Cauzele opririi din ev.a sarcinii -TROMBOFILIA- 9
Raspunsuri - Pagina 20
goldi spune:
Gravibinon, adica progesteron+estradiol ,poate gasesti undeva ...
Eu nu am, doar la sfarsitul lui iulie as putea face rost de progesteron.
La Sen_si_blu au ovitrelle,care este un pregnyl mai concentrat.
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza
miki-miki spune:
Goldi
maine fac si anl progesteronului sa vad cum este, dar cred ca in cazul meu pregnyl ajuta mai mult decat progesteronul injectabil. Zic asta pt ca am corp galben si nu sangerez.
Miki Anul asta pun de-un pui
DOAMNE AJUTA!!
goldi spune:
Daca nu iei progynova sau ceva similar, fa si estradiolul, tot te intepi. 
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza
jasmine30 spune:
Buna fetele. Azi dimineata am fost si eu la dr Uscatescu. Mi s-a parut o femeie deosebita, tare sufletista si tare de treaba. Mi-a luat sange si maine iau rezultatele. Sincer nu stiu ce analize imi va face, dar in orice caz mi-a zis ca am vasele de sange foarte subtiate, aproape ca ale unei femei de 80 de ani. Sincer nu stiu daca asta are vreo legat cu trombofilia insa in orice caz sper sa gasesc macar o cauza a multiplelor mele pierderi de sarcina pt a putea trata ceva...
Miki-miki mai fa un test betahcg peste inca 2 zile. Sincer iti doresc sa nu iti pierzi speranta, dar sa si fii pregatita pt orice... Eu cand am pierdut a 3-a sarcina am facut beta hcg la 3 zile de intarziere a ciclului si a iesit valoarea 156 si la fix 48 ore a iesit 503, adica mai mic cu doar 7 unitati decat dublul valorii anterioare. Eu am sperat ca s-a dublat, ca valoarea de 503 e aproape dubla fata de cea de cu 2 zile inainte, insa...se pare ca aceasta anunta deja pierderea...
Sa dea Dumnezeu ca la tine sa fie bine si sa iti realizezi marele vis de a fi mama !
Apropo, ai o valoare super buna la progesteron, eu la 3 zile de intarziere a cm aveam valoarea progesteronului 13.
O fi mica aceasta valoare? Ca in buletinul de analize se incadra in valorile din intervalul de referinta, insa valorile voastre sunt super mari fata de valoarea mea.
Nu stiu ce sa mai zic... Oricum sper sa gasesc si eu o cauza pe care sa o pot trata si sa implinesc marea mea dorinta de imi tine puiutul in brate !
Pup!