Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (17)
Raspunsuri - Pagina 9
pisigri spune:
in sfirsit m-a depasit cineva! intre mine si motan sint 22 de ani diferenta, e cu 2 ani mai mic ca ai mei. si eu mi-am pus problema..viitorului, este singurul motiv pt care as mai face un copil, sa aiba pisilinca un sprijin... ma rog, eu sper si la vreun verisor pt ea![]()
chatonel, imi pare rau ca a iesit prost, dar am o intrebare tehnica: unde ati culcat dragoana in cort?
if you can't say something nice, then don't say nothing at all
http://pisigri.blogspot.com/ (poze noi)
Mami de Ilinca (5.03.2009)
Manuela77 spune:
Fetelor am si eu o intrebare. 

Este posibil ca puiul meu sa treaca prin puseul de crestere de 3 luni cu 2 saptamani mai devreme?
Noi avem doar 10 saptamani si de ieri da toate semnele caracteristice puseului? Oare asta sa fie sau nu mai produc eu suficient?
Cristina, La multi ani si de la noi!
M_Monique, multi si fericiti ani impreuna!
Mamica de
Radu (01.04.2009)
Ayla21 spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui pisigri in sfirsit m-a depasit cineva! intre mine si motan sint 22 de ani diferenta |
Ce va iubesc eu pe voi!

Unde erati acum ceva timp, cand... stiti voi, gurile rele aveau mereu ceva de comentat?

*"Cand vei privi cerul, noaptea, pentru ca eu voi locui pe una din ele, pentru ca eu voi rade acolo, atunci pentru tine va fi ca si cum toate stelele ar rade. Tu vei avea stele care vor sti sa rada!" pentru ca "A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea!"*
_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.
denisamada spune:
Salutam!
Noi am fugit de caldura din Bucuresti si ne pregatim de botez (sambata). Incercam sa tinem pasul cu cititul, revenim cu vesti. 
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
http://picasaweb.google.com/costinstroie/AdelaMarisa#5324202110819507042
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui Manuela77 Este posibil ca puiul meu sa treaca prin puseul de crestere de 3 luni cu 2 saptamani mai devreme? ![]() Noi avem doar 10 saptamani si de ieri da toate semnele caracteristice puseului? Oare asta sa fie sau nu mai produc eu suficient? |
Manuela, puseul de cresete incepe cu cateva zile inaintea varstelor din grafic, dar nu e nr fix, si nici nu se opresc fix in ziua cand implineste varsta respectiva. La mine Luana a inceput inainte de 4 luni cu vreo doua saptamani si a mai tinut-o si dupa.
*"Cand vei privi cerul, noaptea, pentru ca eu voi locui pe una din ele, pentru ca eu voi rade acolo, atunci pentru tine va fi ca si cum toate stelele ar rade. Tu vei avea stele care vor sti sa rada!" pentru ca "A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea!"*
_
SimonaMami spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ayla21
Ce va iubesc eu pe voi! ![]() ![]() Unde erati acum ceva timp, cand... stiti voi, gurile rele aveau mereu ceva de comentat? ![]() ![]() *"Cand vei privi cerul, noaptea, pentru ca eu voi locui pe una din ele, pentru ca eu voi rade acolo, atunci pentru tine va fi ca si cum toate stelele ar rade. Tu vei avea stele care vor sti sa rada!" pentru ca "A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea!"* _ Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma Every day brings new blessings. |
Cred ca mi-au scapat gurile rele...
Oricum, se pare ca la mine e diferenta MAXIMA!
denisamada spune:
| citat din mesajul lui aris26 simona - daca ash putea si eu....ce bine ar fi. dar nu pot nici in ruptul capului.m-au vazut alaptand doar sotul,mama,sora si o prietena buna .i daca nu ash fi asa tarshaloasa ar fi cu totul altceva |
Nici mie nu-mi place sa hranesc bebelina de fata cu alte persoane, cu exceptia motanului, desigur. Nasha si soacra-mea mai intra uneori in camera cand servim masa si marai la ele, asa ca s-au invatat.

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )http://picasaweb.google.com/costinstroie/AdelaMarisa#5324202110819507042
Manuela77 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ayla21
Manuela, puseul de cresete incepe cu cateva zile inaintea varstelor din grafic, dar nu e nr fix, si nici nu se opresc fix in ziua cand implineste varsta respectiva. La mine Luana a inceput inainte de 4 luni cu vreo doua saptamani si a mai tinut-o si dupa. *"Cand vei privi cerul, noaptea, pentru ca eu voi locui pe una din ele, pentru ca eu voi rade acolo, atunci pentru tine va fi ca si cum toate stelele ar rade. Tu vei avea stele care vor sti sa rada!" pentru ca "A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea!"* _ Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma Every day brings new blessings. |
Monica
, sper sa nu o tinem asa inca 2 saptamani ca e tare obositor
, dar daca asa va fi trecem noi si prin asta!Mamica de
Radu (01.04.2009)
Ayla21 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui SimonaMami
Cred ca mi-au scapat gurile rele... Oricum, se pare ca la mine e diferenta MAXIMA! Simona mami de 2 : Victor Christian (02.04.09) si Eric Christian (02.03.05) + sotie de tati Christian! |
Sau erai prea indragostota sa le dai atentie.

Stii ce era aiurea? Ca prietenii mei de 19-20 de ani l-au acceptat foarte usor, si l-au placut imediat (e usor de inteles, nu?
Dar ai lui au fost tare suspiciosi.
Acum ma gandesc ca poate aveau motivele lor, fiind oameni mai trecuti prin viata, si cu anumite prejudecati. Din pacate sunt persoane la care a renuntat din cauza prejudecatilor. Cum spuneai tu, Simona, daca sunt "defecti"... Nu as zice defecti, ci daca nu pot trece de anumite prejudecati, sa traiasca fericiti cu ele.*"Cand vei privi cerul, noaptea, pentru ca eu voi locui pe una din ele, pentru ca eu voi rade acolo, atunci pentru tine va fi ca si cum toate stelele ar rade. Tu vei avea stele care vor sti sa rada!" pentru ca "A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea!"*
_

: Victor Christian (02.04.09) si