Pepenasi de iulie-august 2008-IN SARBATOARE! (125)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Citat:
citat din mesajul lui mada_mxm

Dara da 37,6 nui febra mare deloc, iar eu stiu ca normal nu se amesteca paracetamolul cu ibuprofenul, ori dai una ori alta, cel putin asa e aici, pe prospect ce scrie la voi?

" Life is the flower for which love is the honey "

Victor Hugo

Asa mi-a spus doctorita si pe prospect nu stiu sa scrie ceva l-am si aruncat si nu pot verifica acum,offfff ce neatentie.
Da stiu ca nu mare dar de la ce o face asta ma framanta pe mine, sa nu fie ceva grav in spatele febrei asteia si eu sa o tratez asa superficial.

http://b1.lilypie.com/uLlkp2.png

VA ROG UN VOT SI PENTRU NOI
http://www.kinderstudio.ro/concurs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irolf1 spune:

Mada
vazut tot, notat tot
Anaxena sanatate Mariei, sa treaca
Dara si mie tot asa mi-a zis sa-i dau, o data panadol, o data nurofen, asta la 4 ore, dar avea 38,4 si sup la 39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Marea majoritate a medicilor pediatrii din Romainia recomanda 2 antitermice alternativ la 4 ore, oare pe ce se bazeaza?

_

Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Dara in primul rand 37,6 e subfebrila. O poate lua la vale sau la deal. Daca i-ai dat deja antitermic ar trebui sa fie ok. Febra poate fi intradevar semnalul unei afectiuni mai grave, dar asta numai un medic iti poate spune. De obicei, griji trebuiesc facute la febra peste 38-39 care nu cedeaza la antitermic si dureaza mai multe zile. Sanatate multa

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de Sonia si bebe Julia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia

Mergi la inceput

Ana sandalutele se gasesc in piata, sunt ieftine, 10-20 lei maxim.
Am avut la Alex,i le dateam prin casa, le luasem tot pt. mare.
La calcaie, in talpa au chitaitori, ca la jucariile de cauciuc pt. apa...sper ca ai inteles...

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Aici se recomanda alternativ panadol cu nurofen, numai la febra care nu cedeaza si febra ff mare.

--------------------------------------------------------------------------------------------------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Am vazut si eu pozele noi, mandru cavaler mai ai madam Diarux iar Maria e superbaaaa , Ana sa nu mai zici ca e baiat ii sta super cu bandana si are niste buze mari si frumoase iar in rochita alba si cu zulufii in vant arata ca un ingeras, e superbaaa ca si mamica de altfel, are cu cine semana.
Moni Luca e atata de scump si cretulin, ce mutritza face el in iarba. Frumoasa poza de familie.
Avem si noi niste filmuletze daca vreti sa ne vedeti, www.onetruemedia.com/shared?p=8dc348bf6c6f2970142cf8&skin_id=1702&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Mami gateste, noi ne jucam, + www.onetruemedia.com/shared?p=8dc327fa42b68eb7ac6862&skin_id=1705&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">la iarba verde in curte + www.onetruemedia.com/shared?p=8e1a5d1e7c9dd6e6bba14b&skin_id=1704&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">cum se canta la toba metoda Ami + www.onetruemedia.com/shared?p=8dfecd7928ea8581dccac1&skin_id=1702&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">am invatat sa bat din palme + www.onetruemedia.com/shared?p=8dc524d2366d2cff270c19&skin_id=1705&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">ma fac badmintonista

Victor Hugo

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ariadnabr

Aici se recomanda alternativ panadol cu nurofen, numai la febra care nu cedeaza si febra ff mare.

Da, asa e, asta am uitat sa scriu

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Multumesc de explicatii fetelor MADA< ARIADNA< IROLF<FLO.
Ieri dupa amiaza si seara avea 38,7 si asa am inceput tratamentul antitermic si mi-a spus sa ii dau 3 zile, ca sa nu urce ca probabil daca nu i-as fi dat ar fi luat-o in sus.
OFF oare ce o fi , eu inteleg ca nu e grav la temp asta dar la noi e prima data cand face asa de cand s-a nascut si de aia sunt asa agitata si stresata.

http://b1.lilypie.com/uLlkp2.png

VA ROG UN VOT SI PENTRU NOI
http://www.kinderstudio.ro/concurs

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mada_mxm

Am vazut si eu pozele noi, mandru cavaler mai ai madam Diarux iar Maria e superbaaaa , Ana sa nu mai zici ca e baiat ii sta super cu bandana si are niste buze mari si frumoase iar in rochita alba si cu zulufii in vant arata ca un ingeras, e superbaaa ca si mamica de altfel, are cu cine semana.
Moni Luca e atata de scump si cretulin, ce mutritza face el in iarba. Frumoasa poza de familie.
Avem si noi niste filmuletze daca vreti sa ne vedeti, www.onetruemedia.com/shared?p=8dc348bf6c6f2970142cf8&skin_id=1702&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Mami gateste, noi ne jucam, + www.onetruemedia.com/shared?p=8dc327fa42b68eb7ac6862&skin_id=1705&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">la iarba verde in curte + www.onetruemedia.com/shared?p=8e1a5d1e7c9dd6e6bba14b&skin_id=1704&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">cum se canta la toba metoda Ami + www.onetruemedia.com/shared?p=8dfecd7928ea8581dccac1&skin_id=1702&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">am invatat sa bat din palme + www.onetruemedia.com/shared?p=8dc524d2366d2cff270c19&skin_id=1705&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">ma fac badmintonista

Victor Hugo

Dragalasele!

Asa fac si ai mei, in general toti fratiorii mai mari ii incita cu cate o jucarie, apoi baby se tine taras, cel mare nu-l lasa la jucarii ...

Ce frumos danseaza Ari , interesant cum "bate" toba Ami, ce de-a jucariiiii , ce smechera, ea joaca la dublu badminton

_

Mergi la inceput