Cauzele opririi din ev.a sarcinii -TROMBOFILIA- 9
Raspunsuri - Pagina 7
miki-miki spune:
Luck
, ii spune Forever Pro6 si este tot de la FLP ca si Multi Maca dar sa stii ca nu sunt deloc ieftine. Eu te pot inscrie sa ti le iei la pret de depozit. Detaliile inscrierii le vb pe mail.
Miki Anul asta pun de-un pui
DOAMNE AJUTA!!
miki-miki spune:
Lavinia
imi pare rau pt ceea ce ti s-a intamplat
. Ai trombofilie dupa cum reiese din anal tale. Ceea ce nu-mi place la d-na dr Uscatescu este ca nu recomanda sa se faca mutatiile genetice, crede ca ea poate gasi buba in laboratorul ei. Eu m-am dus la ea cu mutatiile facute pt ca DD parca m-a indrumat pt primele investigatii catre Synevo si nu catre Fundeni. Dc ma duceam mai intai la Fundeni nu gaseam in veci buba.
Ultima anal scrisa de tine e prot C Global cred.
Sfatul meu este sa faci pachetul de analize de la Synevo "Profil trombofilie ereditara II " (pret 690 ron), contine: antitrombina III, proteinaC, proteina S, mutatia factorului V Leiden ,mutatia protrombinica (factorII) , gena MTHFR (mutatii C677T; A1298C).
Dc faci ac pachet sigur vei gasi pb. Fa-l si revino cu rezultatul analizelor
Miki Anul asta pun de-un pui
DOAMNE AJUTA!!
goldi spune:
Fetelor, mi-au iesit in sfarsit analizele de trombofilie si sunt toate in parametri.
Asa ca, parasesc statutul de trombofilica
si ma inscriu, daca ma primiti
in grupul de suport pentru fetele inimoase si curajoase de la care am invatat multe si pe care le-am indragit
.
In ceea ce piveste infertilitatea mea necunoscuta, ramane in continuare legata probabil de nenorocitele de NK - apropo, stiti ca omega 3 scade si NK ? Deci, sunt super bune.
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza
ingeras26a spune:
Goldi, felicitari!
Lavinia
imi pare tare, tare rau!
Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!
lavinia78 spune:
Va multumesc frumos pentru primire! 
Miki multumesc mult pentru raspuns! Asa voi face.
Analizele pot sa le fac oricand sau ar trebui sa astept o luna - doua (chiuretajul pentru ce mai ramasese din sarcina a avut loc luni).
Va dati seama ca sunt cam stresata ... 
Lavinia
mihaele spune:
Fetelor eu pe cadura asta am picioarele reci sloi de maine i-mi iau sosete sa stau incaltata la servici oare ce o fi lucrul asta? Rad colegele mele de mine ca ele nu mai pot de cald si mie mai degera![]()
Va pup 

Puisori dragalasi
mcrissa spune:
mihaele si eu sun tot asa.am picioarele sloi.dar ce ma bucur e ca nu ma mai dor picioarele de cand sunt pe tratament.si am rarit aspenterul, il iau doar luni, miercuri si vineri si Clexane zilnic.
9+ Minunea din burtica
Puisori
Cristina, mamica de doi ingerasi in ceruri
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia
ingeras26a spune:
si eu am extremitatile ff reci.
Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!
mihaele spune:
mcrissa ma bucur ca esti bien si bebe la fel Doamne ajuta in continuare

Puisori dragalasi