Burtici fericite de septembrie-octombrie (73)
Raspunsuri - Pagina 20
Iulika29 spune:
Buna fetelor!!
Am revenit de la cascat guritza..
Slabå miscare aici pe weekend..
Pe mine ma doare nitel burtica si simt cu bebele se lungeste si se impinge parca nu mai are loc in burticå.

Si eu noaptea pana ma rasucesc de pe o parte pe alta imi ia mult timp..Cateodata apuc asa burtica si mi-l iau pe bebica de fundulet si il mut ca sa fie burtica mai usoarå![]()
Si am inceput sa obosesc foarte repede..cand tb sa urc scarile urc cu viteza melcului pt ca ma doare burtica ..
Iulika, cea mai fericitå
28+cu
Bruce Nicholas
adimercedes spune:
lutoniana, intru rapid ca la mine e extra tarziu.
Si eu m-am ingrozit de chilatii aia, mi-au dat un sentiment asa, de invalid. si am ales sa imi port propria lenjerie cu tampoane extra absorbante si nu am avut probleme. Am zis ca daca trece prin tampon, bag lenjeria in gunoi, si gata!
Bephantene mi s-a parut apa de ploaie pt san si pt bb. Pt san am luat Lansinoh (total bestial!!!) si pt bb am luat Sudocream. AM ramas pe Sudocream, desi aveam o gramada de alte creme, cand Lisa a facut iritatie la gat de la caldura si pielea a inceput sa ii sangereze. Am pus de toate si doar Sudocream a ajutat. Opareala la fundulet ii trecea in cateva ore cu Sudocream!!!
Pudra de talc am ales sa NU FOLOSESC! Am citit mult despre asta si se pare ca s-au gasit urme de talc in tumori ovariene. Plus ca daca e inspirata poate crea tot felul de probleme la plamani, bronhii etc. De aceea am ales Sudocream, pt ca e f de efect, e pe baza de zinc...
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
monica_dicut spune:
Hello, astazi am iesit din spital desi oficial ma externeaza marti. ORicum... poveste lunga.. si nu prea frumoasa.
Asa cum v-a spus bia ne-am intalnit la Polizu dar am vorbit putin cam pe fuga din pacate, ea a intrat inaintea mea intre niste urgente ale doctorei, apoi eu am mai asteptat pe acolo, m-a bagat, mi-a facut internare mi-a luat cultura de col si secretie si o tensiune.... si SURPRIZA 16 cu 9, panica....marog, hai sus la sala de nasteri ca avea urgente.
Mergem sus ma baga intr-o sala de travaliu (la Polizu e un hol lungusor cu sali de travaliu de o parte si de alta, curat, frumos cu aere conditionate, monitor si tot ce trebe de monitorizat mama si bebe) TOtu' bine da vis-a vis nastea o tipa, a nascut repede, fara urlete dar la auzul oracaitului de bebe m-au napadit amintirile si plansu evident rau de tot de mi s-a urcat tensiunea de n-a vrut dra sa-mi spuna cat am avut, mi-a zis doar ca a crescut fata de jos. PRin urmare a sunat la ATI sa ma supravegheze acolo peste noapte (adica la reanimare) M-a bagat pe fire, cabluri si toate cele, mi-au bagat neshte perfuzii... in fine. Peste noapte tensiune 11, 12 cu 6/7 dar si 9 cu 4 adica asa cum am mai zis la un mom dat oscilanta si nasoala treaba... Mi-au luat sange cand m-au bagat acolo. Intre timp dra mea si cu doctora de acolo s-au uitat peste dosarul meu si vine sa ma viziteze doctora de la ATI. Si ce-mi spune.... "stiti, din ce am vazut pe analizele de dupa nastere si de acum corpul dumneavoastra respinge sarcinile si dupa parerea mea a fost sindrom HELLP, care dupa cate se vede recidiveaza"... panica totala. Doctora mea se stramba prin spatele ei incercand sa ma linisteasca... eu evident ca ma enervez si ii zic, da, dar corpul meu nu a eliminat sarcina ci am NASCUT LA TERMEN!! Si ea foarte senina da, ca a fost primul copil si corpul era in forma, acum e mai nasol.... ca rugati-va sa-l tineti pana la 28 de saptamani pana cand e copilul viabil 90%, ca avem dotari aici in Polizu si e ok... si au plecat. Evident ca m-a apucat plansul in hohote, cum adica sa nasc la 28 de saptamani?????!!! Dupa juma de ora se intoarce, fara doctora mea si imi zice tare senina ca analizele au iesit fooooarte bine si ca nu e cazul sa ne impacientam inca ca asta e un lucru extraordinar ca inca nu exista modificari la nivel sanguin ci doar tensiunea...dar totusi sa fiu pregatita pentru orice. Eu sncer plecasem joi pregatita pentru orice veste ca m-am simtit rau si bebe chiar nu a miscat deloc deloc fara sa exagerez. D'aia nici nu am mai scris. In fine, a trecut noaptea si a doua zi m-a luat dra mea din nou la eco, a masurat fluxurile si pe bebe care e un grasan saltaretz si mistocar, avem dupa eco aproape 28 de saptamani si 1034 de grame. Eu sunt sigura ca am ovulat mai devreme decat credeam. Doctora m-a linistit foarte mult, mi-a zis ca cea de la ATI are tendinte de exagerare dar ca oricum trebuie sa fiu urmarita foarte bine si a hotarat sa mai raman macar inca o zi in spital. E adevarat ca mi-a gasit si fluxurile din nou marite...de acum in colo va trebui sa merg mult mai des si sa imi iau zilnic de cel putin 3 ori tensiunea la aceleasi ore si sa fac un tabel. In plus trebuie sa prezint situatia de la nasterea precedenta adica m-a rugat sa-i scriu pe o foaie toate datele si simptomele si absollut tot pentru ca vrea sa stie exact la ce sa aiba grija si in plus trebuie sa faca un studiu de caz in sensul ca atunci cand voi naste sa stie toti doctorii de pe acolo ce si cum e cu mine... sa nu se riste nimic. In fine, cam asta ca m-am lungit mult.
Scurt pentru cele ce vor naste in Polizu: spitalul e mai mult decat super ok, curatenie. Intr-adevar asistente cam nesuferite, dar cele de pe sectie de la chiuretaje si alte probleme. Cele de la renimare au fost bomboane, la fel si cele de la travaliu. Copilul sta cu mama, la cele cu cezariana insa nu imediat ci dupa revenire.
VA pup.
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
26+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
aidaciolac spune:
vai monica draga , nici nu am luat aer cat am citit relatarea ![]()
![]()
![]()
te
si bine ca ai ajuns acasa si esti bine , cat despre dr de pe ATI - no coment , sa spuna chestia asta cand vazuse deja ca ai tensiunea mare 

.
Oricum eu zic sa faci ce iti place si ce te relaxeaza ca mai gresesc si medicii si din pacate de multe ori , mai ales la pronosticuri ...
te
si tensiune normala 
Alaturi de Sebi
Aida ... 26+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
selen80 spune:
HEllo hello
Monica
intrasem tocmai ca sa vad ce se mai aude de la tine...Eu zic ca e bine ca dr ta este f atenta si va avea mare grija de tine si grasunelul tau 
Roxxy ma bucur pt Mateiutz, se simte din mesajele tale ca ai alta stare de spirit 
si eu ca si Monikus am program administrativ de obicei, in zilele libere
DAR azi am fost o lenesa
am facut doar putina curatenie si mancarica, PLUS un somn sanatos de dupa-amiaza (exact cand intreba Luto daca dormim
)...adevraul e ca am cam obosit vineri, am mers mult pe jos, si combinat cu caldura, mi s-au facut picioarele cat doi butuci, si nu mi s-au desumflat pana azi.....
nici eu nu port camasi de noapte, dar ma gandesc ca din cauza epiziotomiei vom fi nevoite, nu? adik un pantalon de pijama, oricat de lejer, cred ca tot te deranjeaza
apropos de asta, mi-a promis o verisoara de-a sotzului, care sta in Germania, ca-mi trimite un ulei de dat la "fetita", care la ea cica a avut mare efect la nastere, nu a avut nevoie de epiziotomie, s-a rupt doar fff putin, cam un cm....in conditiile in care BB a fost maricel, la 3.9 kg....sper sa aiba efect.....
cam atat...ma duc sa ma uit la altii cum gatesc, la "cireasa de pe tort" ![]()
pupici!
27+ cu
Ebru PRIMA POZA!
nunta
9 luni
andraiulia spune:
Ooof, Monica, prin ce trecusi... Important este ca nu e atat de dramatic cum a parut la prezentarea doctoritei aleia. Ba cu siguranta o sa fie bine...Ce frumos e ca e bebele atat de mare...si eu merg peste cateva zile..abia astept sa vad cum mai arata
. Stai linistita ca daca steluta lui trebuie sa luceasca, va luci oricum. Pana la urma s-au nascut si au trait f bine copii care erau mai mici decat e al tau acum. Si oricum n-o sa fie cazul.
Andrutza 25 +
bebelusa mea iubita
http://bd.lilypie.com/Wx4wm7.png
monikus spune:
Vai Monica, m-ai blocat cu totul. Nu as fi crezut ca exista doctori atat de idioti. Cum a putut aia sa te sperie in halul ala vazandu-te in ce stare esti. Pe cuvantul meu, doctorii astia nu gandesc deloc. Chiar si sa fie atat de grav, nu inspaimanti pacienta cand are tensiunea ridicata atat de tare. Ce sa mai zic....Ma lasa fara cuvinte doctorii astia. Eu zic ca nu e cazul sa te impacientezi ci doar sa ai ceva mai multa grija cu efortul, cu caldura, cu sarea si in rest bebele va creste cat vei clipi. Nu iti fa ganduri negre din cauza unei idioate. Te rog din suflet gandeste pozitiv si o sa vezi ca totul va fi bine. Multa sanatate tie si bebicului.
Selen sa stii ca nici eu nu am facut chiar mare lucru desi m-am laudat ca voi face
. Azi bebelina mea a fost super agitata. Pana ca si lui taicasu i-a tras una cand tinea mana pe burta mea. A ramas socat pt ca pana acum, cand punea el mana se potolea
. Oricum, ma bucur cand e agitata pt ca nu ma mai gandesc eu aiurea.
Iulika eu nu sunt decat in sapt 21 si deja mi se pare burta foarte mare si nu mai am loc de ea
. Si eu ma rostogolesc cand ma dau jos din pat asa ca, te inteleg pe tine in 28-29 de sapt.
Adimercedes si eu auzisem ca nu e buna pudra de talc asa ca, sunt hotarata sa nu o folosesc. O sa imi trec si eu in carnetel crema recomandata de tine Sudocream pt ca pare buna pt multe chestii.
Clodute bafta multa in gasirea unei pozitii in care sa te simti confortabil. Sunt sigura ca daca il rogi frumos pe bebe te va lovi mai incet
.
O seara buna in continuare fetele si noapte linistita bebeilor din burtici.
monikus spune:
Fetelor ce frumusele sunteti toate. In sfarsit m-am uitat si eu pe pozele cele noi puse pe webshots. Nici nu pot sa nominalizez pe nimeni pt ca toate sunteti niste gravidutze frumoase foc. Iar cele care au si copii, ca sa mai zic, si ei la fel de frumosi ca mamicile lor. Nici nu se putea altfel.
Ca sa fiu si eu in rand cu lumea, am mai pus si eu 3 pozute facute astazi
. Enjoy the show. Se vede ca am pus si eu 2 kg pe mine asa-i?
Astazi ma simt destul de in forma, aseara am adormit la 19.30 si exceptand micile vizite la toilete
din cursul noptii, m-am trezit azi la ora 7.30. Va dati seama ca dupa 12 ore de somn cu mici intreruperi
acum nu prea am somn.
Va pup.
Monica
20+ cu 
raluk16 spune:
Monica ai trait un film de groaza, cu o doctorita fara inima ca personaj negativ. Ce m-a linistit totusi la sfarsitul povestirii a fost cata grija are doctorita ta de tine si cum vor avea toti din spital grija de tine. Si ce ma bucur pentru voi, din Bucuresti, ca aveti unde sa nasteti intr-un loc asa civilizat in care sa fie si dintre cei mai buni doctori... Doamne ajuta sa fie totul bine! 
21+ 
lutoniana spune:
Raluka16 de unde ai luat tricoul acela cu talpite de pui mic si scump ????? e asa de frumossss 
iar mami arata minunat 
Cea mai fericita
27 + cu