Cauzele opririi din ev.a sarcinii -TROMBOFILIA- 9
Raspunsuri - Pagina 6
miki-miki spune:
Bubulina
-ici pt tine si bubulinul tau mic. Poti te rog sa-mi spui de cand ai luat omega 3 , de ce firma si ce cantitate/zi? Eu am citit ca in primul trim nu tb luata ci numai din trim 2.
Ingeras
eu as mai adauga clexan 0,2 imediat dupa testul pozitiv sau dc faci stimulare ac coaguleaza sangele si ar fi bine sa incepi chiar dupa ET sau IA . Heparina +aspenter in cantit mici ajuta la implantare.
Miki Anul asta pun de-un pui
DOAMNE AJUTA!!
bubulina1 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miki-miki Bubulina -ici pt tine si bubulinul tau mic. Poti te rog sa-mi spui de cand ai luat omega 3 , de ce firma si ce cantitate/zi? Eu am citit ca in primul trim nu tb luata ci numai din trim 2. Miki Anul asta pun de-un pui DOAMNE AJUTA!! |
Te pup Mikisor, de cand nu ne-am mai "vazut" pe forum!

Asa cum a scris si Ingeras, numai din trimestrul 2 se ia Omega 3. Exista o firma Pronatal care printre altele fac si Omega 3 si scrie ca e penreu sarcina si alaptare. Eu am gasit tarziu firma asta, sunt si mai scumpe decat alea de la Doppel Herz, dar asta e.
Mamica fericita de Raducu (11.04.2009)
luck spune:
goldi 
ufff , multumesc frumos pt raspuns ,am crezut ca nu gasesc pe cineva care sa-mi dea un sfat.Ba da ma duc la o doctoreasa dar as fi vrut sa stiu daca mai am nevoie de o alta analiza pe care trebuie sa o fac.
Dupa ce ajung la ea vin cu tratamentul propus.
miki 
sa stii ca eu tot am o problema ....,m-am gandit daca e bine sa inlocuiesc omega 3 cu acid folic si b-uri cu omega 3 cu ulei de somon avand in vedere nivelul scazut al homocisteinei?
Ma gandesc pt ca noua omega nu mai contine b-urile si mie mi-a facut foarte bine omega 3 cu b-uri la fivul trecut.
Te rog da-mi un sfat!!!
Fetelor
de unde pot sa fac rost de multi maca de la FLP.Astazi am cautat in aproape tot orasul si nu am gasit.
Multumesc !!!
luck spune:
goldi
prin stare de hipercoagulabilitate sa inteleg ca sangele se coaguleaza foarte repede ?
miki-miki spune:
Bubulina
multumesc. Pupici pt Raducu.
Luck
poti schimba linistita omega 3 cu B-ri cu cea simpla, nu ai nevoie de B-ri.
Dc vrei Multi Maca te pot ajuta eu, in farmacii nu o sa o gasesti.
Hipercoagulabilitate inseamna ca se coaguleaza f mult.
DOAMNE AJUTA!!
Avalon spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luck goldi ![]() Fetelor de unde pot sa fac rost de multi maca de la FLP.Astazi am cautat in aproape tot orasul si nu am gasit. Multumesc !!! |
Dar multimaca pentru ce iti trebuie? contine tribulus care stimuleaza secretia testosteronului, sper ca vrei pentru sot, nu pentru tine, nu?
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
Avalon
16+ 
luck spune:
avalon
nu pentru mine
, pt sot , ultimul diagnostic a foste teratozoospermie :
motilitate :
4% tip a (rapid progresivi)
52% tip b (lent progresivi)
morfologie :
20% normal
73% defecte de cap
7% defecte de coada
miki 
lavinia78 spune:
Buna!
Ajutati-ma caci sunt disperata.
Tocmai am pierdut cea de-a 3 sarcina.
Toate in jur de 5 - 6 saptamani.
Dupa primul avort spontan am fost si mi-am facut analizele pentru trombofilie. Iata rezultatele care nu au iesit in limite:
PT1.INR Thromborel S (0.90 - 1.20) - 0.84
aPTT Pathromtim SL (26.00 - 36.00) - 25.30
Plat = 0,57 cut off = 0,8
Celebra Dna Uscatescu mi-a acordat la consultatie aprox 30 sec in care a spus Aspenter o zi da una nu.
La a doua sarcina eram sub acest tratament si totusi s-a oprit din evolutie si a trebuit chiuretata.
Intamplarea face ca am fost la Dna Uscatescu cu cateva zile inainte de a se confirma saricina si i-am spus ca s-ar putea sa fiu insarcinata. Raspunsul a fost "acelas tratament, tu ai grija de tine ca de copil am eu grija si sa vi cu prima eco".
La chiuretaj mi s-a recoltat pentru analiza genetica din produsul de conceptie (Medsana o caruta de bani, dar facuta in grecia, deci sper ok). Totul a iesit bine, nici o mutatie genetica.
Dupa sarcina 2 am facut 6 luni pauza atat de medicamente (exceptie acidul folic)cat si de sarcina.
Dupa ce mi-a fost confirmata a 3 sarcina urma sa merg sa imi fac din nou analizele de coagulare insa prea tarziu. Ca tratament am luat:
acid folic 5mg - 1 / zi
magne B6 - 2/zi
vitamina E - 1/zi
vitamina C - 1 / zi / 10 zile pe luna
utrogestan - 6/zi
Acum lamuritima voi. Am sau nu trombofilie?
Imi puteti recomanda un alt hematolog care sa fie ceva mai disponibil si sa imi spuna si mie cateva cuvinte despre ce se intampla?
Cam lung mesajul .....
Lavinia
miki-miki spune:
Luck
sotului tau ii tb un tratam mai complex, nu numai Multi Maca. Tb sa-i dai asa: Omega3 cu B-ri 3/zi, Multi Maca 3/zi, Pro 6 2/zi si pt defectele alea de Napraznic 6/zi (dc sunt de 250 mg capsulele). Dupa 3 luni va avea o spermograma super.
Edit: si pt motilitate L-carnitina cu fructoza de la Redis 1plic /zi
DOAMNE AJUTA!!