Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (107)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Cleo, lasa ca nu esti mai denaturata ca mine..
Fetelor, am facut-o nasol de tot azi, am venit de la serbarede la david Cip cu david s-au dus la cineva sa duca ceva.Am ramas singura cu Matei, am deschis usa, el statea la balustrada, l-am chemat, n-a venit si cind mi-am dat seama ca nu vine, ba mai mult s-a intors si a fugit spre scari am luat-o si eu dupa el, speriata. Atunci el crezind ca ne jucam a fugit rizind direct in gol pe trepte..Am crezut ca mor, si acum revad scena...Am fost la dr, i-a facut radiografie, are ditamai vinataia, dar cica e doar cucui. Tb sa-l urmaresc totusi 3 zile. nu va spun cum ma simt si ce cearta mi-am luat de la al meu...

In alta ordine de idei, Lorich, ce baiat mare si frumos ai! Cum sta el cu ratustele...
Ce sa mai zic ca nu mai stiu...O sa-mi revin

Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Citat:
citat din mesajul lui Reallaura

Magdone 13 ani de casatorie! Wow! Multi inainte, sa fiti fericiti! Mie mi-au placut mult torturile de Alina_anto si Inais, ca torturi de fetitze, sa-i faci Oliviei. Au fost super.

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008

pt compliment!

Si mie mi-a placut cum a iesit tortul...chiar nu am vazut nici o poza inainte...deci aveam un nod in gat cand am mers sa-l ridic. Insa am incredere oarba in cei de la Howard Johnson...sa mai zic cat este de bun??? Fara exagerare va spun cu mana pe inima ca e cel mai bun tort pe care l-am mancat. Ever! Si am mancat multe! Pentru nunta noastra l-am descoperit...si de atunci e tortul familiei. Numai si numai pe ala il mancam/comandam cu fiecare ocazie.

Simo offffff...bine ca e totul ok. Hai ca te inteleg cum e cu pataniile astea "din vina" noastra. Insa eu zic ca imp. e finalul: bb e bine! N-are sens sa cautam vinovati.

EDIT: Nu va pusesem poza in care vedeti cum am asortat tortul cu sarbatorita!

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati
05.06...07...08 sau "Povestea Iasminutei"
Cat de maaaare sunt!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Ina e super...si pe tort si pe masuta ce sunt chestiile alea? Confeti?? Si mie mi-a placut tortul tau cu gargaritza cu aripi desfacute...Dra Carliont nu numai ca easortata, dar e aproape cit tortul..

Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

avem si noi pozici noi pt cine vrea sa ne vada http://s486.photobucket.com/albums/rr229/iuliaturcescu/1%20An/?action=view¤t=DSC07047.jpg

ies, ca mi-e somn...noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Citat:
citat din mesajul lui inais

EDIT: Nu va pusesem poza in care vedeti cum am asortat tortul cu sarbatorita!

Mmmmmmmmmmmmmm!! ce frumusete de papusa!!
Sis oooof, oof, mai iubita. HAi ca va fi bine baiatul si tu o sa ai mai multa grija. trebuie sa fii ca o disperata dupa el pana se face mare, chiar daca ti se pare ca esti caraghioasa si exagerezi. iubire de MAteias drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Confetti sunt...am avut un tun de confetti...io-s cu ideile astea. Altii au fost cu stransul!
Dar eu vorbeam despre asortat dra. cu tortul mai...vorbeam de clema din par!

Edit: Mai, mai...cuiva ii place berea ! Mufitei oare?

Cat de maaaare sunt!!

Mergi la inceput

Iulia vezi ca fi-ta bea bere!!!
Lasind gluma la o parte, ii sta demential cu baticutul in cap. E frumoasa de pica!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui inais

Confetti sunt...am avut un tun de confetti...io-s cu ideile astea. Altii au fost cu stransul!
Dar eu vorbeam despre asortat dra. cu tortul mai...vorbeam de clema din par!

Edit: Mai, mai...cuiva ii place berea ! Mufitei oare?

05.06...07...08 sau "Povestea Iasminutei"
Cat de maaaare sunt!!

Am remarcat clema, cum sa nu?? hihi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

Recunosc cam tarziu dar asta e............de oboseala si stres nici somnul nu ma ia poate pe la 2 bag somn, pana atunci mai am cate ceva de facut la scarbici.
Fetelor va multumesc pt gandurile bune, sper sa se rezolve cumva starea mea de sanatate, asa cum zicea Esme e o dubla suparare dar si frustrare pt mine in acelasi timp pt ca uite sunt unele lucruri in viata care nu suporta amanare...............
Vazut poze de Robertzel scump!!!!!!!!!! Cam putine dar merg si alea.Asteptam altele mai ceva..............
Simo ce spui tu acolo?A cazut pe scari?Cat e de grav?mamaaaaaaaaaaaa iunnebunesc, e ceva dezlipit din filme parca................
Azi a fost o zi teribil de aglomerata pt mine, am venit de la munci, luat copil dus la noul bazin de inot sa vedem cum e acolo, facut abonament, locatie si instructor super, mult mai bine decat la Baby spa pt ca are instructorul lui personal.Sapt viitoare mai bagam o piscina, vom merge aici o data pe saptamana caci altfel nu pot.
Dupa aia luat copil, am ajun in Auchan de unde am achizitionat un nou scaun de masina mult mai spatios si mai incapator, plus DVD portabil sa aiba copilu la ce se uita cat e in masina ca n are stare se crede copilot.................
Apoi luat copilu adus acasa stationat 10 minute apoiam fost in vizita la nasii lui soacra-mea, niste oameni extraordinari , si iata in sfarsit ajunsi acasa pe la 10.30 seara.
La multi ani sarbatoritilor de azi!!!!!!!!!
Pupici
Esme hai scrie o carte cu si despre trucuri si retete in bucatarie, PLS!!!!!!!!

Mami de Bogdanici Pogonici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Buna... dimineata. Ca o sa cititi dimineata.
Eu nu am scris de 2 zile, dar am avut motiv: am fost ieri cu baietelul prietenei mele la spital, i-au scos ghipsul... hmmm, degetele sunt cam mari, dar probabil sunt si umflate si oricum, el va trebui sa foloseasca 3 degete cum fol. noi 5! Macar isi va putea folosi manuta. Joia trecuta l-au bagat la antibiotice, ptr. ca facea febra de la o infectie in gat. Ieri dupa ce au luat ghipsul jos i-au pus doar un plastic, sa ii protejeze manuta, ptr. ca evident, inca nu e vindecat complet si mai si are bagate in degetele niste fire sa ii intareasca incheieturile degetelelor. Aseara a inceput sa-i apara cate o bubita-doua pe picioare, de fapt pe la 4pm. Pana la 9 jumate era PLIN de ele! A facut alergie de la antibiotic!!! Saracul de el, si saraca mamica, care dupa ce ca baiatul da dintr-una-n alta, mai e si mamica singura! Nu are pe nimeni sa i-l ia 5 minute macar din brate. Nu stiu cum rezista, saraca!

Noi suntem binisor, ne-am constipat iar, acum ii dau laxativul ala ce functioneaza o data la doua zile, doar dimineata, vreo 5 grame. Sa vedem daca asa e mai bine.

Am vazut poze de buburuze, poze de mufitze cu baticutz, poze de Laurita la nunta (am toooot vrut sa zic ca mi-am schimbat parerea d epozele in sepia, ACum imi plac.)

Ce mai vroiam sa zic??? Vorbeati de concedii; sora-mea e in Italia, o costa tot cam atat cat Marea Neagra, ca au inchiriat apt. si isi gatesc ei. Au tot, in afara de lenjeria de pat si prosoape, care si-au dus de acasa. E undeva aproape de Venetia, dar nu stiu sigur unde. Dac e cineva interesat o pot intreba. SI ca si timp de calatorit, e tot cam atat, ca din Deva pan' la mare e departe, tot cam cat e de la Deva in Italia.
I-am facut azi Victoriei sos de rosii cu mazare si morcovei, cu snitel de pui. A papat tare bine acu' seara.
Gata, am fugit.
Va pup.

LA MULTI ANI
DRAGOS
ANDREI
VLADIMIR
CODRIN

_
Mami de Printesa Victoria Isabella

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput