Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (17)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui SimonaMami
To make the long story short, daca aveti prieteni/cunostinte care se vor uita stramb la voi pentru ca alaptati puiul de fata cu ei, probabil ca trebuie sa va schimbati prietenii/cunostintele. Au defecte de fabricatie!
Simona, tu esti asa o idealista.

Lucia drum bun si vacanta placuta. Si sa intri mai des pe mess daca stau bunicile cu printisorul. Normal ca-l asteapta, dar stai sa-l vezi ce-l motrosesc si pupacesc prima data. Deseara trebuie sa-l bagi la sterilizat.

*"Cand vei privi cerul, noaptea, pentru ca eu voi locui pe una din ele, pentru ca eu voi rade acolo, atunci pentru tine va fi ca si cum toate stelele ar rade. Tu vei avea stele care vor sti sa rada!" pentru ca "A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea!"*
_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonaMami spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Citat:
citat din mesajul lui SimonaMami
aooooleeeeuuuu, uite cum imi strici tu scoru'

Sa faci plaja topless nu mai e de gramezi de ani privit aiurea. De ce ar fi alaptatul? Mai ales ca nici nu se vede mare lucru!

Eu sunt PRO, dar nu am alaptat niciodata in public.
Nici topless nu fac.

A venit Alex acasa la 1, si cum in spital tot aiurea se doarme plus mers des la baie dupa diuretice, era mai obosit decat inanite. Asa ca culca si el o ora. Si tocmai ce s-a trezit, lac de apa, cu ochii umflati si agitat rau. Abia dupa ce i-am dat sa bea apa, si-a revenit. Ca nu stia nici unde, nici ce s-a intamplat. A trezit-o si pe Luana ca dormea cu noi in pat. Off.
Mai citesc, io la alaptat in public am ajuns.

*"Cand vei privi cerul, noaptea, pentru ca eu voi locui pe una din ele, pentru ca eu voi rade acolo, atunci pentru tine va fi ca si cum toate stelele ar rade. Tu vei avea stele care vor sti sa rada!" pentru ca "A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea!"*
_

offff, hai dormiti si voi putin... sub doua ore nu se cheama odihna...

Daca abia acum ai ajuns la alaptat, ai muuuult de citit pe tema asta

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui m_monique

azi implinim 4 de casatorie.

Felicitari! Si multi ani fericiti, plini de iubire si intelegere!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Galushca spune:

La multi ani, Cristina! Arunca si la baba o felie de prajiturica
M_monique, ce frumos, 4 ani si deja un bebe! Noi l-am avut pe primul doar dupa 7 ani... Sa fiti fericiti impreuna multi multi ani!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ramona7575

Iar vin cu o intrebare, sunt numai intrebari toata... parca Olga zicea sa il las 10-15 minute sa planga... e bine? Nu i se face rau? Stefanel plange de se inroseste si zici ca acum moare , sar ca arsa de nu mai stiu ce sa-i fac. Acum i-am facut baita, a adormit iar peste o ora ma duc la dentist, o sa-i dau laptic chiar de imi face anestezie, data trecuta a fost ok.

Cum sa il lasi sa planga? Singur, nebagat in seamna?
Ca daca e sa planga, plange el oricum, dar nu-l lasa sa se simta abandonat. Sufera si mai tare. Daca plange chiar sa-ti atraga atentia sau sa-l iei in brate?
Eu nu o las sa planga singura. Chiar daca are chef de plans si nu o pot calma, o tin in brate sau intinsa pe mine, si mai maraie ea cate un pic, pana adoarme.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonaMami spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Simona, tu esti asa o idealista.

Recunosc, sunt in general optimist, idealist, copil fericit! Da' poti sa spui ca am zis ceva aiurea?
Love you back.

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21Lucia drum bun si vacanta placuta. Si sa intri mai des pe mess daca stau bunicile cu printisorul. Normal ca-l asteapta, dar stai sa-l vezi ce-l motrosesc si pupacesc prima data. Deseara trebuie sa-l bagi la sterilizat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

La multi ani fericiti si indragostiti ca la inceput pentru m-monique Galushca, ti-am dat un PM. Daca ai timp...mami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gigelica20
Si vorbesc eu cu mama, vrute si nevrute...si deodata imi duc mana la buzunarul de la spate si exclam speriata:
MI-AU FURAT TELEFONUL!!!

Lucia, este de belea.
Ce face Gabi?

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Ar fi o idee buna sa se treaca frumos, organizat, pe luni, zilele de nastere ale mamicilor, nu??? Ca mai bag si io un morcov...cum fac acum pentru Cris_tianus...si sa nu crezi ca fac asta doar pentru felia generoasa de tort...

CRISTINA

Gigelica(Lucia) - de Victor-Andrei (zis si Pitonul)

30 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Galushca

La multi ani, Cristina! Arunca si la baba o felie de prajiturica
M_monique, ce frumos, 4 ani si deja un bebe! Noi l-am avut pe primul doar dupa 7 ani... Sa fiti fericiti impreuna multi multi ani!

Ce coincidenta....si noi tot 7 ani de casnicie avem... pe 9 noiembrie. Voi?

Gigelica(Lucia) - de Victor-Andrei (zis si Pitonul)

30 martie 2009

Mergi la inceput