Cauzele opririi din ev.a sarcinii -TROMBOFILIA- 9
Raspunsuri - Pagina 14
mcrissa spune:
mihaela nici eu nu stiu de ce ti-a dat sa faci HSG, mai indicat la tine ar fi o histeroscopie, ca sa vezi daca ai cumva sinechii uterine in urma chiuretajelor , vreun sept uterin sau vreo alta anomalie a uterului care ar impiedica embrionul sa creasca.eu dupa 5 ani de investigatii mi s-a acrit de doctorii astia celebri.
ala stiu ca fetele care au facut FIV au inceput Clexane imediat dupa ET.Eu acum sunt si pe Clexane de 0.4 si pe aspenter.
ingeras cand am facut eu MTHFR nu se facea la GeneticLab, am facut la Medlife si am dat 520
dar asta e, bine ca am aflat si sper ca tratamentul sa fie cel bun sa creasca bebe mare si sanatos.
danny, ingeras, mihaela, mihaele, lavinia si toate fetele dragi de aici va multumesc ca sunteti alaturi de mine.lavinia imi doresc din tot sufletul sa fie bine si sa prindeti toate curaj si sa gasim tratamentul care sa ne ajute sa avem un pui sanatos
11+ Minunea din burtica
Puisori
Cristina, mamica de doi ingerasi in ceruri
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia
ala77 spune:
mcrissa,
Multumesc de raspuns. Tu le iei amandoua si n-ai avut probleme de sangerare sau altceva?
jasmine30 spune:
Buna fetele. Imi spuneti si mie va rog cum se desfasoara consultatiile la dr Uscatescu? Se vine de dimineata si se intra in ordinea sosirii? Intri intai la dna dr si ti se ia sange? Cand se dau rezultatele si cam cat se asteapta in fata cabinetului la prima consultatie? Ca am fost vineri dar nu era dr si cica se intoarce saptamana asta.
Ce analize v-a fact? Cele clasice de coagulare sau si Fact V Leiden, etc.
Eu am tot citit ca la trombofilie se pierd sarcini in trim II dar eu am pierdut toate cele 3 sarcini la 5-8 saptamani. Oare sa sper ca acum gasesc o cauza? Ca sincer nu stiu ce sa mai fac...
Va multumesc mult pt raspunsuri !
mcrissa spune:
ala mi-a curs sange din nas de cateva ori,am luat legatura cu dr Uscatescu si mi-a bagat un gram de vitamina C pe zi si de atunci nu am mai avut nimic.si mi-a rarait aspenterul de la zilnic la luni, miercuri si vineri.dar sunt multe fete care au luat zilnic si nu au avut niciun fel de sangerare.la mine cred ca a fost si o coincidenta ca mi-a curs numai din nara stanga unde am avut niste bubite.
jasmine mai intai iti recolteaza sange una din asistente, aproximativ in ordinea in care se ajunge acolo si te cheama apoi dupa-amiaza la rezultate cand vei vorbi si cu doamna dr.eu m-am dus la dr cu analizele deja facute,acolo am mai facut doar analizele clasice de coagulare si acum ma urmareste ca sa vada cum reactionez la tratamentul cu Clexane.de la trombofilie se pot pierde sarcini la orice varsta a sarcinii, si la 5 saptamani, si la 40 din pacate.
11+ Minunea din burtica
Puisori
jasmine30 spune:
Mcrissa multumesc pt raspuns. Tu te-ai dus dupa a doua pierdere sau cand ai ramas gravi din nou? Cine a decis ce analize sa iti mai faca? Doctora sau asistenta ia sange si face analizele de trombofilie standard?
mcrissa spune:
jasmine eu am fost si dupa ce am pierdut prima sarcina si mi-a dat doar vitamine la a doua sarcina si nu a fost suficient.inainte sa raman acum insarcinata am facut de capul meu, cu ajutorul fetelor de pe forum, mai multe analize.aspneter am inceput sa iau cu 3 luni inainte sa raman insarcinata, iar cand am ajuns la Fundeni incepusem si Clexane, cu acordul dr-ului ginecolog.La Fundeni mi-au zis ca sunt pe tratamentul bun si sa continui asa.
11+ Minunea din burtica
Puisori
karinuta spune:
buna fetelor!as vrea sa va multumesc pentru lucrurile importante pe care le scrieti pe acest forum, din care eu personal am invatat f. mult, am aflat lucruri pe care in sapte ani de incercari niciun medic nu mi le-a spus .Asa am aflat de la voi despre analizele de sange care trebuiesc facute si asa am descoperit ca am mutatia factorului V Leiden pozitiva, heterozigot, si deficit de proteina S, si deficit de homocisteina.A mai avut cineva asa rezultate.Ce trebuie facut in acest caz?Multumesc mult.
ingeras26a spune:
Mi-a raspuns si mie Dr. Uscatescu la mail si mi-a spus ca vom incepe heparina dupa protocolul unguresc. Ce Doamne iarta-ma inseamna asta?
Mcrissa, tu ai luat heparina? Aspenter ai luat si inainte sa ramai gravi? cat, 1/zi in fiecare zi?
Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!
Septembrie e luna MEA!
boldi spune:
buna,
nu am mai intrat de ceva timp pe acest forum din lipsa de timp...am o fetita de 7 saptamani...vreau sa le incurajez pe cele care sunt pesimiste asa cum am fost si eu...am trombofilie ca si voi si am facut urmatorul tratament:Clexane 0,6 ,Bio Mg si Aspenter 1 pastila luni,miercuri si vineri...mi-am facut injectiile in burta din primele saptamani pt ca sunt mai eficiente asa...e important sa aveti un ginecolog ft bun care are o cazuistica in aceasta problema si stie exact cum au evoluat sarcinile cu trombofilie...eu am facut clexane si la prima sarcina in 2006 dar dupa nastere(la 38 de saptamani) fetita mea s-a stins dupa 11 zile ,a facut atac cerebral...toata perioada de dupa a fost un cosmar...nu am crezut nici o clipa ca voi avea vreodata un copil sanatos..credeam ca mai multe sanse am la loto decat sa am bebe sanatos...anul trecut in august am ramas insarcinata,bucurie mare cand am aflat, dar lunile care au urmat au fost ft grele pt mine...medicul ginecolog a fost dr Anca si cel eco dr Pop..mergeam regulat la Fundeni dar am ascultat cu strictete de gineco...ii recomand din suflet pe cei doi doctori...sunt umani si ft buni profesionisti...eco am facut in total vreo 11,la inceput faceam cam la 3-4 sapt iar din sapt 34 am facut saptamanal...toate eco au fost bine in sensul ca nu a existat nici o suspiciune asupra sanatatii fetitei mele..dupa ultima eco din 6 mai s-a hotarat operatia de urgenta care a avut loc joi dimineata pe 7,copilul incepuse sa sufere si trebuia scos cat mai repede,placenta era varza si lichid nu mai aveam aprope deloc...am nascut o fetita de 3,200 gr sanatoasa care nu a avut nici cea mai mica problema ....la cateva ore dupa operatie mi-au adus-o pe Sara la alaptat,era prima noastra intalnire si cea mai minunata clipa din viata mea...va doresc la toate sa traiti aceeasi clipa minunata ....medicul ginecolog trebuie sa fie unul ft,ft, bun,este ft important acest lucru...prima data am avut o proasta si o nemernica Corina Grigoriu de la Municipal,habar nu avea de nimic si este vinovata in mare parte de ce mi s-a intamplat pt ca nu a vazut din analize ca aveam o problema ...asa cum eu am reusit veti reusi si voi pt ca se poate...la inceput am sangerat pana in sapt 16 si in ultimele 3 luni am stat lipita de pat ca sa nu nasc prematur,ieseam doar la eco si gineco...la Fundeni nu am mai putut ajunge pt ca riscul era prea mare..acum va las si sper ca vorbele mele sa va dea curaj si speranta.
miki-miki spune:
Hop si eu dintr-un concediu mai lung . Vad ca v-a fost dor de mine
, si mie de voi 

Mcrissa
cand ai timp poate treci fetele noi pe listuca.
Boldi
felicitari pt fetita. M-a intristat ce s-a intamplat cu bble tau , oare de ce s-a intamplat asta? A fost doza prea mica de clexan? Ce analize de trombofilie ai tu proaste?
Karinuta bine ai venit!!
Homocisteina mica nu stiu cum afecteaza...iei cumva f mult acid folic?
-ici la toate fetele
Miki Anul asta pun de-un pui
DOAMNE AJUTA!!