Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (17)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Manuela77 spune:

Buna dragutzelor,
Eu tocmai am revenit de la o tura de shopping+ alaptatul de rigoare in public.
Intaresc si eu randul mamicilor dezinhibate, dar recunosc ca traiesc intr-o tara unde toata lumea face asta si unde nimeni nu isi intoarce capul dupa tine nici daca iesi imbracata intr-un sac. Poate daca as fi acasa m-as gandi de 2 ori, dar sigur as alege sa alaptez unde ne prinde foamea.
Va pup

Mamica de Radu (01.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_tinaus spune:

Citat:
citat din mesajul lui gigelica20

E rost de pupat pe undeva???
Pai ma bag si io...

Gigelica(Lucia) - de Victor-Andrei (zis si Pitonul)

30 martie 2009

poftiti la o felie de praji daca tot e cu pupat..vreau si eu...de ziua mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonaMami spune:

Citat:

E cam liniste aici, pe forum...ma bag si io in vorba...

Sa va povestesc ce am patit ieri dupa-amiaza. Am iesit la plimbare cu piticul pe la 5 si jumate...si ce zic, hai sa o sun pe mama, ca sa treaca timpul mai repede. Piciul adormise... Si vorbesc eu cu mama, vrute si nevrute...si deodata imi duc mana la buzunarul de la spate si exclam speriata:
MI-AU FURAT TELEFONUL!!!
Pentru cateva secunde am ramas shocata, necajita, ca deh, ramasesem fara telefon...dar imi dau seama ca telefonul era la urechea mea...ca doar vorbeam cu mama, nu?!
Ce sa mai, neuronul meu e inca gravid sau cel putin a ramas cu sechele...
Realizati shocul mamei...ca ea credea ca mi-a smuls cineva telefonul in timp ce vorbeam cu ea si ca am apucat sa strig ...
Offf, mai sunt...Tremuram ca o frunza si eram plina de regrete ca mi-au furat telefonul...bune minute mi-au trebuit ca s aimi revin din sperietura. Sincer, imi venea putin si sa rad de cat de "Geoana"(in traducere = prostanaca) sunt.

30 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonaMami spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_tinaus

Citat:

E rost de pupat pe undeva???
Pai ma bag si io...

30 martie 2009

Cristina, mami de Ana - 30 martie 2009

Poze broscuta harnicuta

LA MULTI ANI Cristina!!!

Tufete, ce nu-mi mai place mie la pagina principala acus e ca nu mai stim cand sunt nascute mamicile, ci doar piticii! Protestez!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

La multi ani!
Robert Andrei
Damian Serban
Maria Alexandra
Albert Gabriel
Amalia
Radu Stefan
Petru

6-1 pro alaptat

Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta Isabella-Elena
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

Eu alaptez oriunde, teoretic. practic....nu am incercat decat in parc. oricum, cui nu-i convine, sa nu se uite.mami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui SimonaMami
aooooleeeeuuuu, uite cum imi strici tu scoru'

Sa faci plaja topless nu mai e de gramezi de ani privit aiurea. De ce ar fi alaptatul? Mai ales ca nici nu se vede mare lucru!

Eu sunt PRO, dar nu am alaptat niciodata in public.
Nici topless nu fac.

A venit Alex acasa la 1, si cum in spital tot aiurea se doarme plus mers des la baie dupa diuretice, era mai obosit decat inanite. Asa ca culca si el o ora. Si tocmai ce s-a trezit, lac de apa, cu ochii umflati si agitat rau. Abia dupa ce i-am dat sa bea apa, si-a revenit. Ca nu stia nici unde, nici ce s-a intamplat. A trezit-o si pe Luana ca dormea cu noi in pat. Off.
Mai citesc, io la alaptat in public am ajuns.

*"Cand vei privi cerul, noaptea, pentru ca eu voi locui pe una din ele, pentru ca eu voi rade acolo, atunci pentru tine va fi ca si cum toate stelele ar rade. Tu vei avea stele care vor sti sa rada!" pentru ca "A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea!"*
_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:

E cam liniste aici, pe forum...ma bag si io in vorba...

Sa va povestesc ce am patit ieri dupa-amiaza. Am iesit la plimbare cu piticul pe la 5 si jumate...si ce zic, hai sa o sun pe mama, ca sa treaca timpul mai repede. Piciul adormise... Si vorbesc eu cu mama, vrute si nevrute...si deodata imi duc mana la buzunarul de la spate si exclam speriata:
MI-AU FURAT TELEFONUL!!!
Pentru cateva secunde am ramas shocata, necajita, ca deh, ramasesem fara telefon...dar imi dau seama ca telefonul era la urechea mea...ca doar vorbeam cu mama, nu?!
Ce sa mai, neuronul meu e inca gravid sau cel putin a ramas cu sechele...
Realizati shocul mamei...ca ea credea ca mi-a smuls cineva telefonul in timp ce vorbeam cu ea si ca am apucat sa strig ...
Offf, mai sunt...Tremuram ca o frunza si eram plina de regrete ca mi-au furat telefonul...bune minute mi-au trebuit ca s aimi revin din sperietura. Sincer, imi venea putin si sa rad de cat de "Geoana"(in traducere = prostanaca) sunt.

30 martie 2009

esti totala !!!!

Mami lui Alexandra (03.03.09)

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_tinaus

Cristina, mami de Ana - 30 martie 2009

Poze broscuta harnicuta

LA MULTI ANI CRIS_TINAUS !!!

Mami lui Alexandra (03.03.09)

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Galushca spune:

Fratilor, mai bun subiectul de discutie de la capitolul asta decat cel de la sf. cap. anterior. Ma si speriaserati.

SimonaMami, sarumana pentru urari [floare]. Nu prea ma simt ok cu condusul, gresesc cam mult. Cu 27 de ani mai tanara decat sotul, zici? Si totusi ai o relatie minunata cu tatal tau. Mama mea e cu 20 de ani mai tanara decat tata si am simtit mereu dezechilibrul de putere intre ei, acum, ca el e foarte in varsta, au devenit parteneri, dar inainte relatia era mai mult de vasalitate. Greu de pastrat echilibrul. Galuscoiul (sa nu-i spuneti ce urat i-am zis) e cu mai putin de un an mai mare, ca sa-l pun la punct imediat.

Aris, poate la tine e o chestie de perceptie a propriei tale persoane atunci cand esti de fata cu prietenii. Si cand te intalnesti cu ei esti tot mama lui Alexandros, mai intai accepta-te tu, iar daca prietenii nu inteleg asta, sa se straduiasca putin.

Chatonescu, cum e ala meniu de 3 ore? Noi am fost ieri la un restaurant sud-american sa sarbatorim casuta, am inghitit in 20 de minute fileul de bou argentinian extrauscat de bucatarul lu peste si ne-am intors plini de fericire acasa si decisi ca de-acum sa mergem numai la restaurante cu locuri de joaca si baie cu masa de schimbat. In concluzie, nu te invidiez deloc

Si eu alaptez in public daca trebuie. merge si in wrap, dar e usor incomod Nu e neaparat pasiunea vietii mele sa alaptez in public, dar daca-i e foame puiului, ce sa facem...

Mergi la inceput