Pepenasi de iulie-august 2008-IN SARBATOARE! (125)
Raspunsuri - Pagina 6
MissJJ spune:
Anka aici majoritatea ia roz/albastri uite www.konfidence.co.uk/acatalog/Paddlers.html" target="_blank">asa ceva. Si mie imi place sa se asorteze in genere daca le iei din acelasi loc se asorteaza, costumase sun safe cu totul sau din doua piese sunt la mothercare aici la pret bun si modele faine.
Boti sper ca nu te-ai suparat da mie nu imi place sa las bebeii in fundul gol nu conteaza cat is de mici, la cati nebuni si perversi sunt si plus numai faza ca ii intra nisip peste tot la partile intime si etc, na asa is eu cu piticii mei.
Sybille f faina tricicleta da cam scumpa.
Nu am vazut asa model aici da e tare interesanta. Tinem pumnii sa o poti lua si sa se bucure Vladi de ea.
Ralu
.
Bufi cu placere.
Uitati www.safetots.co.uk/blog/beach-safety/baby-toddler-beach-safety/" target="_blank">aici un articol despre mersul cu bebeii/toddleri la plaja.
Am vazut si eu pozele noi, Capri, Boti super scumpe printesele, Ileanna concediu placut in continuare, pupici la cavaler. Vazut si pe Sofi si pe Sebi.
Am vazut ca a pus si Scumpi poze, ce dulce e pisoiul mic, ce expresiv e si are niste ochi.
Pupici multi si poate ne mai zici si despre voi cate putin din cate in cand.
Fug cu matza mica la somn, is prin zona azi va chinui.![]()

" Life is the flower for which love is the honey "
Victor Hugo
AnnaBaby spune:
Tot citesc despre lucruri utile pt mers la mare si incepe sa mi se faca si frica - noi vom merge in august, dar cred ca ar trebui sa incep sa ma organizez de pe acum, sa fac si eu o lista cu tot ce imi trebuie pt Ioana. De unde sa cumpar eu costum din ala sun safe, sau ce ma fac eu cu banana mea ca nu vrea cu nici un chip sa tina ceva pe cap, absolut nimic, indiferent ca e palarioara, baticut, bandana, etc. Hai ca la plimbare o tin sub copertina carutului, ne oprim si o dau jos la umbra, dar pe plaja ce fac?
Deja ma ia cu dureri de cap...
Anna si
Ioana 11.07.2008
povestea nasterii
boticelina spune:
Mada singurii perversi de pe plaja din Vama cred ca eram noi
. Si eram la peleu gol pentru ca incercam s-o conving sa stea si ea in apa cu Vladut, chestie care nu mi-a iesit dar nici sa stea sa-i pun chiloti n-a vrut. Si oricum era deja plina de nisip, lipit bine cu crema de protectie... Cu siguranta ca la Mamaia n-o s-o las io cu savarina goala
. Si stai linistita ca io nu ma supar, orice-ai zice tu, ca prea-mi esti draga 
Monica si gargaritza
Nancy
"If you are unware of your choices, then you have none"
AnnaBaby spune:
Am uitat sa spun ca am admirat pozele din vacanta ale Theei, ale Ilincai si ale lui Vladutz impreuna cu Nancy!!! Superbe toate, abia astept sa mergem si noi...
Dara imi pare rau ca a facut febra Denisa, chiar de ziua ei! Un
de la Ioana, sa nu mai faca febra si sa fie bine.
Anna si
Ioana 11.07.2008
povestea nasterii
anaxena spune:
am fost la spital
concluzie: nu e deshidratata,la control nu a dat nimik de banuit,i-a facut o injectie pt voma si ne-a bagat pe regim si pe ecefurin(parca asha se numeshte),problema e ca doarme si ar dormi non stop
sa vedem ce si cum
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
monalac spune:
am vazut si eu pozele-
ILINCA DE CAPRI la mare,mami arata tare bine iar ilinca nu mi se pare deloc slaba si are niste ochi dementiali,
SEBI de pica-am vazut 2 filmulete,unul in care impinge carutul si unul in care mami incearca sa l faca sa mearga.pica,mi se pare ca semeni cu o actrita romanca,dar imi scapa acum numele.
SOFI DE MARINA,cu mot si cu tot felul de jucarii interesante,
DAVIS DE IRISS,cumintel foc si manechinul yvonne.stai mami,linistita,ca acum se face yvo mare si o sa zica mersi ca e slabuta.apropo de slabit,arati bine,se vede ca ai slabit.
IOANA DE ANANBABY,care face baita si iti vine s o papi de bulanase grasane.
RALUCA DE TECKY,cu ochisorii ei de caprioara,e tare finuta.
GARGA NANCY de boti,cum face ea baie in piscina si papa cirese,apoi se joaca la ladita cu nisip.
MATEI DE ANA A ,cum vrea si el sa se joace cu jucariile lui stefan , e ca un ursulet simpatic tare.
ALEXANDRA DE VIO,e delicioasa imbracata in costum national,iar la faza cu gogosile am balit pe tastataura
THEA DE SUN,o papusica dulce cu mami si tati indragostiti ca n prima zi.
IRINUCA DE GINI,pe care au indragit o toti turistii,ca e tare frumusica,
JULIA DE ARIADNA,care face baie in piscina alaturi de surioara ei,arata tare bine si e o dulceata,
ALEXANDRA DE MAITREYI, tare expresiva si frumoasa,poate o s o petesc
ANDREEA DE LADYMINA,cu ochii albastri ca cerul si cu un fratior la fel de scump ca si ea
DAVID DE FLO,grasunel si frumusel,iar alex e demential,o sa ai coada la usa flo,
boticelina spune:
Iete ca se gasesc si la noi www.xsport.ro/index.php?content=junior" target="_blank">costume de inot.
si www.aquazone.ro/detalii-produs/183/sosete-latex/" target="_blank">sosete latex, Anka, sunt albe, poti sa le asortezi la orice 
iedit sa va spui ca exista in Cta magazin cu tot felul de dracii de inot in incinta Palatului copiilor, deci daca ajungeti la mare si constatati ca va trebuie nu stiu ce dracii puteti sa trageti o fuga si pe acolo...
Monica si gargaritza
Nancy
monalac spune:
ANAXENA,insanatosire grabnica mariei!ercefuryl se numeste medicamentul.
DARA,INSANATOSIRE GRABNICA DENISEI!
MADA MXM,voiam sa ti zic ca te admir tare mult,cum reusesti sa te organizezi,sa te documentezi,sa nu te panichezi din orice.iar cu sfatul legat de gradinita,nu m am suparat,de aceea suntem aici,sa ne spunem parerea si n avem cum sa gandim toti la fel,
ANNABABY si noi plecam luni la mare si ma apuca groaza cand ma gandesc ca va tb sa l fugaresc pe codrin pe plaja,ca n are stare.in plus,in masina face foarte urat,plange si se foieste non stop,o sa plecam noaptea,sper sa doarma.nici el nu sta cu nimic pe cap asa cum nici cris nu statea la varsta lui si tin minte ca in primul an in care am mers la mare cu cris era sg copil care n avea nimic pe cap si singurul care nu statea deloc,nici macar 1 minut,pe nisip,voia numai in apa si ma disperase.dar uite ca a crescut si au trecut problemele astea.
eu sunt prinsa cu licenta,pe 2 iulie am examen,vreau sa dau si titularizarea pe romana,dar sa vad daca mi primeste dosarul,ca n am facut modulul psihopedagogic decat la prima facultate si n au vrut sa mi l echivaleze.
boticelina spune:
AnnaB tre sa-ti iei o umbrela de plaja, sau un cort de plaja, sau faci plaja sub copaci daca ai bafta sa gasesti copaci daca zici ca baby nu sta cu nimic pe cap. Nici o bandana, un coif, nimic nu tine pe cap?
Mona in mod normal ar trebui sa-ti primeasca dosarul pt ca MPP se poate face si separat. Frate-meu asa a facut pt ca in timpul fac nu a crezut ca va vrea vreodata sa si predea si cand i s-a oferit un curs misto de predat l-a facut la viteza (modulul)...
Monica si gargaritza
Nancy