Tae Bo (3)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Of,conchita ai dreptate!3 copchile care m-au lesinat ,dar de slabit nu slabesc si pace.Eu tre sa dau jos tot vreo 10 ca sa ajung ca inainte de a treia sarcina ,adica pe la 55 (desi ar merge si 52,vise taica ,vise)
Miere am,bag in cafea in loc de zahar.O sa incerc si cum zici tu ,sa ling o lingurita dimineata.
De tae bo dimineata nici nu poate fi vorba,am de-a treaba de ma urc pe pereti(Amira iese pe usa la 7:00 )si trebuie sa aiba gata pachetelul,mincat,schimbat,pieptanat.apoi mai am doua pt. care pregatesc micul dejun,pachet lu` domnu tac`su ,gentutele lor,intinde rufe,stringe dupa ele.e o nebunie cu N mare.
Si al meu zice ca e mai bine sa fac sport si sa maninc dupa,dar am observat ca mie nu prea mi-e foame dupa billy.Abia ling putina salata si supa.Dar dupa 2-3 ore caut prin frigider si daca-i seara ,nasol de tot.

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas

I want to tell the world... a Story

Occupation 101: Voice of the Silenced Majority

The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:
citat din mesajul lui hannen
I want to tell the world... a Story[/b]

abia acum iti vad semnatura...am intrat pe site, sunt facuta praf, terminata, atatia copii ucisi si chinuiti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

Buna tuturor!
Eu sunt de acord sa scriem si ce mancam, barem aproximativ.
Eu nu sunt la mentinere, am de dat jos cam 4 kg, si se duc tare greu.
Legat de mancat, ca asta e si o mare dilema la mine: in cele 24 - 25 de zile de cand fac tae bo am tinut si regim. Adica mananc pana la 12 orice, apoi pana la 18 fructe si legume si dupa 18 nimic.
Ce mananc: cum ajung la birou (ca acasa nu am timp) beau o cafea si mananc un sandvis (adica 2 felii paine plus un mezel, plus rosii, castraveti, sau cu branza), pe la 11.45 bag o cana de cereale cu musli. Pe la 17 mananc o ciorba de zarzavat sau salate in diverse combinatii. Intre 12 si 17 un mar, niste cirese. Atat. Si in acest context si facand tae bo cam o ora pe zi, pe cantar v-am mai zis, se "vad" 2.300 kg. La cm, da acolo se vede bine. Dar, totusi...Ma asteptam la mai mult pe cantar. Adevarul e ca ultimele kg se duc si ff greu.
De vineri insa nu stiu daca voi mai face chiar zilnic, ca imi vine casa si copilul cel mic si atunci iar intru in pana de timp.Oricum, in ultimele zile, am facut tae bo tot pe la 22..si e nasol, ca dupa ce fac tae bo sunt plina de energie, nu pot sa dorm. Azi noapte la 1 ma uitam pe pereti, acum, la birou, imi pica ochii in gura.

Ugly, ai zis ca vii la raport zilnic. Chiulesti cumva?

Baietzii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns z333 spune:

neata fetele...ma preg de o noua zi de munca ..un inceput bun de sapt va doresc..ne auzim diseara la raport..de mancat deocamdata nu am mancat decat 3 bomboane de ciocolata( ocupa cutia spatiu si am zis sa o golesc ca sa o arunc la gunoi )

Walk by faith..not by sight!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

hei, ce-i cu linistea asta? se doarme pe baricade?

eu am papat azi asa:
- dimineata - doua felii de paine integrala cu unt si dulceata si o cana de lapte
- gustare - caise, visine si cirese
- pranz - piept de pui cu pastai
- gustare - visine si cirese
- pe diseara imi fac o salata.

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Trec si eu pe la voi ca sunt intr-un curs plictisitor dar rau de tot..si cand aud pe unii ca universitatile romanesti sunt nu stiu cum etc..dar gata nu intru in detalii din astea.
Deci ce am mancat astazi
dimineata
o cana de lapte cu cereale
gustare
un kinder bueno
pranz
2 sandwischuri cu bacon light si un compot
Va pup si ne auzim diseara la raport sport.

Cait
Home is where heart is...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

Pentru azi raportez Abs bootcamp, nu am timp de mai mult. Ma asteapta un maldar de rufe de calcat.
Am mancat: un iaurt mare, o cafea
o salata de la Spring care avea in ea si paste plus o felie tarta cu nuca
o salata rosii
apa la greu
Si mi-am luat costum de baie . Si am mai scazut 300 grame .

Baietzii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marami spune:

Nu raportez ca nu mai am energie
Dimineata- cafea
La amiaza - cafea
Dupa masa - salata de rosii, castraveti si vreo 4 masline
Si acum, in minuta asta pap tocanita de ciuperci

TELEDON PENTRU MIHAITA
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Ramane in suflet Povestea unui Licurici!

mandrele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)

pozne-npoze

Nu mor caii cand vor cainii, nici cainii cand vor stapanii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

na seara buna!!
acu vreo 2 saptamani am zis ca incep si eu de luni, doar ca n-am precizat care luni .
m-am hotarat totusi de azi. gata lenea.
raportez 55 de min bootcamp basic.
is ca racu, stoarsa, fleasca, rupta-n doo

Emma este iubire in sufletul meu.
Feelings.
www.piduk.blogspot.com" target="_blank">Piduk.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:
citat din mesajul lui hannen

Of,conchita ai dreptate!3 copchile care m-au lesinat ,dar de slabit nu slabesc si pace.Eu tre sa dau jos tot vreo 10 ca sa ajung ca inainte de a treia sarcina ,adica pe la 55 (desi ar merge si 52,vise taica ,vise)
Miere am,bag in cafea in loc de zahar.O sa incerc si cum zici tu ,sa ling o lingurita dimineata.

haha, prima data asa am facut si io, miere la cafea, dar nu a functionat. deci o lingurita de miere pe stomacul gol, stai 15-20 de minute si bagi un pahar mare de apa si-ai sa vezi rezultate! plus ca e buna formula asta si pentru ten, si pentru digestie.

si eu tot 10 vreau sa dau jos, sa ajung la 53. normal ar fi 55, deci sa dau jos 8 kile, dar am avut 53 toata vietisoara mea, la 1.65 inaltime...

eu dimineata fac sport, ca sonia e mai mereu plecata cu tati dimineata. cand e acasa, atunci fac dupa amiaza, cand doarme. eu am insomnie cronica, alta chestie de care ma chinui sa scap, asa ca daca fac sport seara, adios somn...

Mergi la inceput