Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (107)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Servus, fete dragi. Intru in fuga cea mare sa spun doar atat :

Magnetism, multa sanatate, sa dea Dumnezeu sa fie bine.

Cleo, bine ai revenit, pozele sunt frumoase insa Mara este superba, ma innebuneste cu fetisoara ei de fiecare data cand o vad, tare mult mi-as dori sa o vad si in realitate.

MsBB, absenta ta ma sperie. Ati patit ceva ? Te rog, macar intra si spune ca sunteti ok.

Iasmina de Inais, esti o fetita minunata, te pup de o mie de ori, mi-au placut foarte mult pozele, esti asa frumusica si dulcica ...

Simonacip, groaznica faza cu treptele, sa dea Dumnezeu sa nu fie nimic, doar cucuiul de care vorbesti.

Ylari, te inteleg perfect, nici eu nu am pe nimeni care sa ma ajute, ca sa fac fata ma trezesc in fiecare dimineata la 5 si, daca am noroc sa doarma Vladuc pana la 7, in astea 2 ore fac mancarea si ordine in sufragerie si bucatarie. In restul casei fac curat cu el atarnat de mine, insa m-am obisnuit asa, nu mi se mai pare o corvoada. La inceput eram foarte stresata insa cu timpul m-am impacat cu situatia. Ca si Cleo, partea mai grea o las doamnei care vine o data la 3 saptamani. Ea freaca faianta, spala geamurile si alte chestii de genul asta. Spor a treaba, iti tin pumnii. Aaaaa, am vazut hotelul unde mergeti, este foarte frumos, cand plecati ?

Esme, iti doresc sa-ti iasa faza cu cofetaria. Da Doamne !

Va pup pe toate si fug sa intind rufele, daca imi amintesc ce voiam sa mai scriu intru mai tarziu. Papa.

Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

neatza...

innorat afara, maine cred ca o sa fie lafel...deci, nu mai trimit fata la tara nici nu mai mergem la piscina

ylari te rog sa ma ierti dar nu m-am putut abtine sa nu rad cu lacrimi la faza cu "tot ce e in casa asta e al meu" cat de egoist nu pot sa zic "copil" pt ca nu poti compara gandirea unui copil cu a unui om ce se crede a fi matur, trecut prin viata. Doamne, ce cretin!!! cat despre grasa, nu-ti fa atatea griji...de l;a zapuseala asta (care stiu ca-i mult mai greu de suportat acolo in Buc) nici noi n-avem pofta de m,ancare, apai un copilas mic?!?! tine-o hidratata, da-i apa, ceai, suculet hai, nu te ingrijora

simona cum mai e puiutul??? Doamne sper sa nu fie ceva serios. hai ca bebelusii sunt muult mai rezistenti ca noi. si mie era sa-mi cada in parc alalteieri exact cu ceafa de ciment, insa am prins-o cu piciorul ca pe minge, parca as fi fost fotbalist inascut. a alunecat pe minge, in loc sa dea cu sutul in ea, a calcat pe ea si mi-a alunecat de manuta, dar am avut reflex si am prins-o la 2 cm de pamant asta e, acum incep grijile. ai grija totusi cu scarile alea.

desiree buuuna cafeaua aia

fie-mea face ture: pat-patuc si invers. bate din palme, e fericita. scriou de 30 min la mes asta, ca ma oprii sa ma mai joc cu ea, ca vine ca miloaga si pune capul pe piciorul meu si maraie ca un catel schiop. cum vede ca ma uit spre ea, i se lumineaza fatzuca

cleo spor la dizertatie..hai ca ai energie acum, proaspat venita din vacanta

o pupam si pe simonix lenesa

si am vazut si o buburuza asortata ce sa mai, o printesa adevarata

laura nu a baut, insa a trebuit sa ma lupt cu socru-meu sa nu-i dea. soacra-mea tot insista sa guste si ea. si nu e prima data cand face asta. ce sa zic? sunt oameni extraordinari, insa nu-mi place ca fac chestii pe care eu nu le accept. odata soacra-mea, tot la aceeasi terasa, i-a dat sa guste bere, ca ii e pofta. pai normal ca ii e, ca e curioasa, insa asta nu inseamna ca trebuie s-o indop cu tot ce vrea ea...de-aia n-am curaj s-o las cu ei nici 1 min fara sa fiu si eu..stiti faza cu ciorba d rosii la 4 luni...

gata, nu ma mai lasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Multumesc fetelor scumpe.
Danicris pe 28 plecam la mare, azi a platit sotul avansul.
Eva e in sufragerie acum cu un caiet studentesc si cu un pix in mana ... a s-a plictisit, s-a suit cu picioarele pe el.

Iulia, sincer este de ras toata situatia asta... Pai alaltaieri facusem baia de seara la fata si continuarea, am imbracat-o, dat sa pape si culcat. Iuby n-a dat si el drumul la apa din cada, n-a strans jucariile, nimic... Si i s-a facut lu socramiu de baie si vine la noi (eu tocmai iesisem din dormitor, adormisem fata) si ma intreaba daca mai imi trebuie apa din cada La ceeee???? Credea ca o mai arunc o data pe fata in cada dupa ce am spalat-o??? Whatever... Nici nu m-am enervat, mi s-a parut de-a dreptul copilareasca si prosteasca intrebarea. Sau daca vede vreun pampers folosit nearuncat inca, ma intreaba daca mai am nevoie de el De fapt vrea sa imi atraga atentia ca aia n-am facut, aia n-am facut... bla, bla... nici nu ma intereseaza, sa faca ce vrea...

Cleo, daca ai stii cat visez la casa noastra... Noroc cu tata ca a mostenit un teren si o parte din casa bunica-mii si se pare ca vor ai mei sa se mute acolo, chiar mi-a zis mama ieri ca vrea sa ne lase pe noi in apartament, cu acte si tot, iar pe fratele meu sa-l despagubeasca cum s-ar spune, cu jumate din valoare. Sincer am fost foarte surprinsa... dar nu ma astept sa se concretizeze mare lucru. Daca o iesi ceva, Doamne, ajuta atunci.

S-a kkt Eva... revin imediat. Of si ia ghiciti: Nu e apa calda

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuca spune:

La multi ani mladitelor si mugurasilor care au mai implinit un anisor, sa fiti sanatosi si sa aveti o copilarie fericita !

Noi intram mai rar din motive de bagaje, duminica plecam pentru 10 zile la mare, abia asteptam. In schimb nu stiu daca o sa incapa in masina jumatatea de casa cu care plecam.... In fine o indesam noi cumva.
Am vazut poze superbe de la dezmotari, avem cei mai frumosi copii, asta e clar, si talentati si destepti si cei mai ce !!!

Simonel, ma rog sa fie totul in regula cu Mateias
Magnetism, - multa sanatate

Am pus cateva poze cu noi , ca sa nu ne uitati pana ne intoarcem bronzate si sexoase de la mare !

Maine avem o nunta- se casatoresc nasii Elizei, yupiiiii, ca sa vezi... noi le-am dat impulsul cu faptul ca i-am ales nasi pentru Lizuca .Asa ca maine nu o sa pot intra, duminica plecam... ramaneti cu bine si nu ne uitati !

Pupam

Elenuca mami de Lizuca 29 Mai 2008
uite ce mare sunt !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Am venit si noi de afara. destul de frigut, bate vantul, bine ca am avut puloverasul si paturica la noi.

Ylari si eu ma simt uneori coplesita de treburi, dar stiu ca si la serviciu e la fel si nici macar nua m satisfactia ca se termina, ca bb creste si incepe sa inteleaga. Asta e SI stiu ca va fi greu si cu bb 2, nici acum nu sunt pe deplin calma si rabdatoare -desi incerc, uneori mai disper -/ DAr ce sa facem??Mie deja mi-e dor de bb mic!
Simonix ah, ok, pai alea le-am vazut si am vazut toate pozele tale, dar credeam ca mi-a scapat ceva, si nu-mi sta in obicei Cu bb 2, partea financiara, mda, o sa fie cam greu si la noi, vrem sa scapam de creditul la masina si sa mai punem si noi un ban deoparte, ca s anu mai zic ca ar trebui sa ne mutam la 3 camere!! Dar o sa facem un efort si aia e...ca nu avem incotro. Bani multi nu o sa avem niciodata..
IUlia da, ma sa bea bere de mica nu, ca-i e pofta???
Ooof, ce mor pe oamenii astia! Maicamea are un fix cu ciocolata, sa le dea ciocolata. Parca sunt jucarii si vrea sa -i testeze...ma scoate rau din sarite.

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

CODRIN SEBASTIAN

Iulia vai sunt dementiale pozele cu pofticioasa de bere! Cum se uita ea la halba parca ar papa si halba! E tare dulce printesa ta. Eu innebunesc dupa toti copilasii nostri. Chiar ca la odiseea noastra sau strans cei mai frumosi copii si cele mai frumoase mamici!!!

Inais mie mi-ai scapat pozele tale. E superba printesa ta si tortul la fel! Poate mai pui pozele odata sa le vad si eu!

Magnetism

Desiree ufff ma termini cu povestea prietenei tale si ma bucur mult ca esti alaturi de ea pt ca are cred atat de multa nevoie de cineva langa ea!

Simonacip uf ce rau imi pare pt Matei, bine ca s-a ales doar cu atat. Nici nu stiu ce as putea sa iti zic ca sa nu te mai simti vinovata pt ca chiar daca te consideri asa nu esti de vina. Din pacate sunt fractiuni de secunda care ne scapa si parca e facut ca exact atunci se si intampla ceva! pupici multi sa treaca vanataia cat mai repede!

Ylari cum ma sa sudeze usa ! Asta e chiar culmea !

Cleo nici mie nu imi place sa isi bage cineva nasul in lucrurile mele, cu exceptia mamei. Eu una m+am simtit oribil cand am plecat in luna de miere si mi+am lasat cateva lucruri necalcate, doar le stransesem de pe sarma. Trecuse soacra+mea si s+a apucat sa imi calce chilotii, adica una bucata chiloti tanga. M+am simtit oribil si chiar m+am suparat pt ca mi+am dat seama ca m+a controlat peste tot. A dat+o de gol pisica al carei par l+am gasit si in sifoniere si in camerele alea nu intra Tessa mea decat daca ii deschidea cineva usa si apoi usa de la sifonier.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Elenucaaaaa, ce tort frumos, ce printesa scumpa ai tu acolo si ce masa imbelshugataaaaa... Imi ploua in gura! Concediu frumos. Unde mergeti ca eu sunt mai uituca, asa... daca am citit si pe diagonala... sigur n-am retinut...

Iulia, nu am uitat faza cu ciorba de rosii, saraca Mufy...

Am inceput sa fac lista cu bagajul... deja e o pagina si le-am scris doar pe ale Evei, noi cred ca o sa avem hainele dupa noi si atat... Unde gasesc colac fetelor? sau mai simplu sa cumpar de la mare?

YLARI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui YLARI

Sau daca vede vreun pampers folosit nearuncat inca, ma intreaba daca mai am nevoie de el

YLARI

raspuns: DA, mai am nevoie de el, pt atunci cand te-ai caca tu pe tine

coalc gasesti si la piatza...in toate hipermarketurile, frumoase, colorate, eftine..te admir ca ai puterea de a face lista cu bagaje. eu o sa pun direct in bagaj ce imi vine la mana..vezi sa nu se strecoare socrul in bagaj

sa te ajute Dumnezeu sa scapi de teroristul asta si sa va mutati la casa voastra

PS LMA codrin sa cresti mare si sanatos si petrecere frumoasa

unde ma e frig??? aici sunt 3'j da' grade

mai dar msbb a plecat in concedii?

elenuca n-ai pus bine linkul...noroc ca-s eu priceputa si le vazui pana la urma ce turta misto i-ai facuuut ..misto rau tapetul din camera..sau e desen? domnisoara zambareata

andrada da!da!da! ai dreptate

laura macar ciocolata nu-i alcool

eu ii fac fetii neste crochete de legume in care strecor si neste carnita...sper sa pape

hai ca am vrut sa fac mesaj pt ylari si bagai la gramada daca scrisarati mult...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Sal'tare.

Si eu urasc scarile cu pasiune, dar fiind in casa le-am cumparat portita..inca nu e instalata ca nu am pentru cine, dar vine ea si instalarea! Imi pare rau Simona pentru intamplare, tin pumnii sa nu fie nimic, nimic rau!

Da si eu imi iau clar pe cineva sa faca curatul aal mare...ca nu mai e timp de dansul...Aveam mustrari de constiinta pana nu de mult...dar puii mei, nu m-a declarat nimeni superwoman (nici eu) asa ca. Chiar am facut primii pasi in acest sens, ramane doar sa gasesc persoana .

Maine cred ca mergem la Ikea sa ne luam masa si scaune pentru gradina (pana acu' le imprumutam de la vecini) asta fiind cadoul de ziua tatalui pe car eil va primii al meu de la fiica lui si apoi sa te tii gratare...hihihi.

Danicris mersi!!!

O zi buna,

Esme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

Elenuca ce tort frumos si turta e frumoasa iar Lizuca e o frumoasa! Ti+am admirat si desenele de pe pereti! Ce frumos......cine le+a facut?

Mergi la inceput