Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (17)
Raspunsuri - Pagina 8
Ayla21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cris_tinaus daca tot e cu pupat..vreau si eu...de ziua mea |
La multi ani, Cristina!

*"Cand vei privi cerul, noaptea, pentru ca eu voi locui pe una din ele, pentru ca eu voi rade acolo, atunci pentru tine va fi ca si cum toate stelele ar rade. Tu vei avea stele care vor sti sa rada!" pentru ca "A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea!"*
_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.
SimonaMami spune:
| citat din mesajul lui Galushca SimonaMami, sarumana pentru urari [floare]. Nu prea ma simt ok cu condusul, gresesc cam mult. Cu 27 de ani mai tanara decat sotul, zici? Si totusi ai o relatie minunata cu tatal tau. Mama mea e cu 20 de ani mai tanara decat tata si am simtit mereu dezechilibrul de putere intre ei, acum, ca el e foarte in varsta, au devenit parteneri, dar inainte relatia era mai mult de vasalitate. Greu de pastrat echilibrul. Galuscoiul (sa nu-i spuneti ce urat i-am zis) e cu mai putin de un an mai mare, ca sa-l pun la punct imediat. ![]() |
Tatal meu este mai mare decat sotul meu cu 2 ani, iar mama mai mica cu 3. Si da, uneori si sotul meu imi reproseaza ca singurul barbat pe care l-am divinizat in viata si aparat impotriva oricui este tata.
Si-o recunosc. Mea culpa.
Cu sotul meu relatia este... chalenging. Avem 7 ani impreuna si nici o clipa de plictiseala. Am avut zile minunate, zile oribile, zile comme ci comme ca. Este un om minunat si (zice el) ne-dominator. Eu sunt insa super dominatoare. De multe ori intre noi ies flacari. Avem insa si modul nostru de a le stinge... Doua caractere puternice, doi catari, doi incapatanati si perfectionisti (el este mama perfectionismului...) pe scurt nu lasam nici unul garda jos vreo clipa. Si uite-asa, it works!
cris_tinaus spune:
| citat din mesajul lui gigelica20 Ar fi o idee buna sa se treaca frumos, organizat, pe luni, zilele de nastere ale mamicilor, nu??? Ca mai bag si io un morcov...cum fac acum pentru Cris_tianus...si sa nu crezi ca fac asta doar pentru felia generoasa de tort ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() CRISTINA![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gigelica(Lucia) - de Victor-Andrei (zis si Pitonul) ![]() 30 martie 2009 ![]() |
sarumana de urari tuturor fetelor...nu va mai nominalizez pe toate
Gigelico asta e cel mai frumos morcov pe care l-am primit

si eu zic sa refacem lista cu zilele de nastere ca nu-s toate asa "modeste" ca mine sa anunte in gura mare
gigelica20 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ayla21
![]() ![]() ![]() Lucia, este de belea. Ce face Gabi? *"Cand vei privi cerul, noaptea, pentru ca eu voi locui pe una din ele, pentru ca eu voi rade acolo, atunci pentru tine va fi ca si cum toate stelele ar rade. Tu vei avea stele care vor sti sa rada!" pentru ca "A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea!"* _ Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma Every day brings new blessings. |
E mai bine...sper. Cel putin azi dimineata e ok. La el migrenele tin cateva ore...si apoi trec, dar pot reveni a doua zi. A fost o perioada cand avea 3 zile din saptamana ... acum sunt mult mai rare ... O sa il duc totusi la dr recomandat de tine.
Gigelica(Lucia) -
de
Victor-Andrei (zis si Pitonul) 
30 martie 2009
cativ13 spune:
Sa va mai intreb ceva: aveti leagan electric? de care? merita investitia?mami de Silvia Ioana
sirimie spune:
monica mea fornaie, dar nu are temperatura
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=138549
mai face vreun bb asa?
Va dorim sa cresteti mari si frumosi! ![]()
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
Raaluca spune:
Galushca Felicitari pentru casa!!!

M_monique La multi si fericiti ani impreuna! 

Cris_tinaus LA MULTI ANI!

Buuuun tortu'!
Chatonel,
Acum a trecut. 

Raaluca spune:
Simonamami trece-ma si pe mine la PRO.
Nu mai stiu cat e scoru'...
5-1 oare?
Deocamdata am comis-o in parcuri, in masina, in Cora, la terasa, in biroul meu de la spital...
Oricum, bebele acopera si nu se vede mai nimic.
M-am uitat special sa vad daca se uita lumea si nimeni nu mi-a aruncat nici macar o privire. (in cora eram afara din magazin)
Am mai vazut multe femei facand asta. Ultima se asezase pe un pat din cora si alapta bebitzul.
Adevarul este ca in alte tari exista locuri special amenajate, in mall-uri.
La noi doar IKEA are camera de schimbat pampersii la bebe.
Asta e!
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui cativ13 Sa va mai intreb ceva: aveti leagan electric? de care? merita investitia? mami de Silvia Ioana |
Cati, eu am leagan electric, dar Luanei nu i-a palcut in el, adica functia de leganat. Mi-e practic pt ca o tin in el daca am treaba in bucatarie sau in alta camera. Desi in ultimul timp folosim mai des sezlongurile (ca avem trei acum).
Eu nu am considerat ca sunt bani investiti degeaba. Dar in functie de cum doresti tu sa-l folosesti si de strictul de bani disponibili, ti-as recomanda mai degraba un balansoar/sezlong (daca intri la pozele Luanei ai sa vezi ce avem noi). Desi pe ala trebuie sa il asezi undeva mai sus, de ex pe canapea. De aceea imi e de folos leaganul electric. In schimb ii place muzica si se joaca cu jucariile. Dar jucarii are o multime.
*"Cand vei privi cerul, noaptea, pentru ca eu voi locui pe una din ele, pentru ca eu voi rade acolo, atunci pentru tine va fi ca si cum toate stelele ar rade. Tu vei avea stele care vor sti sa rada!" pentru ca "A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea!"*
_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.
Raaluca spune:
| citat din mesajul lui sirimie monica mea fornaie, dar nu are temperatura http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=138549 mai face vreun bb asa? Va dorim sa cresteti mari si frumosi! Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009) Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro Despre Andrei |
Aproape toti bebicii fornaie.
Face asta TOT TIMPUL? Adica si daca o ridici, si cand suge, si cand doarme?
Daca da, tot timpul cu aceeasi intensitate?
Daca nu, poate sa fie de la mucisori. Cu ce ii scoti?
Asta mi-a venit in cap asa repede. Mai sunt si alte cauze.
Intreaba medicul de familie. Suna daca nu te poti deplasa.
Nu stiu sa-ti spun mai multe!