Cauzele opririi din ev.a sarcinii -TROMBOFILIA- 9

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danny1 spune:

lavinia,te inteleg.stiu prin ce treci.fa-ti anal.e clar ca doctora a fost superficiala.
fetelor,eu din cate am fazut comprimatele de omega3 nu au aceeasi compozitie cu bio-marine.sau n-am vazut bine?
si daca am nevoie de pregnyl, ce ma fac?oare exista in alta tara?mai, dupa ce ca le cumparam,ca orice miscare in sanatate costa,nici macar nu gasesti medic in farmacii.offff.ca am nervi.

mami de Amira, premiata cu argint la concursul de dans

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

Danny1 se gesete in Ungaria pregnyl este ovitrell

Puisori dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Danny pregnyl dc gasesti tb sa-l trasporti la 2-8 grade C. Deci mare grija.
Lavinia potzi face analizele de acum . Eshti pe antibiotice? Dc da, mai asteapta sa treaca 10 zile de la ele si apoi poti da sange pt pachetul de trombofile (Prot S posibil sa fie influentata de ele).
Profa pe unde umbli?? Esti ocupata cu bacul?

Miki Anul asta pun de-un pui
DOAMNE AJUTA!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Lavinia, imi pare rau pentru ce a trebuit sa treci, este f trist ...
Ce mai trebuie sa stii este ca trombofiile sunt pacatoase,in cazuri rare se pot activa numai in sarcina, asa ca indiferent cum iti ies acum rezultatele, trebuie sa insisti si sa cauti un medic care sa te urmareasca cu atentie .
Sanatate !

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

ce reprezinta mutatia protrombinica (factor II) , are vreo legatura cu antitrombina III ????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia78 spune:

Da Miki sunt pe antibiotic si antiinflamatoare pana sambata, deci voi astepta sa treaca efectul si apoi merg la analize.

Goldi, astept sa vad ce rezultate imi vor iesi la analize si apoi sa imi caut un dr hematolog. Problema este ca nu stiu nici unul bun si apoi banuiesc ca trebuie sa se priceapa si la influenta pe care o are sarcina. Nu stiu daca toti se pricep.

Oricum am la dispozitie cel putin 4 luni pentru a face toate analizele si a imi gasi un medic competent.

Ma gandesc sa consult si un endocrinolog desi aparent nu am astfel de probleme dar imi doresc ca in momentul in care voi incerca din nou sa fi eliminat cat mai multe cauze.

Lavinia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia78 spune:

Danny1, multumesc pt sustinere. Vesnica problema a sistemului de sanatate romanesc, doctorii buni sunt ffff aglomerati si trateaza cu superficialitate cazurile care nu par din prima grave iar ceilalti care poate iti acorda mai mult timp si interes nu stiu ce sa iti recomande ca analize si investigatii.....

Lavinia

Mergi la inceput

Luck eu inca nu am gasit nici o legatura intre ele dar faptul ca ai AT III proasta iti tb tratam cu heparina. De ex in studiul acesta : http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/14747183 este mentionata alaturi de mutatia protrombinica, factor V Leiden, MTHFR, Prot C si Prot S ca poate fi o cauza de infertilitate inexplicabila. Deci nu mai cauta o legatura cu o mutatie, iti tb tratament pt deficienta de antitrombina III.

DOAMNE AJUTA!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

miki

da draga mea , ai dreptate , eu vroiam sa stiu daca mai este o alta analiza strans legata de antitrombina III pe care o pot face ca atunci cand merg la dr hematolog sa am toate datele

Mergi la inceput

Lavinia asteapta sa treaca 10 zile de la antibiotice si antiinflamatoare si apoi sa faci pachetul de care ti-am zis. Dr buna este si Simona Avram de la Coltea (asa spun fetele pt ca eu nu o cunosc) iar dr Uscatescu dc te vei duce la ea cu anal mutatiilor (dc ai vre-una proasta ) ai sa vezi ca iti va da tratam cu heparina de cand se va vedea saculetul in uter. Poti merge in paralel la ele si te hotarasti la care ramai.

DOAMNE AJUTA!!

Mergi la inceput