Tae Bo (3)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mishutza spune:

Vom avea un bebelus?Ce frumos.Felicitari Onita,o sarcina usoara de tot,si un copil minunat iti doresc.O sa urmezi si tu exemplul Ramonikai?
Eu ieri nu am facut nimic de lene,asa ca am recuperat astazi.Am facut dimineata 50 de minute,si in seara asta 50 de minute.Is cam varza momentan,da ma spal si ma culc,deci nu mai conteaza.
Luminita,ai scapat,bravo si sa fie la fel de cu succes toate examenele de acum incolo.
Briza marii,stai linistita,ca nici eu nu indraznesc sa fac nici macar core express,ce advance.Peste vreo 9 luni asa,cand oi avea 55 de kile,ihihih.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moana spune:

Eu de 2 saptamani exersez bootcamp. Doar primele 3 parti ca a4a ma rupe la spate....nu stiu de ce. Posibil sa nu fac ceva bine.

Ele - vroiam sa te intreb despre eliptica. Ce model ai si daca esti multumita de ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

onitza - felicitari vezi ce-ti zice doctorul, daca iti interzice sportul, las-o balta, nu ne suparam. dar poate ai unda verde, ca mine...

emilia - bine ai venit. cand o sa te simti in stare sa te apuci, asteptam raportul, dupa cum bine ai vazut pe aici.

eu am chiulit ieri insa acum as vrea sa ma bag macar la un basic. oricum cu mancarea am fost cumincioara, noroc ca avem fructele astea de sezon, preferatele mele sunt visinele.

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Buna fetele!
Raportez un energise cu toate ca nu prea eram convinsa sa fac si azi. Dar am zis ca poate in timpul saptamanii o sa am vreo zi mai lenoasa.
Moana eliptica nu stiu ce firma e dar era intr-o vreme prin metro si de acolo am luat-o. Recent am vazut si prin Cafferour. De multumita ce sa iti zic...nu cred ca se consuma calorii ca si la tae bo dar capeti ceva rezistenta la sport. Eu ma plictisesc ingrozitor pe ea si fac cate 40-50 min dar nu trasnpiri in halul in care o faci la tae bo.

Margelute

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

raportez 30 minute de tae bo basic si 10 minute de aerobic pt. brate.
o seara placuta tuturor!

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

Buna seara.
Eu raportez Fat burn accelerator, de fapt il raportez anticipat, ca acum ma apuc de el, dar nu mai intru pe net, mai tarziu.
Noapte buna!

Baietzii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns z333 spune:

raportez un strength within de 45 de min...nu prea ma simteam in stare dupa micii care i-am balotat azi,dar acum vad ca mi-e mai bine decat inainte sa ma apuc...ma duc sa fac si apoi cred ca ma bag la un horror movie..v-am pupat..somnic usor

Walk by faith..not by sight!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Salutare sportivelor!
Va multumesc pt. incurajari!!

Conchita,dieta hm... ce sa zic,nimic deosebit(maninca cam la fel,haotic )nu mi-e foame dimineata ,ce sa fac?? si daca mi-e foame nu am timp sa maninc,ma trezesc aproape plingind de somn si bag repede o cafea mare care-mi taie si foamea nu numai somnul.Apa zic eu ca beau,la 2 L nu ajung sigur(si sassy n-am mai facut de-o saptamana)
fetele mele fac cu mine dupa Billy si vad ca rezista mai mult decit mine

Ieri le-am dus intr-un parc,maiculitza ce vai si dealuri si la febra care o aveam in mine imi tremurau toate cele ...m-au dat gata,aseara eram buna de pus pe varza mai ales ca dupa ce am ajuns acasa le-am bagat direct la baie,pune si spala ca aveam un munte,fa mincare ,lectii cu fii-mea...bye-bye Billy,la 21:30 sforaiam.A ramas soatza smiorcaind singur la TV.

Acum am prestat 16 minute de buns si abs si 15 de Pillates,ca sa fiu acoperita cit de cit daca nu apuc diseara sa-i zic "harro" lui Billy.

Aaa,uitam,felicitari Onitza!Sarcina usoara si bb sanatos(si poate sportiv de performanta )
Ma duc la dush ca in 45 de minute incep munca.

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas

I want to tell the world... a Story

Occupation 101: Voice of the Silenced Majority

The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:
citat din mesajul lui hannen
Conchita,dieta hm... ce sa zic,nimic deosebit(maninca cam la fel,haotic )nu mi-e foame dimineata ,ce sa fac?? si daca mi-e foame nu am timp sa maninc,ma trezesc aproape plingind de somn si bag repede o cafea mare care-mi taie si foamea nu numai somnul.Apa zic eu ca beau,la 2 L nu ajung sigur(si sassy n-am mai facut de-o saptamana)

hannen, am avut exact exact aceeasi problema! adica mancam doar o data pe zi, nici mutilata si torturata nu mi-ai fi bagat mancare pe gat in cursul zilei, doar seara la cina. stii cum am facut? o lingurita de miere dimineata pe stomacul gol sau o lingurita de polen, inainte de cafea. cum te scoli, pac la borcan, ca winnie the pooh. :-)) intr-o ora maxim, eram la figider, lihnita de foame. si azi asa, maine-asa, cam intr-o saptamana-doua am ajuns sa mananc trei mese pe zi si-o gustare. care e minunea lumii, pentru ca eu mancam o masa pe zi de cand ma stiu. chestia e ca ni s-a mai schimbat si metabolismul, tu ai trei copilite, io una, adica schimbarile astea hormonale nu ne mai ajuta sa stam silfide ca la tinerete orice-am manca, din pacate...

alta idee e sa faci tae bo dimineata, cu fetele. nu ti se face foame dupa billy? deloc-deloc? ca daca da, asa ai intra in rutina sa ciugulesti macar cate ceva dimineata dupa sport...zic si io. ca te inteleg, suntem in aceeasi barca. fetele astea fac tae bo de intretinere, io pentru slabire, am 10 kile de dat jos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Aa,mi-a venit o idee.Ce ar fi sa scriem aici si ce ingurgitam zilnic?
Este si asta o dieta cica,sa-ti notezi tot ce bagi in gura in fiecare zi.
Eu as vrea sa scriu si din dorinta de a ma corecta voi(conchita) poate ca singura nu-mi dau seama ce naiba fac aiurea.

Pina la ora asta 15:20 am baut 3 cafele(una dimineata,una pe la 9:30 si una acum ) si un suc de pepene galben(naturel,pepenele dat la "risnita" cu gheata)
Am mincat un "basil bread" stick si un altul cu icre(de la brutarie ) asta a fost lunch-ul si tot ce a intrat in mine azi.
Revin dupa cina.

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas

I want to tell the world... a Story

Occupation 101: Voice of the Silenced Majority

The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades

Mergi la inceput