Tae Bo (3)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika

conchita, hannen, ugly, michela, miky81 - pe unde-mi umblati?
treceti la raport, ca altfel scot

eu sunt aici, am de lucru pana peste cap, mai fac pauze pe dc din cand in cand. :-))
in dupa-amiaza asta bag si niste tae bo, ca e cazul. macar sa ma destresez cu atatea deadlines...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

si eu,si eu.Adica zilele astea nici n-am reusit sa intru,treaba pina peste cap.
Conchita,din contra ,eu ma simt atit de epuizata de cap incit tot ce imi doresc sa fac ,e sa zac pe canapea fara macar sa gindesc!
Dar cum luxul asta nu-i posibil...trag olecutza chiulul pe net (si cita treabaaa am )Nu mai gasesc energie si nici timp de Billy fetelor.De simbata nu am mai facut decit exercitii pt. abdomen ,picioare si fund.Cite 30 de minute.
Zic eu ca am inceput sa bag amindoua mainile lejer in blugi(fata si spate) si sa faca cute(blugii) .
Azi dimineata imi zice al meu ca fundul a inceput sa arate asadar nu-mi permit sa ma opresc.Cind am timp o sa mai bag si billy dar vreau sa lucrez zilnic partile mai sus mentionate.

Ma`c la treburi

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas

I want to tell the world... a Story

Occupation 101: Voice of the Silenced Majority

The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns z333 spune:

ciao gagicile..ce liniste pe aici..banuiesc ca sunteti toate la munci..eu am facut niste paste la cuptor..mamma mia ce delicatesa...mai incolo tre sa fac ptr oltean niste cartofi cu piept de pui si cascaval la cuptor si probabil o supa tot ptr dansul..acu-s cu zambetul pe buze dar mai tarziu dupa vreo 2 ore de stat in bucatarie o sa fiu cu fundu' in sus..cine considera gatitul o mare pierdere de timp sa ridice o mana in sus

Walk by faith..not by sight!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michela09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui hannen

si eu,si eu.Adica zilele astea nici n-am reusit sa intru,treaba pina peste cap.
Conchita,din contra ,eu ma simt atit de epuizata de cap incit tot ce imi doresc sa fac ,e sa zac pe canapea fara macar sa gindesc!
Dar cum luxul asta nu-i posibil...trag olecutza chiulul pe net (si cita treabaaa am )Nu mai gasesc energie si nici timp de Billy fetelor.De simbata nu am mai facut decit exercitii pt. abdomen ,picioare si fund.Cite 30 de minute.
Zic eu ca am inceput sa bag amindoua mainile lejer in blugi(fata si spate) si sa faca cute(blugii) .
Azi dimineata imi zice al meu ca fundul a inceput sa arate asadar nu-mi permit sa ma opresc.Cind am timp o sa mai bag si billy dar vreau sa lucrez zilnic partile mai sus mentionate.

Ma`c la treburi

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas

I want to tell the world... a Story

Occupation 101: Voice of the Silenced Majority

The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades

hannen, ex. pt abdomen, picioare si fund faci cate 30 de minute pt. fiecare grupa sau 30 de minute in total?

Eu n-am facut aseara decat 30 de minute de billy, dar am facut tarziu si eram obosita franta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ugly spune:

Buna fetele,

Nu chiulesc, jur . Am facut o intindere musculara la spate de toata frumusetea. Ma doare ingrozitor, nu pot nici a ma misc. Azi trebuie sa recunosc ca e mai bine decat ieri, dar sunt ca o baba.
Cu Billy nici nu s-a pus problema sa ma intalnesc zilele astea. Poate la sfarsit de saptamana daca imi revin.

Despre meniu, asa cum am zis, am fost si la nutritionist si azi am mancat salata bulgareasca dimineata, cioarba de rosii si fasole verde la pranz, fara carne, iar pentru diseara am pus la cuptor o pulpitza de oaie si mananc cu salata de varza.

Barbatul tine si el regim de slabit si ma enerveaza ca a slabit aproape 4kg intr-o saptamana. Eu cu Billy cu tot, numai 2kg. Dar slabesc eu pana la urma

Ramonika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Citat:
citat din mesajul lui luminitaguba
.cine considera gatitul o mare pierdere de timp sa ridice o mana in sus

io ridic vreo 7 maini
nici eu nu am mai facut nici un sport decat lungi si rapide plimbari pe maulul marii.E asa de cald si cele 4h aproape pe drum pana la scoala ma termina si nu mai am chef de nimic.
va pup si poate revin mai tarziu

Cait
Home is where heart is...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Nu ma treceti cu absent ca sunt prezentaaaa!!
Ieri nu am avut timp sa scriu dar am executat un abs bootcamp. Azi am in plan un energise.

Margelute

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Gata, am facut ce am zis , ca doar ma tin de cuvant
Si vin de la munca fara vlaga in mine dar inca sunt consecventa.

Margelute

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns z333 spune:

raportez si eu un energise pe ziua de azi..nu stiu cum dracu am reusit sa fac intindere..nu stiu daca e bine ca m-am incapatanat sa fortez..vad eu maine daca mai pot sa merg sau nu...ma duc sa fac o baie fierbinte poate se mai calmeaza muschiul, ca durerea e destul de rea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mishutza spune:

Buna fetelor.Vin cu raportul pe ieri si pe azi:fat burner accelerator si core express-ul,deci aproximativ 80 de minute.Dar ma doare un picior,cred ca muchiul habar nu am.Cred ca am exagerat putin azi,am mers cu bicicleta,apoi vreo 2 ore de mers pe jos si apoi tae-bo.Ei,voi vedea maine cum e
Va pup si spor la sport.

Mergi la inceput