Tae Bo (3)
Raspunsuri - Pagina 14
briza_marii spune:
Am intrat sa va urez weekend placut, ca nu stiu dc in hotel o sa am wirless.
Dupa cum vad, mai sunt si alte fete accidentate
. Offff, eu sper ca am sapat de intindere. Azi am mers pe tocuri toata ziua, si doar spre seara am simtit asa o usoara jena la muschi. Asa ca marti, dupa ce ma intorc de la mare, o sa reiau exercitiile. Daca nu aveti nimic prin casa pt durerile de muschi, puteti cumpara Venoruton gel. Eu am fost tare multumita de el, ma calma imediat ce ma dadeam
briza_marii
cait spune:
Eu intru sa raportez o ora d eplimbare pe maul marii..doar atata

Noapte buna
Cait
Home is where heart is...
Ramonika spune:
neata fetelor,
ieri am fost prinsa rau la munca, nu prea am putut intra pe forum, iar seara am fost la un spectacol si am ajuns acasa la 11
asa ca pe ieri raportez doar 1 ora de mers pe jos (impartita in 30 minute dimineata si 30 dupa-amiaza).
sper ca azi sa reusesc sa fac macar 30 minute de tae bo. 
Ramonika
si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
z333 spune:
neata fetele..ma preg de munca cu o cafeluta..inca ma tine muschiul ala tampit de sub fund
..cum am reusit asa ceva nu stiu ca doar fac sport de mic copil si nu am patit asa ceva pana acum si tocmai sub fund
..oricum diseara tot fac
..pana diseara totusi zic eu ca imi trece..spor la treaba fetelor
Walk by faith..not by sight!
michela09 spune:
mishutza 80 de minute?!!! pai eu aseara am executat de pe youtube ab bootcamp partile 1,2,3 si la a patra pur si simplu nu am reusit decat un sfert din ex. aratate, pur si simplu nu pot sa le fac!
Si ma doare gatul ingrozitor!
Aseara am descarcat de pe ODC cateva ex. cu Billy (nu stiu inca care, ca nu am avut timp sa ma mai uit) si diseara incerc altceva.
briza_mariisa ne povestesti cum a fost la mare!
Va doresc weekend placut si cat mai multa miscare!!!!!
Elena_R spune:
Ciao sportivele,
Raportez si eu 45 min tae-bo aseara si vreo 10 ture de piscina.
Eram asa fericita ca mi-am cumparat si eu coarda elastica, si cand colo nu e ce imi trebuie mie, plus ca e mai groasa si foarte greu de facut exercitii cu ea. Nu stiu ce rezistenta au acelea din basic workout, dar par destul de usoare, a mea are 2,3Kg si pur si simplu mi-a rupt mainile. Nu mai zic ca nu puteam sa fac nimic pt picioare ca nu o pot lega de adidasi.. Asa ca nu pot executa basic workout cu ea, cu toate ca altfel e buna coarda, se face un antrenament fain cu ea, din pacate nu tae-bo.
Revin pe seara cu raportul de azi..
Aveti grija de voi!
eunice78 spune:
Buna seara!
Dupa 2 zile de pauza raportez un Energise. Si o perioada ff grea, cu mancat aiurea, adica mai nimic, si stres la maxim. Nu stiu cand mai intru.
Spor la execitii!
Baietzii mei
Ele spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui eunice78 Buna seara! Dupa 2 zile de pauza raportez un Energise. Si o perioada ff grea, cu mancat aiurea, adica mai nimic, si stres la maxim. Nu stiu cand mai intru. Spor la execitii! Baietzii mei |
Ce ai patit??
Sa treaca toate si sa iti revii la normal si cu raport zilnic.Eu raportez un fat burn. Dimineata m-am cantarit (cine m-o fi pus) si mi-a aratat mai mult decat la ultima cantarire si clar ca m-am suparat. Cert e ca inca sunt cu rusi dar nu mi-a placut.
.Margelute
Elena & Denisa
NOI
Ramonika spune:
raportez 1 ora de tae bo advanced workout din seria get ripped.
ma bag la un 
seara placuta 
Ramonika
si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
z333 spune:
ciao fetele..raportez un core express..bineinteles ca am scapat de intindere asa cum ma asteptam
..noapte buna..v-am pupat
Walk by faith..not by sight!