Burtici fericite de septembrie-octombrie (73)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Monica, cand am citit mesajul tau imi venea sa o dau cu capul de pereti pe dr respectiva. Mai sunt unii doctori care cred ca au studiat la coada vacii si in plus nu au pic de umanitate in ei.
In schimb, este excelent ca dr care iti urmareste sarcina este un om extraordinar.
Te rog sa ai multa grija de tine, sa-ti petreci mai mult timp in casa (in special in pat) si o sa vezi ca la 40 de saptamani o sa te rogi sa nasti mai repede .

Clodute, si tu sa ai grija de tine. Poate ca te-ai obosit cam multisor zilele astea si din cauza asta ai starile respective.

Burtici incepatoare, credeti-ma ca la 28-30 de saptamani inca va miscati ok. Calvarul adevarat (departe de mine gandul de a va speria) incepe de prin 32-33 de saptamani. Mi-aduc aminte ca gaseam tot felul de idei ingenioase de a ridica diverse lucruri de pe jos, din sertare, fara sa ma aplec (devenise imposibil aplecatul). Mi-am cumparat atunci o pereche de adidasi largi ca sa introduc direct piciorul, fara sa inchid, leg sireturi etc. Iesitul din cada era un lucru aproape imposibil de realizat singura. Gata, ma opresc .

Luto, uite ca sa vezi ca suntem mai multe, nici eu nu am purtat vreodata chilotei de unica folosinta. cand am nascut mi-am cumparat niste chiloti ''moarte pasiunii'' (asta e expresia mea favorita) din aceia care acopereau tot dosul si inalti cam pana la buric (ca sa nu-mi stea peste operatie).

Roxana, mami de printisor Matei iubit si drag (29.11.2007) si cu piciulina roz Maria 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Claucia, vroiam de mult sa te intreb cine e cel mai bun prieten al fetitei tale? L-am vazut intr-o poza pe webshots. Il chiama cumva Radu? Pentru ca seamana perfect cu baietelul unei prietene de-ale mele.

Raluk16 are dreptate lutoniana. E super tare tricoul.

Mi se par super ingenioase toate chestiile astea cu trimitere la bebici. Saptamana trecuta am primit o camasa de noapte super tare. Cu multe crapaturi pt alaptat cred si cu un bebe pe ea. Trebuie sa ii fac o poza candva.

Monica 20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Am citit si eu pe fuga ce s-a scris si ma grabesc sa-i raspund intai Monicai. Zilele astea am avut un sentiment tare ciudat ca nu e chiar totul in regula si ar trebui sa sun sa vad ce faci, dar vazand ca si fetele se agita pe forum, mi-am zis ca e o solidaritate normala si nu ar trebui sa te sufoc avand in vedere ca saptamana asta ti-am cam inrosit linia telefonica. Imi pare rau ca nu mi-am ascultat instinctul.

Cat despre faza cu medicul, psihologul din mine e deja revoltat si pus pe crima. Intre extrema celor care nu iti spun nimic despre ce se intampla si te trateaza ca si cum nu ai fi un om cu ratiune si putere de decizie si a celor care iti dau vestile cele mai crude in mod alarmist si fara un dram de compasiune chiar nu exista oameni rezonabili si echilibrati?! Pe degeaba se studiaza psihologie si consiliere la facultatea de medicina. Nu se prinde nimic de ei.

Cat despre bebelusul tau nazdravan, am credinta ca se va naste sanatos fiindca sunt prea multi cei care il iubesc si il asteapta. In plus e un grasan puternic fara de alti mititei slabutei (ca al meu, de exemplu). Daca se vor intalni la joaca dupa ce ii vom naste, pun pariu ca o sa mi-l smotoceasca bine pana apucam noi sa-i despartim. Parca-i si vad la intalnirile mamicilor de pe forum, incaierati la mijloc, al tau calare pe al meu intorcandu-i o mana la spate, iar ceilalti in jur facand galerie in timp ce noi ne bem linistite sucurile si povestim ultimele nazdravanii. (Am cam exagerat cu imaginatia, dar sper ca ti-am smuls un zambet.)

Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Raluka16 de unde ai luat tricoul acela cu talpite de pui mic si scump ????? e asa de frumossss iar mami arata minunat

Cea mai fericita 27 + cu

multumesc mult. Mi l-am luat din C&A din Ungaria. Si scrie acolo mic sub talpi "kicking baby", asa ca nu l-am purtat pana cand nu a inceput sa ma loveasca

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns septoct2009 spune:

CAPITOLUL 74

Danangie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

monikus am intrat si eu sa vad pozele noi de care spuneai. Ce fain ti-a crescut burtica de la 16 la 20 de saptamani!

Ce-mi place sa frunzaresc albumele cu poze! Cat suntem de diferite si de frumoase toate! Ce de personalitati! Suntem o odisee minunata! (or fi hormonii de vina? ce ma apuca?) Stiu ca e imposibil sa-mi doresc sa nu avem nici una nici o problema. Dar stiu ca atunci cand am avut stresul cu varicela si multe alte probleme, aici mi-am gasit alinarea.

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Monica, mi-a stat inima in loc cat am citit tot ce ai scris! Bine ca esti acasa, ca bb e bine, ti-au facut analize complete si te au in evidenta.

Tin pumnii sa fie bine, sa nu mai ai probleme si bb sa se nasca la termen si cu sanatate!!!

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Citat:
citat din mesajul lui monikus
Adimercedes si eu auzisem ca nu e buna pudra de talc asa ca, sunt hotarata sa nu o folosesc. O sa imi trec si eu in carnetel crema recomandata de tine Sudocream pt ca pare buna pt multe chestii.

Monikus, nu stiu daca gasesti in RO Sudocream, dar parca am vazut o reclama aici pe DC ca cineva aduce si se poate cumpara. Eu am avut creme care mai de care. Sudocream am primit mostra de la spital, alaturi de alte mostre de creme, unguente, lotiuni si alte traznai. Am putut sa le incerc pe toate si am vazut efectul. TOATE au efect, doar ca unele actioneaza mai rapid si confortabil pt bb. In ordinea preferintelor personale sunt Sudocream si Weleda si apoi, in lipsa de astea, restul, care, pt mine, cam intra in aceeasi oala, din pacate, cand vine vorba de efecte la nivelul pielii bb. Weleda se gaseste in Ro si e dementiala. Daca nu gasesti Sudocream, ia Weleda, e absolut fantastica!!!

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput