Cauzele opririi din ev.a sarcinii -TROMBOFILIA- 9
Raspunsuri - Pagina 17
Avalon spune:
hai mai ca asistenta aia tinerica ti-a incurcat analiza... du-te linistita si fa eco si apoi peste 2-3 zile repeta beta si neaparat si progesteronul!
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
Avalon
18+ 

anes spune:
Miki
, Doamne ajuta!
http://community.webshots.com/user/annes06
Mami de
Remus , o minune!(10.10.2008)
miki-miki spune:
Anes 

Avalon
, nu pot fi linistita, nu cred ca mi-a incurcat analiza mai de graba poate metoda de recoltare. Tin minte ca la recoltarea nr 2 nu am avut tub cu gel in el iar la ultima a fost cu gel. Eu ma agat de firul asta ... sper sa fie o greseala undeva dar cred ca sper degeaba
.
Miki Anul asta pun de-un pui
DOAMNE AJUTA!!
goldi spune:
Miki, sa-ti ajute Dumnezeu !
Si eu cred ca scaderea se datoreaza unui embrion care s-a desprins.
Avalon, nu stiam de modificarea bHCG cu heparina. Si care este cauza??
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza
mihaele spune:
Miki ma rog pentru puiutul tau doamne ajuta o sa fie bine ai savezi ma bucur ca ai reusit

Puisori dragalasi
ingeras26a spune:
Miki, ca sa stai linistita, eu am o colega care tocmai a puierdut sarcina si valoarea beta a scazut in 48 ore de la 8600 la 140...asta e pierdere de sarcina. La tine poate fi exact ceea ce au spus fetele. Dar poate vezi la eco.
Si va contrazic, eu am vazut sacul embrionar inainte ca valoarea beta sa fie 1000, deci sunt cazuri in care se vede...
Avalon
poate ca asta este!
Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!
Septembrie e luna MEA!
ingeras26a spune:
Mcrissa, vezi ca mi-a raspuns iar Uscatescu si ma primeste pe 7 la ora 7 dimi. Mergem impreuna? Da-mi un sms cu nr. tau de tel, ca pe al meu il ai. 
Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!
Septembrie e luna MEA!
mikas spune:
Buna dimineata,
Va rog ajutati-ma cu ceva info....am facut analize de trombofilie in urma pierderii unei sarcini la 12 sapt. Toate bune si frumoase, mai putin Factor V proaccelerin, care a iesit sub limita inferioara. Medicul gineco imi spune ca poate fi indiciu de trombofilie, dar ca trebuie sa il mai repet la 6 sapt. Ce nu inteleg eu este ce este acest factor, care este legatura lui factorul V, cu APCR cu mutatia Factor V leiden? Ma puteti ajuta?
Ce alte analize ar trebui sa mai fac ca sa am o imagine clara?
Pana acum am facut proteina S, C, antigoagulant lupic, anti antifosfolipide, protrombina III, toate ok.
multumesc 
miki-miki spune:
Am facut ecograf, sarcina nu se vede inca, i s-a parut ca vede un punct dar a spus ca nu stie sigur dc e sau nu embrionul. Uterul arata ca pt o sarcina iar corp galben am . Mi-a spus sa continui cu tratam de sustinere si sa ma duc peste 5-6 zile sa vedem dc apare ceva in uter. Eu nu mai sunt optimista, cred ca s-a intamplat ceva in noaptea de vineri spre sambata pt ca m-am trezit in frisoane puternice iar la sarcina cealalta tot asa am patit prin sapt 8 cand s-a oprit bb. De joi cand BHCG era 115 tb sa se dubleze pana sambata dimi , deci minim 230 si apoi a dat inapoi pana luni cand am avut 145. Acum nu-mi ramane decat sa astept si sa ma rog ca bble meu sa fie bine.
Miki Anul asta pun de-un pui
DOAMNE AJUTA!!
mihaele spune:
MIki nu ati pierde speranta ai incredere in sansa ta si in bebele tau Dumnezeu nu va lasa ma 
pentru voi
Puisori dragalasi