Burtici fericite de septembrie-octombrie (73)
Raspunsuri - Pagina 19
lutoniana spune:
Roxxy80 multumesc de raspuns...am sa-mi cumpar si eu o camasoaie sa am la maternitate.
Ellenuta si tie multam fain...stii cumva ce contine acest Bepanten de e asa miraculos ?
Ma gandeam sa mai iau si un ceai de musetel sa am in casa, ce ziceti e bine ?
Cea mai fericita
27 + cu 
hatsumomo spune:
[/quote salut fetele
nu am experienta dar imi permit totusi daca nu va suparati sa intru si eu discutie referitor la sare eu pana acum nu am avut probleme cu umflatul picioarelor mi s au mai umflat si mie dar foarte foarte putin aproape ca nu am observat si cred eu ca la mijloc sunt lichidele si sarea ,mancarea de aici in comparatie cu cea din tara pot spune ca este aproape de cea de regim la noi foarte putina sare dar trebuei sa recunosc ca a fost un iad pentru mine pana m am obisnuit si referitor la lichide am citit intr un articol ca nu ar fi recomandat pentru gravide sa bea prea multe lichide vara tocmai pentru a evita umflarea picioruselor si a manutelor
usor de zis greu de facut pe asa calduri acum nu stiu daca este sau nu este asa dar in cazul meu nu beau nici prea multe lichide si nici nu mananc foarte sarat deci nu am probleme
pupici si numai bine

hatsumomo
26+ 
Ellenuta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lutoniana Roxxy80 multumesc de raspuns...am sa-mi cumpar si eu o camasoaie sa am la maternitate. Ellenuta si tie multam fain...stii cumva ce contine acest Bepanten de e asa miraculos ? Ma gandeam sa mai iau si un ceai de musetel sa am in casa, ce ziceti e bine ? Cea mai fericita 27 + cu ![]() |
http://www.efarma.ro/products.php?id=1580
vad ca asta e crema. eu folosesc la eva bepanthene unguent, dar are cam aceleasi proprietati si ingrediente.
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008)
Evawww.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
danangie spune:
Buna ziua tuturor,
RALUK multumesc de aprecieri.Cumnata nu e cea din poze e alta, dar si cea de data trecuta e
din nou,adica ea va naste la mijl lui august. Alessio e bronzat la cat ne-am plimbat pe afara...apai cand vin de la mare cred ca va fi negruuuuu.
GEGEA multumesc si tie de urari.Multa lume zice ca seamana numai cu Alin,altii ca e leit eu...mama zice ca seamana cu mine.Am o poza cand aveam 6 luni si chiar seamana foarte bine cu mine. 
DIANA multumesc mult.
LUTONIANA eu asa am avut.Chiloti normali, asa mai babesti stiinu de aia cu ata in
.....si cu absorbante foarte lungi si groase si a fost perfect.Nu m-am patat niciodata.
RALUCA SI MIHAELA La multi ani si de la mine!!
DANA si
ALESSIO , 07.06.2008 si speram, samburica din burticaS-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE!
.....Il sorriso innocente di un bimbo è l'espressione più viva dell'amore....
lutoniana spune:
Danangie multam de raspuns, chiloti cu "moartea sentimentelor" incorporata am achizitionat deja ![]()
![]()
![]()
Stiti, ma tot gandesc la ce am scris, ca nu vreau chiloti de unica folosinta si tot simt nevoia sa ma explic ca sa nu par prea mofturoasa sau cine stie cum mai ales ca sunt fete aici care ii laudau.
Erau "afisati" la un raion unde era plin de pampersi pentru adulti ...pe kilograme, pe cantitati...si am trait un sentiment de groaza asa cand m-am gandit ca oameni paralizati sau bolnavi poarta asa ceva. Multumesc lui Dumnezeu ca nu am avut parte de asa experiente in familie.
M-am speriat putin si cand am ajuns si la cei pentru nastere...mi-a pierit elanul "complet si irevocabil".
Asa ca am ales varianta cu tampoane.
Ma scuzati daca bat campii rau dar am simtit nevoia sa ma explic 
Cea mai fericita
27 + cu 
danangie spune:
MARY felicitari ptr nota 10 si spor la treaba!
Aaa RALUK da,asa e, burta e mai mare ca data trecuta.
Eu pana acum am luat 3,5 kg.
ELLENUTA
sanatos sa fie.Mai am 3 zile si nu mai pot de nerabdare.
Nu are nimeni nr tel a lui MONICA??
LUTONIANA
faina denumirea!
Eu am schimbat pampersi lui Alessio,nu stiu cine m-a pus
...ii gasisem la oferta.Si a facut o iritatie de mai mare frumusetea!
!Niciodata nu a fost iritat asa!!Mama lor de pampersi
!
DANA si
ALESSIO , 07.06.2008 si speram, samburica din burticaS-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE!
.....Il sorriso innocente di un bimbo è l'espressione più viva dell'amore....
Clodute spune:
Buna fetele,
Scriu si eu repede 2 vorbe... ca nu ma simt prea bine... ma doare burtica si nu stiu cum sa mai stau... si sint inca la mare...si nu stiu incotro sa o iau...
Am vazut ca intrebati de Monica... asa cum v-am spus eu va citesc ...
Sper sa nu se supere Monica, eu citesc si la "aspirante" ... cam de 1 an ... si Monica scrie si ea acolo si a dat de veste (prin sms) unei fete de acolo in data de 12 si i-a spus ca sunt bine si ea si bebe.
Asa ca pina pe 12 iunie erau bine... SPERAM CA SUNT BINE SI MAI DEPARTE EA SI BEBE.
Pupici de la marea insorita ... si cu putini nori ... ma duc sa ma invirt sa imi gasesc locul... ca ma doare rau...
Clodute mami de
Patrick si
cu
Karolina
lutoniana spune:
Clodute ai mami grija mare de tine si gaseste pozitia cea buna sa nu te doara....numai sa nu fie in cap sau stand in maini 

Eu stiu ca Monica a mers la spital pentru o zi ca sa faca niste analize si sa se asigure atat ea cat si doctorita ca totul este bine si sub control.
O asteptam cu nerabdare ca suntem curioase de ce a facut ...ca niste cumetre.![]()
![]()
Cea mai fericita
27 + cu