Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (17)
Raspunsuri - Pagina 5
ramona7575 spune:
Iar vin cu o intrebare, sunt numai intrebari toata... parca Olga zicea sa il las 10-15 minute sa planga... e bine? Nu i se face rau? Stefanel plange de se inroseste si zici ca acum moare 
, sar ca arsa de nu mai stiu ce sa-i fac. Acum i-am facut baita, a adormit iar peste o ora ma duc la dentist, o sa-i dau laptic chiar de imi face anestezie, data trecuta a fost ok.
chatonel spune:
Salutare tufete!
m-a pus dracu si-am plecat ieri la mare (150 km). Am pus cortul la camping, ca de obi si am mers la un restaurant de fructe de mare, unu superclasse! asta mica a fost cuminte pina la restaurant, cuminte si acolo prima ora... dar noi am luat meniul cel mai mare, dureaza cel putin 3 ore si-a iesit nasol de tot
era obosita ca naiba si nu reusea sa adoarma din pricina zgomotelor (voci necunoscute -era o masa chiar linga noi cu doi barbati care vorbeau continuu, clinchetul tacimurilor), lumini prea puternice etc.
A mincat prost din cauza stresului si acum am niste tzitzi ca lubenitele si ma dor... plus ca m-a luat si durerea de spate, tot de la ele probabil, ca am kilograme la inaintasi :(
Azi veniram inapoi, eram toti jegosi, deh, camping si stress :) am imbaiat fata, am pus-o la sin si acum e la nani in patut... nu mai fac erori de-astea ca e teroare pt toti 

Acum citesc din urma, sint la pagina 9 din cap trecut... ati scris kilometri!!!
Famille Dragoon cu
Izia, 23 mars 2009
Toulouse, la ville rose
novus spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui SimonaMami
draga mea, mi-e clar ce iti lipseste. Ai nevoie URGENT de o doza de "JE M'EN FOUS!!!". Daca varianta franceza nu iti place, ai la dispozitie si medicamentul cu denumirea englezeasca "I DON'T GIVE A F##K". TUFETE, dati-va cu parerea? Cine e pro si cine contra alaptatului public?! Io deschid votul: 1-0 pentru PRO. Simona mami de 2 : Victor Christian (02.04.09) si Eric Christian (02.03.05) + sotie de tati Christian! |
Si eu alaptez oriunde si ma simt excelent !!!!!!
De aceea sunt foarte relaxata, ies cu bebelina si unde i se face foame ochesc un magazin cu cabina de proba sau n=mai nou la terasa e superrrr !!!
Deci sunt PRO !!
Mami lui
Alexandra (03.03.09)www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari
SimonaMami spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ramona7575 Iar vin cu o intrebare, sunt numai intrebari toata... parca Olga zicea sa il las 10-15 minute sa planga... e bine? Nu i se face rau? Stefanel plange de se inroseste si zici ca acum moare ![]() , sar ca arsa de nu mai stiu ce sa-i fac. Acum i-am facut baita, a adormit iar peste o ora ma duc la dentist, o sa-i dau laptic chiar de imi face anestezie, data trecuta a fost ok. |
offf, nu stiu ce sa-ti zic. Nici unul dintre cei 2 pici ai mei n-a plans deloc, decat de foame. Eu la-s lua insa macar in brate, i-as vorbi, chiar daca nu as reusi sa-l impac. Macar sa simta ca nu-i singur in supararea lui...
SimonaMami spune:
| citat din mesajul lui chatonel Salutare tufete! m-a pus dracu si-am plecat ieri la mare (150 km). Am pus cortul la camping, ca de obi si am mers la un restaurant de fructe de mare, unu superclasse! asta mica a fost cuminte pina la restaurant, cuminte si acolo prima ora... dar noi am luat meniul cel mai mare, dureaza cel putin 3 ore si-a iesit nasol de tot era obosita ca naiba si nu reusea sa adoarma din pricina zgomotelor (voci necunoscute -era o masa chiar linga noi cu doi barbati care vorbeau continuu, clinchetul tacimurilor), lumini prea puternice etc.A mincat prost din cauza stresului si acum am niste tzitzi ca lubenitele si ma dor... plus ca m-a luat si durerea de spate, tot de la ele probabil, ca am kilograme la inaintasi :( Azi veniram inapoi, eram toti jegosi, deh, camping si stress :) am imbaiat fata, am pus-o la sin si acum e la nani in patut... nu mai fac erori de-astea ca e teroare pt toti ![]() ![]() Acum citesc din urma, sint la pagina 9 din cap trecut... ati scris kilometri!!! Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009Toulouse, la ville rose ![]() |
imi pare rau... pupam familia stresata!
novus spune:
| citat din mesajul lui m_monique azi implinim 4 de casatorie. mi-a adus sotul flori, iar dupa amiaza ma scoate la restaurant. mergem cu copiii si cu socrii, ca sa aiba cine sa alerge dupa copii. merg sa calc pana doarme ioana. ------------------------------------------------------------------------- mami de Andrei (16.12.2006) si Ioana (03.04.2009) |
Multi ani fericiti impreuna !!!!!!!!!!!

Distractie placuta !!!!
Mami lui
Alexandra (03.03.09)www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari
gigelica20 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui SimonaMami
imi pare rau... pupam familia stresata! Simona mami de 2 : Victor Christian (02.04.09) si Eric Christian (02.03.05) + sotie de tati Christian! |
E rost de pupat pe undeva???
Pai ma bag si io...

Gigelica(Lucia) -
de
Victor-Andrei (zis si Pitonul) 
30 martie 2009
novus spune:
Chatonel, va invidiez ca ati fost la mare dar imi pare rau ca nu a iesit chiar perfect
!! 

Mami lui
Alexandra (03.03.09)
www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari
Galushca spune:
| citat din mesajul lui ramona7575 Iar vin cu o intrebare, sunt numai intrebari toata... parca Olga zicea sa il las 10-15 minute sa planga... e bine? Nu i se face rau? Stefanel plange de se inroseste si zici ca acum moare ![]() , sar ca arsa de nu mai stiu ce sa-i fac. Acum i-am facut baita, a adormit iar peste o ora ma duc la dentist, o sa-i dau laptic chiar de imi face anestezie, data trecuta a fost ok. |
N-am inteles daca e vreo legatura intre mersul la dentist si plans, dar nu-l lasa pe bebe sa planga. Parerea mea :)
Nu stiu daca i se face rau, dar nu ajuta nimanui, ba chiar strica. Daca plange, vrea ceva. Poate numai sa stai cu el sau sa-l tii in brate cand plange.
In schimb, nu-l stimula, nu te juca cu el, nu-i atrage atentia.
gigelica20 spune:

E cam liniste aici, pe forum...ma bag si io in vorba...
Sa va povestesc ce am patit ieri dupa-amiaza. Am iesit la plimbare cu piticul pe la 5 si jumate...si ce zic, hai sa o sun pe mama, ca sa treaca timpul mai repede. Piciul adormise... Si vorbesc eu cu mama, vrute si nevrute...si deodata imi duc mana la buzunarul de la spate si exclam speriata:
MI-AU FURAT TELEFONUL!!!
Pentru cateva secunde am ramas shocata, necajita, ca deh, ramasesem fara telefon...dar imi dau seama ca telefonul era la urechea mea...ca doar vorbeam cu mama, nu?!
Ce sa mai, neuronul meu e inca gravid sau cel putin a ramas cu sechele...
Realizati shocul mamei...ca ea credea ca mi-a smuls cineva telefonul in timp ce vorbeam cu ea si ca am apucat sa strig ...
Offf,
mai sunt...Tremuram ca o frunza si eram plina de regrete ca mi-au furat telefonul...bune minute mi-au trebuit ca s aimi revin din sperietura. Sincer, imi venea putin si sa rad de cat de "Geoana"(in traducere = prostanaca) sunt.
Gigelica(Lucia) -
de
Victor-Andrei (zis si Pitonul) 
30 martie 2009 

.daca nu ash fi asa tarshaloasa ar fi cu totul altceva
: Victor Christian (02.04.09) si