Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (107)
Raspunsuri - Pagina 6

Victoria_mami spune:
Am uitat sa las ptr. toata lumea.
_
Mami de Printesa Victoria Isabella
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Reallaura spune:
Neata
Desiree merci de cafea. Ooof ce nasol cu baietelul prietenei, ce trist...sa-i faca operatie ca sa fol 3 degete! Parca e un desen nereusit si cand te gandesti ca aia e manuta lui! Brr
Sis ce face MAteias ca pt tine m-am sculat. n-am avut liniste toata noaptea???
Magne ce misto ca l-ati dat la inot, as vrea si eu, dar uite ca nu apuc, probabil la anul, va fi mai mare si va merge cu tasu!
Nici MIrcea nu sta in scaunul de masina, nu stiu ce sa-i fac...ideea cu dvd-ul e buna pt mai incolo. Asta nici la tv nu se uita.
Simonix ai pus poze noi???? Unde??? De cand ma tin sa-ti raspund la intrebare...eu ma bag la bb 2, as vrea sa incep prin iarna lucrul la proiect [:D HAi sa ne sincronizam Alysh, Cleo, YLari hai fetele, punem de-o odisee???
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008

simonacip spune:
neata.
sis, Mati e bine acum, adica a uitat...Eu insa n-am sa uit cit oi trai, ca asa-mi trebui..
Magne,s-a rostogolit pe scari, vreo 10-12 trepte(era si in viteza ca alerga).am fost imediat la Grigore, mi l-au pus la aparate si i-au facut si radiografie. au zis ca nu se vede decit cucui acum, dar il tin sub urmarire 72 de ore sa nu verse, sa nu aiba ameteli, coordonarile bratelor, picioarelor sa fie ca si pina acum, sa nu se umfle mai rau decit e, etc.Nu cred ca vor fi probleme, deja pare bine, a uitat..Nu prea ma lasa sa-i pun comprese, da ii dau cu hepatrombin.
Ii place la inot lui Pogonici? ati mai fost sau e prima oara?
Iulia e scumpa foc Mufitza...foc
Desiree, groaznic cu baietelul..si mamica singura...OOf, vai de ea
Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

YLARI spune:
Neata fetelor, multi multi pupici!!!
Simonacip, Doamne, imi pare rau de sperietura si de cazatura. Of... Cateodata ma ia balamucul si pe mine cand vad ca trebuie sa-i urmaresc orice pas... Iri mi-a rupt o bucata de tapet si o mesteca fara jena... Deci... chiar daca fac mii de eforturi, tot gaseste ea ceva aiurea de halit...
Laura sa stii ca am inceput sa ma gandesc la modul cel mai serios si eu la bb2. Ramane sa il conving pe sotz ca el zice ca n-as fi pregatita psihic. Cred ca are dreptate. Toata ziua sunt singura cu ea, nu imi spala nimeni nici macar o farfurie, alaltaieri am terminat o sticla de apa plata in sufragerie si am lasat-o acolo, goala. Sa nu credeti ca a luat-o cineva... e acolo, pe jos... Si restul il stiti si voi, mancare, spalat, calcat, cu ea printre picioare sau, mai grav, disparand din peisaj... De sters pe jos... pauza, rar de tot... dar oricum mai des decat se facea curat inainte. Intr-o zi m-am enervat si pe socramiu ca ii zicea Evei "ce faci, bunicu', te-a lasat mami pe jos? Pai e curat pe jos???" Si i-am zis si eu "Pai a fost vreodata?????" Puii mei... Etc, etc... coboara cu carutzu' ridica carutzu (pe scari ca s-au ofuscat vecinii ca et 1 nu plateste liftul si sa nu il mai folosim au sudat usa... mai e o mamica pe etaj cu mine)... Ce lume rea... Asa, si Iuby zice sa ma mai linistesc un pic si il facem si pe bb2, dar momentan sunt intr-adevar foarte nervoasa uneori... Am prietene de parc care mereu zic "a ramas mama sa imi calce" "i-a facut mama nu stiu ce mancare", bla, bla... Noroc ca au venit ieri ai mei pe la mine, am reusit si eu sa fac dush De aia va intrebam ieri parca voi cum va descurcati ca mie tare greu imi e...
Doloress. ce rau imi pare de baietel, un pupic ptr el si un gand bun ptr mami a lui. Si multam de coffe...
Mi-au raspuns si aia cu verighetele... finnaly...
Unu taie iarba in fata blocului, pariez ca nu termina pana la pranz cand voi culca eu fata... Of ce pesimista sunt...
Pupam Mufitza mergatoare. Cred ca mai vroiam sa mai zic ceva, dar daca m-am apucat sa ma plang... am uitat.
Miss cand revine, mai stie cineva?
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

cleo78 spune:
niatsa, sarutmana de , desiree.
Desiree, cand povestesti de prietena ta, single mother cu bb cu probleme, zic ca eu sunt un caz norocos. la multi ani lui Codrin, pui de Blue Angel!
. Sa fiti sanatosi si fericiti si linistiti! sa ai o copilarie de basm si o viatza senina!
Ylari, si mara a jupit tapetul. Si da, l-a mestecat. Initial voiam sa zugravim, sa dam jos tapettul... dar cu banii am fo in concediu si nu imi pare rau.
Despre treburi, si io is singura versus orice. Imi vine cineva la curatenie 1 data la 2 sapt, si ii las greul: frecat gresie, faianta, geamurile data aviatoare, sters praf . Dar noi suntem asha, nu ne place sa fie cineva in casa - cand am fo plecati s-a apucat soacra sa stranga rufele de la uscat. Zau ca nu imi place sa puna mana pe chilotii mei. Adica inteleg daca aveam 6 ani, dar dupa 16 ani e anormal sa iti stranga mama... iar la +30 e impotriva firii. Asha ca - incercam sa ne descurcam singuri. In casa e jale - eu ma feresc cat pot de praf - si ma ajuta si sotul cu aspiratul si spalatul vaselor (cand are el chef...ca ma cam rog de el de una alta). Si mai am si pisica care vomita pe mocheta, se kk si se sterge la fund de mocheta
zau ca ma termina treaba asta.....
Dar optimizez, si fac tot posibilul sa ma descurc.
Nici nu ash suporta sa imi faca mama/soacra , de la 18 ani is dusa de acasa, si mi le-am facut pe toate.
fug sa mai fac ceva la dizertatie.
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

YLARI spune:
Cleo, nici eu n-as vrea sa imi spele/stranga/calce altcineva chilotii, dar ce bine ar fi macar sa stea cineva cu fata cat fac eu toate astea. De fapt majoritatea lucrurilor prefer sa le fac dupa ce vine al meu acasa si stiu ca sta el cu fata. Atunci bag tare. Dar zau ca ma termina. Toata stima ptr tine, sincer, dar eu anul trecut am plecat de acasa de la mama si nu din comoditate ci ptr ca munceam de la 8 dimineata pana la cat dadea Dumnezeu, le gaseam pe toate facute. Recunosc ca m-au invatat ... puturoasa cred ca e cuvantul, in orice caz sigur nestiutoare in ceea ce priveste bucataria, organizarea casei, etc... Si tot ce mi-a ramas e sa ma plang
Nu stiu de ce rad...
Nici eu nu mai fac bucataria ci merg in concediu si ne cumparam verighete. Asta ptr ca atunci cand a fost plecat Iuby in Franta, socramiu a baut o sticla de vin de-a noastra motivand ca tot ce e in casa asta e al lui. Nu imi e de vin ci de gest in sine. Daca totul e al tau, atunci fa-ti si tot ce e de facut, investeste, prietene. Si daca o fi sa plec de-aici imi iau si clanta din usa pe care am cumparat-o eu ca prea m-a enervat... Zic si io, sigur n-o sa fac asa, dar tare sunt revoltata...
Pupici.
YLARI
Edit: fiica-mea mananca destul de prost zilele astea, ha, ha, mi-e frica sa nu slabeasca grasa Acum a papat 1 caisa, 2 biscuiti rasi cu o lingura de branzica dulce. O fii suficient? Ieri n-a mai vrut deloc sa pape la 5, i-am dat tocmai la 7, deci a sarit peste o masa. E la dieta fata mea...

chinabulina spune:
buna dimineata! la noi ploua cu tunete si fulgere, parca vad ca nici azi nu iesim . adica aseara am iesit pe la 8, dar mult prea putin pentru mine. macar s-a racorit, se simte cand deschizi geamul...
de fapt am intrat sa-i trimitem lui Mati un pupic pe cucui, sa-i treaca repede-repede . si un
si pentru mami a lui, ca ea cred ca a fost mai afectata decat el...
ylari, mie mi se pare ca te stresezi cam mult . e drept ca tu stai cu 3 copii (ca-i bag si pe Iuby si socru-tau - cred ca cel din urma e de 2 ori copil
), dar nu-ti mai bate atat capul, nu-ti mai seta targete, ca te descurci de minune, doar ca nu e nimeni sa-ti spuna asta. uite, suntem noi aici sa-ti spunem ca te descurci foarte bine si ca mai toate suntem asa, doar ca nu toate ne batem capul
. hai, pupici!
o zi buna tuturor!
georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt
Povestea gogoasei balerine
Avem viata in sange

YLARI spune:
Citat: |
citat din mesajul lui chinabulina buna dimineata! la noi ploua cu tunete si fulgere, parca vad ca nici azi nu iesim ![]() de fapt am intrat sa-i trimitem lui Mati un pupic pe cucui, sa-i treaca repede-repede ![]() ![]() ylari, mie mi se pare ca te stresezi cam mult ![]() ![]() ![]() ![]() o zi buna tuturor! georgiana, ![]() Ia te uita ce mare sunt Povestea gogoasei balerine Avem viata in sange |
Merci frumos. Esti o scumpa.
Sa stii ca parca sunt copii barbatii astia din casa mea. Of...
Ai dreptate, mereu am fost prea dura poate cu mine insami.
Cred ca nici eu nu ies pe-afara e tare urat... nu stiu ce sa fac, dar vai de mine, curand o vor apuca pandaliile de plictiseala pe bebelunika mea...
YLARI

Simonix spune:
Salutare si de la noi
In primul rand - o incurajare pentru Magnetism - sanatate multa iti doresc :) Ai dreptate cu controalele ginecologice, trebuie facute si gata. E adevarat ca eu de-abia dupa ce am plecat din tzara am inceput sa fac controale regulat, din proprie initiativa. Cunosc femei in Romania care la ginecolog au ajuns doar cand au nascut !!! In rest - niciodata - va dati seama??? Dupa ce au facut cupiii respectivi nu au mai dat pe la medic... se uitau la mine ca la urs cand le-am zis ca numai dupa ce am nascut am fost de vreo 5 ori la gine. Si ma mai duc acush, in vara. Oricum, sanatate mult :)
Simona - m-am ingrozit cand ti-am citit patzania !!! Bine ca Mati este sanatos Mie imi e tare frica de scari, este unul din motivele pentru care nu tzin neaparat sa imi iau casoi
Am niste prieteni cu un palat de casa (in Ro, evident) si cu scara interioara masiva, din gresie, cu trepte inalte si nici macar nu au balustrada - mie mi se face rau cand vad ca fetitza lor de 2 ani alearga pe scari ca zapacita si aia nici nu se uita la ea !!! Eu una alunec la greu pe scarile alea ... Am vazut insa si case cu scari faine, de lemn, rotunjite etc ... mai baby friendly
Laurita - poze am pus demult ... pe contul lui Robertzel - am multe albume dar am dat linkul doar la pozicile cu Robertzel cu ochi albastri de Lori Ca nu as vrea sa plictisesc poporul cu aventurile lui Robertix in Romania
hmmmm ...
Subiect bebe 2 - mai, eu l-as face acum, caci la anul fac deja 33 de ani ... Si evident ca as vrea sa se nasca tot primavara - vara Dar imi fac tot felul de probleme, mai ales aceeasta: vom putea face fatza financiar ? Sunt foarte realista si stiu ca nu prea avem pe cine sa ne bazam financiar vorbind... Mda, dar mai vedem noi :) Mai am cateva luni de gandit.
Subiect curatzenie - desi sunt imprastiata de felul meu si lenesha ma streseaza praful si scamele care se aduna pe jos si cada care trebuie curatzata etc etc Tot cochetez cu ideea de a imi lua pe cineva care sa faca grosul pentru ca niciodata nu apuc sa fac detalii, de ex ordine in dulapuri... Asa ca fac deocamdata ce pot si am grija sa fie relativ curat in casa, insist pe unde trece bebe (adica peste tot
) si cam asta. Bucatareala este ZERO la noi mai ales ca daca ne apucam de ceva murdarim 19999 de vase si zici ca a trecut armata rosie pe la noi prin casa. Bebe e cuminte acum, imi mai pot face din treaba, se joaca singurel frumushel, chiar nu ma mai deranjeaza, uneori vine la mine cu manutzele in sus sa il pup si apoi fuge si iar se joaca singur. Spalatul de rufe eu nu il consider treaba, caci doar le bag in masina si le scot ... deci ??? unde e treaba :p Calcatul ma relaxeaza si mai nou asta e hobbyul meu seara, dupa ce se culca bebe, imi dau drumul la Carcotasi etc etc si calc. Insa spalatul de vase ma termina
am impresia ca nu se termina niciodataaaaaa desi v-am zis ca evitam sa gatim, cand va aud pe voi ce faceti acolo mi se face rau ca ma gandesc cate vase tre sa speli
Gata, a venit seful meu cu o urgenta, nu mai pot sta
Simona cu Robertzel baietzel frumos
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti si Poze cu bebe

cleo78 spune:
hai ca nu prea am chef de dizertatie.
deci Ylari, si io zic ca esti prea dura cu tine.
Pe de alta parte, situatia ta e delicata, o sa iti fie mia usor cand o sa va mutati la casa voastra. Pt ca nu o sa ai mobila cacalau, chestii inutile si de care sa te impiedici si sa te enerveze. Nu o sa mai ai socru. Vei intretine casa mult mai usor (pui parchet peste tot, cu mopul ai facut curat instant). Si lucrurile pe care le vei avea - vor fi ale tale, le vei sti locul si necesitatea si iti va fi muult mai usor!
si tensiunea ca 'nu e locul tau', va disparea si totul ti se va parea senin; vei lasa un spatiu pt fata, asigurat cum vrei tu.
ce mai, vei avea alta linishte.
imi aduc aminte cand stateam in gazda - cand nu puteam pune o farfurie mai incolo ca... nu era nu stiu ce. Si trebuia sa fac asha cum era facut - ca e casa omului....
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008