Pepenasi de iulie-august 2008-IN SARBATOARE! (125)
Raspunsuri - Pagina 10
MissJJ spune:
Mada, Flo asa e numai la temperatura f mare care nu cedeaza cu nimica, da normal nune bine sa le amesteci, aici scris si pe prospect si se dau maxim 3 zile astea.
Dara se intampla ca sa fie numai febra 3 zile si asa cum a venit asa sa dispara, calma fii calma nu te stresa si nu-ti imagina cine stie ce, iti vei da seama daca e ceva mai rau va tusi sau va deveni moale sau f iritata, nu iti fa griji ai incredere si fii atenta la semne si la orice schimbare.

Flo multumim.
Mai avem extrem, de multe jucarii e plin garajul da na aici is si ieftine, maj is la oferta iei 3 si platesti doua maj is pana in 30 de lire si na am luat multe la Ari ca primul copil bla bla. Acuma le tot scot si mut prin rotatie ca nu am ;loc de toatein sufragerie.
" Life is the flower for which love is the honey "
Victor Hugo
ankalaura spune:
Deci la noi, ti le da alternativ si PUNCT. La rosu in gat, asa, de control, ca e contra racelii... Pac Nurofen, pac Panadol. Poti sa nici n-ai febra mare, daca ai muci, e musai sa faci asa, ca "sa nu coboare la plamani". Au ei un secret cu mucii, coboratul la plamani.
Va zic eu, la ai nostri le place macrameurile, si ca sa dea model frumos, ca unu pe fata unu pe dos, face si doctorii, unu de nurofen, unu de panadol.
D-aia!
dara_d spune:
Merci mada de incurajari.
Anka esti tare fata si m-ai facut sa rad si sincer cred ca ai dreptate ca am mai auzit reteta asta si la alti medici.

http://b1.lilypie.com/uLlkp2.png
VA ROG UN VOT SI PENTRU NOI
http://www.kinderstudio.ro/concurs
Tecky spune:
Am admirat toate pozele noi si filmuletele.
Sanatate tuturor pepenasilor bolnaviori!
Ralu este foarte maraita pt ca ii iese al 4-lea dintisor...
Diseara intru si scriu mai mult.
Pupici
Marina_1609 spune:
gagici,
copii vostri au frica de ceva anume?
eu am observat la Sofia urmatoarele:
- frica de oameni cu parul cret. Daca vede pe cineva cu par cret si desfacut incepe sa tremure, urla.... Problema este ca avem printre prieteni vro 2 persoane cu parul cret si nu putem sa stam si noi ca oamenii la o vorba ca Sofi isi iese de pe fix.
- candva Mozart for babies (concentration) era muzica ei de suflet. astazi cand am pus sa cante acest cd a incremenit...a fugit si s-a lipit de un perete si a inceput sa urle. Nu s-a linistit pana cand nu am schimbat alta muzica
- am o jucarie de plus in forma de floricica in ghiveci. foarte dragalasa, zambitoare si prietenoasa. iar cand apes pe nasul ei canta un cantecel vesel. ei bine, pt Sofi este un cosmar. daca o vede ma apuca de gat si ma strange, plange disperata....si daca sta pe undeva la vedere sta cu ochii atintiti spre ea ca nu cumva sa faca floarea vro miscare ...sa o manance probabil
la voi se intampla chestii din astea?
---------------------------------------
Marina &
ANA SOFIA 05.08.08
Mami Marina - Gospodina
Copil crescut din suc de morcovi
MissJJ spune:
Anka bine ca mi-ai explicat sa nu mor proasta.
Tecky pupici.
Dara
, mai eu v-am mai zis ca in ro la medici e cu moda daca sa se poarta asa se prescrie, da tot zice lumea cas eu dusa.
Marina da trec toti prin perioade din astea Ami are o jucarie cu o girafa o cutiutza muzicala de la vtech tot asa urla tipa se agata de mine numai s-o iau de acolo, nu ii place si pace. Ari facea asa la orice strain care se apropia de ea o perioada cand mai cresc le trece, is perioadele astea cand descopera chestiile din jur si devin mai constienti de ce e in jurul lor si sunt chestii care pt ei sunt scary. Ari mai avea o boala cu aspiratorul si feonul orice facea zgomot puternic era disperata.
" Life is the flower for which love is the honey "
Victor Hugo
dara_d spune:
Mada am vazut filmuletele cu denisa in brate la calculator si sa stii ca i-a placut mult de Ari si de Ami nu mai zicea nimic , statea listita si se uita.De obicei cand o iau in brate la calculator
se repede sa tasteze si ea ceva, scrie si ea la pepenasi.
http://b1.lilypie.com/uLlkp2.png
VA ROG UN VOT SI PENTRU NOI
http://www.kinderstudio.ro/concurs
irolf1 spune:
Am ajuns si noi de la gradi, tare cald mai e, in parc mai tarziu ca ne uscam.
Marina Alex se speria de oameni ochelari, iar Andreea cand mi-a mai crescut parul si l-am prins nu vroia sa o mai iau in brate
, ea se speria si de florile din curte, abia de vreo saptamana s-a imprietenit cu ele.
SunSmile spune:
Bunaaa,
Ramasesem datoare: Flori, noi de la huggies am avut pampersii de inot. Ok, stiam ca nu tin caca si nu a fost problema, T avand un program relativ fix. Dar nu tin nici pipi sau, cum sa zic...erau uzi cu totul, o mare fleasca ce atarna pe ea. Ii storceam ca pe rufe:). Avem si din cei reutilizabili dar (asta ca sfat pt fetele care cumpara online) au elasticul de pe picioare cam tare si ii ramaneau urme. Asa ca puneam prostii huggies in piscina si dupa ce ieseam, puneam up&go-ishii nostri de baza si gata.
Crema soare: noi am luat 50+ de la la roche, caci de la ei e si crema ei uzuala. Ok, e scumpa pt cat de mica este dar am vrut neaparat sa fie dermatologica si sa fie aceeasi firma cu care ii merge atat de bine. Eu zic ca, indiferent de firma, sa luati 50. Nu e cazul de bronz la varsta lor dar de pericol, pe termen scurt dar si lung, foarte mare!
Marina, T este un copil excesiv de prietenos, as spune. Insa uite, are o problema cu anumit tipat de bebei. Incepe sa planga. Asa am patit cu Aida si cu un baietel rus, in concediu. Nu prea intelegem exact ce o deranjeaza, pentru ca altfel, au plans si urlat zeci de copii langa ea si nu are nimic. Si nu-i plac oamenii care vorbesc mai "urlat" asa...nu plange dar e foooarte sceptica. In rest nu prea are frici, o mai sperie unele lucruri, diverse, uneori dar nu incat sa planga....mai scoate un suspinat asa si o mamo/tato-imbratisare(mai degraba strangere de gat sufocanta dar hai sa fiu draguta:) )
Multumim tuturor pentru urari, sunteti toate niste dragute! Am vazut si noi pozicile noi si inca ma minunez cand au crescut copilasii nostri si cat sunt de reusiti! Fiecare e o lume intreaga!
Sanatate pepenasilor bolnaviori si multa putere parintilor!
Vazui c-au declarat pandemie...mirific
Va imbratisam cu drag si va uram toate cele bune!
Mamica unui MIRACOL
Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá
irolf1 spune:
Mada vazut printesele, cel mai tare mi-a placut dansul
sunt niste scumpici
Andreea a papat zmeura si tare i-a placut
Anka aia cu mucii care coboara o aud de fiecare data