Cauzele opririi din ev.a sarcinii -TROMBOFILIA- 9
Raspunsuri - Pagina 18
szivarvany spune:
Miki, tinem pumnii stransi-stransi, Doamne ajuta sa fie totul bine vreo 38 de saptamani 
-------
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16) &
Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !
danny1 spune:
miki,Doamne ajuta
.eu cred ca totul e ok.ai facut totul ca la carte.nu vad ce nu ar merge bine.of,asteptarea asta.
mami de
Amira, premiata cu argint la concursul de dans![]()
mikas spune:
Va rog mult de tot, ajutati-ma cu o informatie!
Deficitul de factor V inseamna trombofilie sau nu?
Doctorita gineco la care merg asa mi-a spus, insa eu pe net am gasit numai info ca nu are legatura cu trombofilia, ci cu hemofilia.
Asa este?
Am analize cu deficit de factor V si nu stiu incotro sa o apuc.
Va multumesc !!
mihaela_let spune:
Miki, sigur va fi bine. Ai sa vezi ca peste cateva zile vei scrie ca asteptarea a fost grea insa s-a finalizat cu bine
. Curaj!
Boldi, felicitari pt micuta
, spune-mi te rog, la ce doctor ginecolog ai mers tu, daca poti, bineinteles. Am nevoie sa merg la un doctor care sa fie om in primul rand, sa cunoasca aceste pb cu care ne confruntam noi si cu care sa pot discuta. Multumesc anticipat.
Fetelor, se poate sa obtin si eu adresa de mail a dnei dr Uscatescu (pe mihaela_let@yahoo.com)
Multumesc anticipat.
miha79
miki-miki spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ingeras26a Miki, ca sa stai linistita, eu am o colega care tocmai a puierdut sarcina si valoarea beta a scazut in 48 ore de la 8600 la 140...asta e pierdere de sarcina. La tine poate fi exact ceea ce au spus fetele. Dar poate vezi la eco. |
Cate sapt avea de sarcina prietena ta? Eu stiam ca se injumatateste valoarea la 48 ore, mi se pare o scadere f brusca. A facut anal la ac laborator?
Miki Anul asta pun de-un pui
DOAMNE AJUTA!!
miki-miki spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui goldi Miki, sa-ti ajute Dumnezeu ! Si eu cred ca scaderea se datoreaza unui embrion care s-a desprins. Avalon, nu stiam de modificarea bHCG cu heparina. Si care este cauza?? ![]() |
Multumesc

Explicatia ar fi aici :"Prelucrare necesara dupa recoltare: - se lasa sangele sa coaguleze la temperatura camerei; se separa serul prin centrifugare; se lucreaza imediat; daca acest lucru nu este posibil, serul se pastreaza la 2-8? C sau la -20? C." luat de aici:
http://acest topic este si pe site-ul Desprecopii/analize/hcg-total-hcg-beta_385
Am obs ca primele 2 buletine sunt semnate de o laboranta iar ultimul de alta.
DOAMNE AJUTA!!
miki-miki spune:
Mikas , nu a mai facut nici o fata de aici Proaccelerina fact V dar am dat o val mica pe sfatul medicul la interpetare anal si apare asta:
"Valoare introdusa: 40
Interval optim: 50 - 150
Valoarea F V este scazuta sub limita considerata normala.
Deficitul de F V se poate intalni in:
- afectiuni hepatice;
- fibrinoliza;
- coagulare intravasculara diseminata;
- administrarea de streptokinaza.
Descriere:
Determinarea diferentiata a factorilor de coagulare este utila in diagnosticul unor tulburari de coagulare ereditare. "
DOAMNE AJUTA!!
KoraPop spune:
miki am aflat ca esti graviduta si m-am bucurat mult! Vreau sa te felicit si sa iti spun ca iti tin pumnii sa fie totul bine si ingrijorarea ta sa fie doar o alarma falsa...

Kora
CARPE DIEM!(Traieste clipa!)
miki-miki spune:
Mamagiuliei
, Danny
, Mihaele
, Mihaela Let
am uitat sa va multumesc pt incurajari
, imi cer scuze.
Fetelor, acum pt ca am facut pregnyl oare as putea vedea o evolutie in analize? Sambata ar tb sa fac fiola a 2-a dc nu vine CM sau dc dimi la ecograf nu vad inca nimic, oare as putea face anal joi si vineri? Dc stagneaza val sau dc creste putin e de bine nu? Offf
DOAMNE AJUTA!!
miki-miki spune:
Multumesc Kora
dar nu ma vad inca graviduta, pluteste incertitudinea in jurul meu
DOAMNE AJUTA!!