Cauzele opririi din ev.a sarcinii -TROMBOFILIA- 9
Raspunsuri - Pagina 19
danny1 spune:
mikas,nu stiu,altfel ti-as spune.
mami de
Amira, premiata cu argint la concursul de dans![]()
bytzi spune:
miki,ma rog pt tine sa fie bine 
pe la sf saptaminii sigur ne v-om bucura pt bebele tau
bytzi
doamne ,ajuta-ma sa am si eu un bebe

"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul." (Thornton Wilder)
bubulina1 spune:
Miki, 
Intrasem sa te felicit si sa-ti spun ca ma rog pentru tine sa fie bine. 
Mamica fericita de Raducu (11.04.2009)
mikas spune:
Multumesc mult, mult de tot Miki si Danny! ![]()
Cred ca o sa merg la Synevo sa-mi eu de capul meu analize "clasice" sa le zicem, pt trombo, pe care le am de la voi, de pe forum.
Ce imi da doctorita mai mult ma incurca decat ma descurca....sau nu pricep eu...
Iti tin pumnii Miki, sa se prinda sambureii.
miki-miki spune:
Fetelor
va multumesc dar cred ca nu-si au rostul felicitarile, cu embrionul s-a intamplat ceva dc scade BHCG.
Pregnyl-ul nu cred ca ma ajuta cu ceva dc embrionul nu mai evolueaza.
Va rog, nu ma mai felicitati.
Miki Anul asta pun de-un pui
DOAMNE AJUTA!!
goldi spune:
Mikisor, iti calc pe urme ... la subiecte 
Asteptarea este groaznica, si, iubito, tu stii foarte bine ca nu se poate altfel ...fetele incearca sa te faca sa vezi partea plina a paharului, chiar daca tu esti sceptica .
Hai sa o luam logic: ce crezi ca nu a mers tocmai in regula ? Sunt sigura ca ai luat suplimenti, heparina ai facut, vit b si acid folic ...simptome ai... deci, daca nu ai fi facut analiza bHCG acum ai fi fost o graviduta fericita ...
Poate sa incerci si un gravibinon ?
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza
Avalon spune:
Miki, la mine s-a vazut la 5 saptamani un saculet gestational de 4 mm la eco TV , un eco foarte performant... celalalt embrion s-a implantat mai tarziu si s-a vazut abia la urmatoarea ecografie, asa ca e posibil inca sa nu se vada...
e posibil ca cei de la laborator sa nu fi recoltat corect analiza, si de aici toate... din pacate o greseala sau o nepricepere poate sa ne coste pe noi atat de mult, stress si emotii negative...
pentru ca m-ai intrebat Goldi de ce heparina influenteaza rezultatul analizelor hormonale (heparina nu scade beta din sange, ai inteles eronat ce am spus, valoarea beta e aceeasi in sange, doar ca heparina influenteaza rezultatul analizei, ceea ce e cu totul altceva), postez un articol info-ghid-recoltare.php (cu mediclin punct ro in fata... fac artificiile astea pentru ca-mi apare reclama in loc de link...) din care citez mai jos despre Recoltarea corecta pentru analize:
"Recoltarea: primul pas pentru obtinerea unui rezultat corect?
...
Rezultatele analizelor pot fi influentate de o multitudine de factori care pot fi
grupati astfel:
...
De notat ca medicamentele pot influenta rezultatul unei analize in trei moduri diferite:
nivelul sanguin al substantei de dozat este influentat de actiunea medicamentului,
modificare de care medicul este avizat si pe care de fapt o urmareste, prin
administrarare acestuia. (ex. administrarea de insulina, anticoagulante de tip dicumarol
sau heparina)"
... dealtfel, amintiti-va ca in josul formularului
de completat la laboratorul pentru analize era specificat ca pacientul sa comunice daca se afla sub tratament cu anticoagulante sau tratament hormonal...
Buuun, si acum ca sa-ti raspun Miki la nivelul hcg dupa pregnyl, uite cum ar valorile:
- beta hcg in ziua in care ai facut o injectie pregnyl 5000 ui are valoarea aprox. 135
- beta hcg in ziua 1 dupa pregnyl: aprox 100
- beta hcg in ziua 2 dupa pregnyl: aprox 70
- beta hcg in ziua 3 dupa pregnyl: aprox 50
- beta hcg in ziua 4 dupa pregnyl: aprox 35
- beta hcg in ziua 5 dupa pregnyl: aprox 25
- beta hcg in ziua 6 dupa pregnyl: aprox 15
- beta hcg in ziua 7 dupa pregnyl: aprox 13
- beta hcg in ziua 8 dupa pregnyl: aprox 8... samd
Stiu ca esti dezamagita acum, dar te rog sa iei in considerare si faptul ca exista erori de laborator... eu sper ca totul va fi bine si ca embrionasul tau e bine prins acolo

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
Avalon
18+ 

miki-miki spune:
Goldi
dam dc nu faceam analiza eram o graviduta fericita dar nu sunt
. Sunt trista rau , ma doare un pic burtica si spatele , dc iau no spa imi trece si de aici inteleg ca bb se lupta , nu? Asta imi da sperante , inseamna ca inca traieste
.
Avalon
multumesc de raspuns, maine ma postez la laborator sa fac anal (dar nu la Synevo), macar sa stiu cu ce ma confrunt. Adun la valoarea laboratorului ce scrie in zi 2 dupa pregnyl pt ca eu ieri seara am facut injectia. Sper sa iasa o val buna
DOAMNE AJUTA!!
miki-miki spune:
Goldi nu am gravibinon, nu se mai fabrica de mult si parca ultimul lot expira acum in iunie. Mai am 2 fiole de pregnyl si dc chiar imi e folositor tb sa mai fac rost.
DOAMNE AJUTA!!
Avalon spune:
Iubita, trebuie sa scazi din valoarea care iese la analiza valoarea pe care am scris-o eu ca sa afli cat este real in sange (cu alte cuvinte daca iese sa zicem 1000 , 930 sunt de la sarcina si 70 de la pregnyl, ok?) Sa dea Domnul sa fie o super -valoare!

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
Avalon
18+