Cauzele opririi din ev.a sarcinii -TROMBOFILIA- 9

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_let spune:

Buna la toate fetele

Ma numesc Mihaela si impartasesc cam aceleasi probleme din 2007, cand ne-am hotarat, eu si sotul meu, sa aducem pe lume un bb.
Pana atunci nu avusesem nicio sarcina si niciun avort. Mare ne-a fost bucuria cand am constat ca am ramas insarcinata relativ rpd, dupa numai 1 luna, eu avand uter retrovers. Insa bucuria a fost de scurta durata pentru ca la nici 2 luni sarcina s-a oprit in evol.(oct 2007), in febr 2008 am suferit un avort spontan(nici macar nu stiam ca sunt insarcinata si am luat 2 sapt antibiotice pt o raceala cumplita); embrionul avea cam 2.5 cm .
In mai 2008 am ramas iar insarcinata, de data asta voit, analizele infectioase si cele de sange fiind super ok, medicul ginecolog m-a trimis la dna dr Uscatescu sa le fac si pe cele pt trombofilii, unde mi-a iesit ca as avea ceva pb, nu mari, f putin proteina c nu era n=in lim normale, posibil SAFL, insa dupa 1 sapt de luat aspenter si vit c au iesit ok. In fine, diagnostic: hipercoagulabilitate. Cu tratament luat din a 6 sapt de sarcina (aSPENTER, VIT C, VIT E, mG+B6, Duphaston) am pastrat sarcina pana in luna a treia, insa degeaba, oprita in evol si era de mult tp oprita in evol pt ca eu nu am vazut la nicoi eco activ cardiaca. Cum nu am mai luat Duphaston, au inceput sangerarile. Dr tot ma chema la control sperand ca poate data viit vom vedea activ cardiaca, ca poate ma insel eu in priv ovulatiei si etc, dar nu era asa(eu am ciclu regulat la 28 zile fix). Asa am pierdut si cea de a treia sarcina .
Acum, la un an am sa incerc din nou, am schimbat si dr, merg maine dim la Giulesti la cabinetul de infertilitate, dr Niculescu, vad ce imi zice acolo, apoi din nou la Fundeni(dna Uscatescu mi-a zis in nov anul trecut sa merg cu o luna inainte de a ma hotarai sa fac din nou bb) si poate ca de data asta, luat cu tratam inca dinainte, sa am mai mult noroc.
Am sa va rog sa ma treceti si pe mine in lista voastra si tinem legatura. Mult succes la toate si pupici.

miha79

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

am fost la ecograf si am vazut broscuta cum se agita in burtica.
ma apropii de perioada critica de 13 saptamani si imi e din ce in ce mai frica

10+ Minunea din burtica

Puisori

Cristina, mamica de doi ingerasi in ceruri

Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia

Mergi la inceput

mcrissa, nu te mai agita, incearca, daca poti, ca stiu cum e, sa fii cat mai relaxata, sa nici nu te gandesti ca esti insarcinata si gandeste-te la lucruri frumoase, la concediu eventual, macar pana treci de perioada asta critica. Ai grija de tine si vei vedea ca va fi bine de data asta.
Va dau si eu vesti maine de la doctor.
Stiti ceva de dr Niculescu - Giulesti?

miha79

Mergi la inceput

Fetelor, am inteles ca unele dintre voi aveti mail-ul dne dr Uscatescu. Cine ma poate ajuta si pe mine cu el. As avea cateva intrebari de pus inainte de a ajunge acolo. So, daca puteti, va rog sa mi-l trimiteti si mie pe adresa mihaela_let@yahoo.com
Multumesc anticipat.

miha79

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

mcrissafii increzatoare va fi totul bine ai sa vezi

Puisori dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss_85 spune:

Dragelor,am fost azi la medicul de la CMU cu rezultatul analizelor in mana...A rasfoit totul,inclusiv tot dosarul din sarcina precedenta.Am intors totul pe toate fetele... Listeria din spusele ei,este f putin probabil sa o fi luat in sarcina,dar nici nu exclude acest aspect.S-a mirat si ea cand a vazut rezultatul lor cu listeria pozitiv, si rezultatul celor de la synevo,care este negativ.Mi-a mai dat o recomandare si merg maine sa mai repet la ei listeria(poate a fost o eroare de laborator) dar mi-a zis sa ma duc si la Victor Babes ca acolo dau rezultate f precise.Asta voi face,maine merg si la ei si la Victor Babes ,numai sa aflu un raspuns clar...Duminica merg si la dr mea ginecolog sa-i arat si ei toate analizele si sa vedem ce parere are si ea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela2009 spune:

buna feteleor!
Sunt noua pe forum si doar ce am avut un avort spontan la 7 saptamani si sunt cu moralul la pamant. Sunt disperata. Nu pot sa-mi explic de ce s-a intamplat. Mi-am facut toate analizele si sunt bune, dar.......asa a fost sa fie. A mai patit cine de curand? Poate ma ajutati si pe mine. Dupa cat timp pot sa incerc din nou? Care sunt sansele sa mai raman?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia78 spune:

mcrissa o sa fie bine de data asta o sa vezi. Trebuie sa fie bine ca sa ne dai sperante. Cu optimism si ganduri pozitive vom reusi sa avem si noi copiii nostri iar tu esti printre primele.
Pupici

Lavinia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia78 spune:

criss 85 sper sa se lamureasca cat mai repede situatia cu analizele , incertitudinea este doboratoare. Daca ai o cauza o poti trata sau o poti tine sub control altfel ....

Oricum dupa ce vei fi facut analiza de 4 ori (daca am inteles eu bine, 2 CMU, 1 Synevo si 1 Babes) ar trebui sa fie posibil ca medicii sa traga concluzia buna.

Iti tin pumnii

Lavinia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

O floricica virtuala pentru toate fetele curajoase care stau in umbra Miki, Mihaele, Profa, Criss, Danny, Luca ...
Poate linistea este de bun augur

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput