Cauzele opririi din ev.a sarcinii -TROMBOFILIA- 9

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danny1 spune:

mcrissa,suntem aici.langa tine.facem front comun.toate.bataioase si fortzoase.incruntate si hotarate.fir-ar ea sa fie de trombofilie.daca s-ar materializa sa vada ce paruiala i-as trage.nici fulgii n-ar ramane de ea.un imens buchet de flori pt o mamica asa curajoasa.un bebe sanatos si jucaush.ce bine ca e asa vesel....si o mie de
fetelor,am citit ieri ca trombo provoaca avort spontan in trim 2-3 de sarcina.nu mai intelg ca eu am pierdut in primul.oare mai am si alte balarii?offff

mami de Amira, premiata cu argint la concursul de dans

Mergi la inceput

mihaela,of,of.ce as mai putea spune?vai de sufletul de mamica.dar nu am inteles,nu ai facut si clexane?sau alta heparina?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_let spune:

Danny, nu, nu am mai facut. Am mers pe recomandarile si tratam dnei dr Uscatescu, care nu mi-a dat asa ceva.
Acum am venit si de la Giulesti de la dl dr Niculescu.
Ce sa va zic, dupa o asteptare de 2 ore si jumatate, cand am intrat in sfarsit in cabinet, am stat numai 5 minute. S-a uitat peste analize, inclusiv peste cele de coagulare, nu a zis absolut nimic decat, citez "hipercoagulabilitate, da"(care era de fapt diagnosticul dnei dr Uscatescu) si apoi m-a intrebat daca am facut histerosalpingografie pt ca am pierdut intr-un tp scurt cele 3 sarcini (oct 2007-iunie 2008) si trebuie sa vada cum stau cu cavit uterina si trompele. Si sa ma duc intre a 7 si a 11 zi de cm pt acest HSG si, f important, sa intrerup inca din prima zi de cm tratam cu aspenter. Cam atat, in rest nu mi-a mai dat alte anal de facut. Am sa merg totusi la Synevo sa imi fac si eu MTHFR pt ca dna dr Uscatescu nu mi-a facut asa ceva. Va pup pe toate si tinem legatura.
Sa avem curaj si Doamne ajuta!

miha79

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Mihaela, du-te la Genetic Lab, ca e mai ieftin (am descoperit acum ), iar laboratorul este axat pe genetica

Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!
Septembrie e luna MEA!

Mergi la inceput

dar pt ce histero?eu stiam ca se face pt endometrioza sau trompe infundate.ori in cazurile astea nu ramai insarcinata.iar tu ramai, probl e ca pierzi.exact asa am patit si eu cu o doctora.am asteptat 3 ore ca sa ma faca varza.sa ma trimita la adoptii.nu ca as avea ceva impotriva.parca ai mers cu ceva si el vb despre altceva.sau nu am inteles eu bine.....

Mergi la inceput

aaaaaa,inca ceva mihaela.este,aici pe undeva povestea fetelor cu hipercoagulabilitate.il gasesti daca dai search pe google:hipercoagulabilitatea in sarcina.fetele,au facut majoritatea clexane in sarcina.

Mergi la inceput

Ingeras, ms mult de sfat, mi-am notat si am sa merg la incep lui iulie.
Danny, am vazut si eu din ce am citit ca fetele cu hipercoagulabilitate(eu acum sper ca nu am si vreo mutatie ceva ca MTHFR nu am facut inca, am auzit de curand de el) au luat clexane, data viit cand merg la dna dr uscatescu am sa o intreb. Apropos, paote ma ajuta careva cu adresa de mail a dnei dr.
Am citit in aceasta dim, dupa ce am venit de la dr, despre Histerosalpingografie si am vazut ca nu e vb doar de descoperirea trompelor infundate (la mine nu e cazul, ca eu raman insarcinata), ci si de structura uterului, lucruri care nu se vad la o eco normala, si anume: poate are o str care nu permite embrionului implantat sa se dezvolte, fie pt ca nu are suficient spatiu, fie s-a implantat intr-o zona mai putin vascularizata sau care nu ii ofera suficienti nutrienti de care are nevoie ca sa se dezvolte si atunci se opreste in evolutie. Eu asta am inteles din ce am citit pe un site despre cauzele avortului spontan, unde, printre posib de descoperire ale pb cu cavit uterina, era si aceasta HSG. Of, asa ca ma voi programa pe 8 iulie la asa ceva, nu mai stiu nici ce sa zic...sper doar sa descopar cauza ca simt ca innebunesc.
Inca ceva, daca fostul dr la care ma duceam (caritas) mi*a zis, anul trecut dupa curetaj, ca luna urmat pot ramane, dr Niculescu la care am fost in ac dimineata, a zis ca nici vorba pana nu vedem ce si cum....Oricum mi-a fost teama de aia nici nu am mai vrut sa raman iar pana nu vad si eu ce am, dar ma intreb oare o sa aflu?
Vom vedea.
Pupici tuturor

miha79

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ala77 spune:

Fetele care au luat Clexane: de cand ati inceput sa luati, de la ET, sau cand s-a comfirmat sarcina? Si aspenterul l-ati intrerupt,sau ati luat ambele? Si Medrol sau Metilprednisolon cate zile ati luat?

Mergi la inceput

Buna fetelor.
Am citit in acest weekend o gramada despre histerosalpingografie si totodata si despre dr Niculescu(90% nu era deloc de bine). In leg cu HSG, nu stiu de ce as face asa ceva deoarece eu raman insarcinata si la toate eco pe care le-am facut, si au fost o gramada, totul a fost super ok, nimic suspect. Pe langa asta, acest dr am observat ca asta da sa faca tuturor pacientelor, dupa care le recomanda FIV, cu care iar nu sunt de acord, in situatia mea. Repet, eu raman insarcinata. Nici dr si nici spitalul nu mi-au inspirat mare incredere. In afara de f multa lume, nimic deosebit, decat asteptarea de ore in sir. Help! Nu stiu ce sa fac. Eu acolo nu ma mai duc sa fac acest HSG, oricum! Cred ca mai astept si cu bb. Of, m-am saturat de anal incerte si de doctori!

miha79

Mergi la inceput