator minte? sunt in ceata totala...
goldi spune:
Adica unii spun "infectie acuta" deci se presupune titru mare , iar la altii este "negativ" ?????????
Daca nu ar fi viata si sanatatea noastra in joc - si a bb-lor - ar fi comic 
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza
criss_85 spune:
Da,goldi...astea sunt rezultatele.Nici nu stiu in care laborator sa am incredere. Joi merg la dr ginecolog de la CMU care mi-a recomandat analizele si sa vad ce e cu titrul ala,1:64(infectie acuta/postacuta) <1:8 si o sa-i arat si analiza de la synevo,iar duminica voi merge la medicul meu ginecolog cu toate analizele sa ma lamureasca.Synevo stiu ca e bun ca laborator,si mi-as dori sa aiba dreptate si sa fie negativ,dar ma gandesc ca si la CMU mi-au spus bine la altele.Adica mi-a iesit incert la rubeola igg si ca nu am facut toxoplasma(ceea ce stiam de la Medlife). Chiar nu stiu ce sa mai cred. O sa mai repet la CMU ca tot sunt arondata la ei si nu platesc si probabil o sa mai fac si la Medsana sa mai vad alta parere pe langa CMU si Synevo.Offf
profa spune:
mihaele,pe-aici suntem,n-am dezertat,
,dar daca nu avem noutati...
iaca,stam si asteptam...!!!
Pupici la toate fetele!!!
Avalon spune:
Criss
, foarte neplacuta situatia asta cu analizele, parca ar fi "alba-neagra"... oricum, sper sa se lamureasca problema si sa nu fie necesar sa iei toate laboratoarele la rand pentru a afla adevarul... oricum, ipoteza ca listeria a fost cauza pierderii sarcinii tale atat de avansate nu e deloc de neglijat... dar eu zic sa nu abandonezi nicio pista si sa te investighezi foarte serios inainte de urmatoarea sarcina...
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
Avalon
17+