Pepenasi de iulie-august 2008-IN SARBATOARE! (125)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

BOTI,de anul asta la titularizare se cere neaparat modulul.pana acum iti tb doar la definitivat.ideea e ca l am tot amanat pt ca am sperat sa mi l echivaleze,ca doar l am mai facut o data,doar ca in cadrul altei facultati.insa n au vrut sa mi echivaleze toate examenele,ci doar cateva,si apoi n am mai putut sa l fac pt ca m am internat,iar dupa terminasem deja[chiar daca nu dadusem toate examenele si nici licenta].acum tb sa merg la bucuresti sa l fac,dar nu ma primesc pana n am licenta...asta e,voi da la anul titularizarea,daca imi resping dosarul acum,iar in septembrie ma inscriu la modul.dar se imputineaza posturile din an in an,de aceea voiam sa dau anul asta,ca de dus n am de gand sa ma introrc la serviciu decat dupa ce face codrin 2 ani.

ma duc la invatat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Anna mai nu trebuie neparat sun safe suits na astea is ideale poti sa ii pui un romper pe ea de www.mothercare.com/Unisex-beach-baby-rompers-3pk/dp/B001TPMNZA/sr=1-6/qid=1244715185/ref=sr_1_6/278-9108785-3063554?%5Fencoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=76098031&mcb=core" target="_blank">asta, iei mai multe si le schimbimai des daca se uda si etc si o dai cu crema 50+ pe dedesupt si tot e bine.
Palariutzele de soare is bine sa fie mai lungi la spate, www.mothercare.com/Baby-sunsafe-keppi-hat-pink/dp/B001QT6BRU/sr=1-3/qid=1244715105/ref=sr_1_3/278-9108785-3063554?%5Fencoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=198168031&mcb=core" target="_blank">asa, ca protejeaza gatul si urechile ca acolo se arde f repede pielea.
Cu organizatul eu de aia fac liste peste liste tai adaug mut schimb sa fiu sigura ca am de toate:
haine,set pt plaja, crema de protectie, muslinuri in caz de voma etc, o paturica, mutuneii preferati de dormit, pampersi, mancare, lapte, snackuri de rontait, ceva jucarii noi pt drum, medicamente cain caz de ceva sa nu alerg ca un headless chicken sa caut o farmacie, de spalat cosmeticale, bureti le car dupa mine ca nu prea le place sa le schimb si sa iau altele noi de acolo si sa ma trezesc ca fac ceva eczeme iritatii etc. eu fac liste pt fiecare dintre noi le adun le pun pe toate in teancuri pe categorii si le verific ca asa imi aduc aminte si ce mai trebuie cand le vad aramnjate acolo si apoisi mai nasol sa gasesc cum le fac sa incapa toate in geanta plus tre sa luam si camere, laptop, dvduri cu desene pt ari, dvd playerul portabil, actele toate,wipes haine de schimb bibe lapte snacks cu noi in bagajul de mana carucior si etc trebuie o groaza cand ai copil mic.
Boti . Si aici sunt de alea de latex albe aleas de adulti in genere pt innot sa nu iei ceva bazdaganii de ciuperci etc la degete.
La noi in uk in apa numai cu www.solasports.co.uk/nodes/view/9/69/63" target="_blank">wetsuit, sunt si de vara si de iarna bine iarna mai trebuie si sosete si cascasi manusi, poti sa intri in genere rar e asa calda apa sa intri fara, sunt si ptcopiluti si bebeii, se poate da dupa cum e apa in ro comparat cu a noastra zici cai gheata. Da e fain se poate face si aici plaja klumea eu am wetsuit ca am facut windsurfing si tare imi lipseste, ma tot uit la el pe umeras si oftez. Tare m-as mai muta la malul oceanului.Asti aici iarna fac surfing cas niste valuriii e superr. Sg pb e ca placilecosta imensss. E un hobby tare scump.
Mona ms,bafta la examene.

" Life is the flower for which love is the honey "

Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irolf1 spune:

Capri si eu ma gandeam la ceva de umflat in care sa o spal pe Andreea, am vazut ieri niste piscinute, cu 51cm diametrul, daca nu gasesc mai mici o sa iau din aia. Exista si cadite, dar parca n-as da 80-90 lei.
oricum mai avem pana plecam, acum citesc din experientele voastre si notez
Anka apropo de bb cu fundul gol, duc munca de lamurire cu sotul, ca de ce trebuie slipi la copii?
Mona spor la invatat, eu n-am niciun chef si mai o luna
Sanatate bb-icilor bolnaviori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irolf1 spune:

Mada nu mege linku' se deschide aceeasi pagina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Flori sau poti sa iei niste bath mat-uri (fir-ar ca nu stiu cum le zice in romana), sunt niste covorase antiderapante cu multe ventuze pe dos, care se pun in cadita de dus sa nu alunece Andreea/Alex si pot sa stea in picioare cat ii dusuiesti. Si se fac rulou si au 300 gr. Are la mine in colt, cu ratuste/broscute, 15 lei, daca nu gasesti iti iau io

cam asa ceva doar ca al meu e transparent si are ratuste galbene in relief...

sau www.buburuza.com/Scripts/prodView.asp?idproduct=4599" target="_blank">asa ceva - asta e mai haios...

Monica si gargaritza Nancy

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Irolf incearca acuma.

Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

BOTI - pai fa-ti traseu cu masina mama. Faci o halta la Bucuresti, stai la noi. Fa-ti niste calcule de timp. Ca de bani, oricum iesi mai ieftin cu masina. Si daca fie-ta sta in scaunel, nu stiu de ce mai stai pe ganduri.
Apai daca statea fi-mea in scaunel si daca as mai fi avut masina la scara, ma duceam si-n pampas nene....

Pe costumu de plaja, sa dai tu un milion 200 sau un milion 800 Daca iau de pe ebay, iau doua la banii astia . La astia sunt de la 8 ani in sus. Mai sunt pe alte site-uri, tot un milion 800. De pe ebay, ajunge la 65 de lei

MONA - cum sa iti ceara definitivat? Daca nu ai modulul, nu poti sa ai definitivatul. Definitivatul il dai dupa 2 ani plini de predare. Iar la titularizare (ca si la suplinire calificata), singura conditie era sa ai licenta. Si sa fie posturi, desigur. Si sa iei peste 5 pentru post la tara si peste 7 pentru post la oras. Pentru suplinire nu conta nota, ci ordinea de pe lista.

IROLF - pai daca nu iti convingi sotul cu argumentul perversilor posibil care ar putea poza copilul de la distanta, sau mai stiu eu, zi-i ca intra fetii nisip si murdarii, alge si mizerii la pasa si face infectie urinara. Si ca se iau ciuperci diverse, care fix la pasa gasesc mediul ideal pentru a se instala confortabil... Argumentul e similar la baieti. Ca nici la poponeata nu e dragut sa ai nisip si alge...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Anka nu ma incumet cu masina pana la Arad. Sunt singura si fi-mea sta in scaun dar nu la nesfarsit. De ex. ieri cand am fost la Ile a miorlait cam pe la intrarea in Mangalia, deci dupa o ora se cam sictirise. Iar pin' la Arad mananci 3 paini... Ar trebui o halta pe la Brasov/Sibiu. Si daca am fi avut autostrazi sigur ma bagam dar am mai facut io drumul Arad-Constanta cu masina si mi-am mancat nervii (si n-aveam si baby in masina pe vremea aia)

Fata, io nu-i iau fetii costum de-ala oricum. Doar am constatat ca se gasesc si pe la noi. Pe flykick.ro e un nene foarte dragut care sigur ar aduce la comanda accesorii de inot (m-am conversat io cu el pt niste casti de inot profi pt nepotul meu care face inot de performanta) dar io nu-mi bat capu'.

Are costum intreg cu Mica Sirena, o sa incerc si scutecele de la DM, are 3 piscine, colace, barci pe care se pare ca am dat banii degeaba ca nu-i place in apa, fix sosete de latex cu care sa-mi pleasca un crac peste bot (sa se lipeasca mai bine) ii lipseau...

Zau daca nu, cu mintea mea de-acum, cred ca intr-adevar un copil se creste cu multa dragoste si putina inventivitate... Lucru valabil si pt beach time. Oricum io merg la munca deci nu vom vedea soarele decat dupamiaza tarziu, cand o s-o mozolesc cu o crema, o sa-i trantesc pe scafarlie palariuta chinezeasca si o sa sap cu ea dupa dopuri prin nisip

Acum, sa nu interpretati gresit, eu va sustin pe toate in tot ce vreti sa faceti/luati ca sa fie copilul safe, dar io nu-mi permit sa ma arunc la orice, desi, sincer, mi-ar placea...

Monica si gargaritza Nancy

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

copilul meu daca nu doarme,urla si nici nu vrea sa bage nimik in gura

am pus nishte poze cu ea cand era mai vesela ca acum e jale

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Boti da chiar de ce nu mergi cu masina poti cara de toate va puteti opri de cate ori e nevoie ascultati muizca cantecele e fun. Da ala de baie il luam si noi in bagaj noi avem cu winnie seamana cu www.mothercare.com/Thomas-Friends-Bathmat/dp/B001O1Q19S/sr=1-11/qid=1244717587/ref=sr_1_11/278-9108785-3063554?%5Fencoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=44537031&mcb=core" target="_blank">asta e tot pe albastru da e winnie in loc de thomas.
Acuma vreau sa iau www.mothercare.com/Mothercare-Aqua-Pod-Pink/dp/B001NZFW4A/sr=1-3/qid=1244717587/ref=sr_1_3/278-9108785-3063554?%5Fencoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=44537031&mcb=core" target="_blank">asa sa le bag pe amandoua in cada sa terminam mai rapid, este si pe albastru.

Victor Hugo

Mergi la inceput