Pepenasi de iulie-august 2008-IN SARBATOARE! (125)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Lume lumeeeeeeeeeeee, o pus diarux poze si cica sa va zic ca mai traieste n-am scapat di ea!

Bun anuntu' madam??

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de Sonia si bebe Julia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Citat:
citat din mesajul lui anaxena

copilul meu daca nu doarme,urla si nici nu vrea sa bage nimik in gura

am pus nishte poze cu ea cand era mai vesela ca acum e jale

poate va vin niste dinti, xeno, imi dau si io cu parerea, ca si la noi la fel fu, matze imprastiate, umpic de febra, nemancare si maraiala totala...

Monica si gargaritza Nancy

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

BOTI - era un fel de-a spune domne, ca sa iei tu cu nu stiu cat. Puteam sa zic "Sa fie la ei acolo nene, cu pretul asta"

Erikai i-as lua costumatie de-asta. Ma dispera cu agitatia si cu independenta. Eliza parca era mai cuminte. Asta, daca nu o lasi, te bate nene! Pai ma gandesc... Pe plaja... Ori ma va altoi cu lopetile, ori cine stie... Nu sta unde o pui, nu tine palarie (sepcile astea asortate la costum, ma gandesc ca sunt mai elastice, poate le accepta, cine stie???)
Urla cand o scot din cada, vrea inapoi. Peste zi, merge in baie de cate ori prinde usa deschisa, se agata de cada si tipa sa o bag inauntru. O spal pe maini la chiuveta si este in extaz... Nu vreau sa ma gandesc ce o sa imi faca la mare... Nici pe Eliza nu o scoti usor din apa.

MADA - noi avem niste pesti care se lipesc unde vrei tu. E misto ca ala are maner. Pe mine cred ca m-ar incurca manerul, ca nu am loc mult de manevra, pe lungimea cazii. Pestii ii pun cum vreau eu de intinsi sau de rari, si le bag pe amandoua in cada de vreo 8 luni
Distractiv... pentru mine e cu ghilimele. Pentru ele insa... e distractie in cel mai deplin sens. E momentul zilei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Noi avem deja din ala de a aratat Mada E super, mai nasol e ca madam acuma vrea sa se miste si-o tuleste din scaun Le spal pe amandoo rapid, n-avem probleme, ar sta in baie cu orele!!

De plaja inca nu le-am luat nimic ca n-avem planuri. Doar costumase de baie au amandoua pt piscina si UV +50 atat.

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de Sonia si bebe Julia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Anaxena <ercefuril> se cheama, am folosit si eu la Alex de vreo 2x....nasol ca trebuia sa-i dau juma din praful din capsula la 8 ore

_

Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Anka eu vreau abia acuma pt ca asta mica nu a stat in fund pana la 10 luni si o spalam pe spate in cada pe change mat dar daca o bagam si pe Ari ea stropeste da din picioare deci se lasa cu urlete si chiar era periculos acuma Ami sta in funduletz da se arunca pe spate si etc asa ala cu spatar macar o tine locului si asa stau amandoua in fund si se pot juca impreuna.
Ana uff ce sa zic e greu cu astia mici si bolnaviori, tpt ce poti sa faci e sa fii langa ea sa-i oferi alintatura multa si sa ii faci mofturile acu cat e bolnavioara, noi cand am avut atunci norovirusul am petrecut toate zilele aproape in pijamale in pat, well canapea ca nu dormea Ari decat jos, cai sofa bed si alintatura multa facute mofturile pe cat se poate, nu am facut nici curatenie multa nici mancare nici nimic ne-am ocupat de ele.

" Life is the flower for which love is the honey "

Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

La noi tot asa are 37,6 temp ,nu stranuta nu tuseste nu are diaree, dar nu stiu ce are, doc ne-a spus sa ii dau antitermice la 4 ore alternativ panadol cu nurofen si sa asteptam 3 zile sa vedem ce este.
Nu a papat fructele ,iar la pranz caetva bete de morcov cu un pic de carnita.
VOI AVETI IDEE CE O AVEA ??? POATE SA FIE DE LA DINTI asa???.

http://b1.lilypie.com/uLlkp2.png

VA ROG UN VOT SI PENTRU NOI
http://www.kinderstudio.ro/concurs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Dara da 37,6 nui febra mare deloc, iar eu stiu ca normal nu se amesteca paracetamolul cu ibuprofenul, ori dai una ori alta, cel putin asa e aici, pe prospect ce scrie la voi?

" Life is the flower for which love is the honey "

Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Citat:
citat din mesajul lui boticelina

Neata mamici si pepenasi!

Anka, la fi'mea sandalele alea de plastic de care zici tu au un succes teribil (mai ales ca si chitaie cand paseste), se pune pe alergat cand le prinde in picioare si mi le mai arata din cand in cand razand

Monica si gargaritza Nancy

"If you are unware of your choices, then you have none"

care sunt sandalele astea de care tot povestiti? ca as vrea si eu pentru manzul meu da nu stiu de unde as putea cumpara si pe aici nu am vazut....

proud mummy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

anka,cred ca m am exprimat eu defectuos.am vrut sa spun ca inainte modulul era obligatoriu cand dadeai deful,deci daca,de ex,te inscriai la titularizare si n aveai modulul,era ok,dar tb sa l faci in 2 ani,caci nu te puteai inscrie la def fara modul.acum au bagat astia in cererea de inscriere la titularizare ca ti tb neaparat acte care sa ateste ca ai sustinut si promovat modulul psihopedagogic.
idee e ca eu am facut o data modulul,in cadrul facultatii de filozofie,asa ca nu inteleg de ce tb sa l mai fac o data..

si apropo,nu se mai ia de mult titularizarea cu media 5,tb sa ai minimum 7,indiferent ca te duci la tara sau la oras.de anul asta s au putut face pretransferuri si de la rural la urban si de altfel mi se pare corect,din moment ce ai nota peste 7,dar atunci cand ai dat titularizarea n ai gasit posturi in oras,dar in urmatorul an,de ex,s a eliberat unul.

s a cacarit asta pe el si l am lasat in chiloti,adica fara pampers,cica sa i mai respire pielea...sa vedeti ce spal acum...

Mergi la inceput