Pepenasi de iulie-august 2008-IN SARBATOARE! (125)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

PICULE - pai da, tocmai aia ziceam si eu, ca eu de fapt nu inteleg atitudinea "e mici si nu stie", e mici si poarta pentru scurt timp... Si tie iti iei Gucci, ca stii si porti mai mult, si la copil sa iei musamale, ca doar e mic si poarta numa' doo luni
Oricum, la noi sunt preturi aberante, dar nu sunt mai aberante preturila la incaltari ca alte preturi, ... din pacate....

Vorbeam acum cateva zile cu o prietena care are o afacere cu chestii bebelusesti, si imi spunea ca au fost niste ocazii in care i s-a spus direct in fata si oral si in scris, ca are preturi prea mici si strica piata....

CAPRI - am vazut pe ebay. Mi-a dat Diana niste linkuri si m-am pus pe cautat. Am gasit cu tot cu sapca, protectie UV40-50, cam 65 de lei cu tot cu transport. Si cu DORA the Explorer

BIRI - eu n-am nimerit deocamdata waterproof. Mustela n-am luat. Mi se pare mult 800 de mii pt 75 de ml Mi se pare mult si 500 de mii, cum e Nivea, dar baremi are vreo 200 de ml sau 150, cam asa ceva....
Anul trecut nu m-am gandit la costum din asta, pentru copii, dar acum mi se pare varianta cea mai ok... Nu mai stai sa iti bati capul sa ungi, sa intinzi, sa vezi daca intra in piele, e waterproof sau nu, se lipeste nisipul sau nu, o uit acasa sau o ai in bagaj....
Asa, imbraci odrasla si basta

La slipul ala, BAMBINO, pretul mi se pare super ok, 30 de lei aproximativ. In NZ sunt 30 de dolari. In descriere zice ca tin si kk. Acuma, de exemplu eu i-as lua 2 perechi, ca sa o schimb. Sau, daca ii iau o pereche si face totusi un kk, ii scot si ii pun altceva. Avem vreo 3-4 slipuri normale de bebelus. Sau ii pun pampers. Nu cred ca iau de plaja. Ci Up&Go. Ma mai gandesc, si asa nu mergem la mare prea curand... Cred ca cel mai devreme in jur de 1 iulie, daca nu cumva direct in august...

DARA - nu sunt bre documentata, da' m-am exersat cu Eliza... Avea 10 luni cand am mers la mare prima data ( ma rog, prima prima data era in burta gravidoasa de 8 luni )
De exemplu, dupa ce a iesit din colacul chilotel, mi-a fost greu sa gasesc, la vremea aia, colac mic, toate aveau ditamai gaura, de scapai copilul din colac
Sau un set de caldaruse de plaja, am dat pe el la vremea lui 2004 cam 300 de mii, o avere la vremea aia... Acum gasesti si cu 5 lei, tare frumoase....
Uneori nici nu imi vine sa cred, daca nu as fi avut-o atunci, as fi zis ca sunt basme, cum sa nu gasesti chestii.
De exemplu nu gaseai haine de nou nascut. Cele mai mici body-uri erau pentru 4-6 luni

MADA - la Romanica, inca ESTE moda tinutului copilului in kuru gol pe plaja... Cine o sa ma vada cu costumatia cosmonaut, o sa spuna ca am baut gaz Si tu zici sa ii pun si sosete

BOTI - eu am fost foarte surprinsa cand am fost in BG, acu vreo 2 ani dupa mult timp, de diferenta de temperatura, la numai cativa km mai jos de Vama!
In octombrie, la inceput, pe cuvant ca am facut plaja si baie in mare, desi la Constanta fuseseram in septembrie si nu mai era de mers decat asa, daca vroiai sa respiri...
M-a mai uimit diferenta la nisip. Asta de la noi e ok as zice, ma rog, cand e curat. Dar e marut, prafos. Ala e granulat! Curge mult mai interesant printre degete. Si are alta culoare! Si apa era mai bleu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bufi spune:

Mada sunt prinsa cu treaba pe la munca si cand ajung acasa nu prea mai stau pe net...tot ce-mi doresc este sa stau cu Ioana, sa iesim in parc

Ioana este ok, mergem pe 11 luni, gangureste si canta toata ziua...imi vine sa o mananc...mancam bine, de altfel mancarea solida se pare a fi preferata ei, cu laptele nu s-a omorat nici mica si nici acum
inca putin si va merge singurica...vrea sa stea numai in picioare, sa umble peste tot

te-am mai intrebat, dar sincer nu am vazut daca mi-ai raspuns...referitor la niste pantofiori pe care vreau sa-i iau din UK, sper sa fie mai ieftin decat aici...aici sunt 15o lei, respectiv pantofiori cu taloneta...genul SPS BOT - SHOCK POINT SYSTEM...la noi genul asta de pantofiori sunt de la ORTOPEDIA
poate imi poti spune de unde sa iau sa-l trimit pe varul meu care sta la londra

merci mult

Bufi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Boti am uitat sa va felicit pt reusita cu recunoasterea animalutzelor. Eu i-am psu toate cartile si de bb si alea mai mari pe un raft dejos si ea merge si isi alege de acolo ii place mult sa se uite in ele le mai si rontzaie da na.
Anka eu urasc chestia asta cu bebeii in kuru gol ca lasa-l cai copil, bleax. Eu zic ca sosetele mai ales in ro is utile unde lumea civilizata arunca sticle, mucuri de tigari si tot felul de porcarii ca le e lene sa mearga pana la cosh sau sa le stranga undeva intr-o punga si sa le arunce cand pleaca. Plus sa nu se taie in scoici.
Bufi eu ti-am mai raspuns, aici se fac dar numai daca vii tu cu,copilul pemasurate nu se iau asa la oha papucii de copii, cei mai buni sunt de la Clarks, materiale bune se masoara in lungime si latime da tre sa fie copilul aici. Pe site-ul lor nu au asa multe modele mai ales pt cei mici cate au in magazin.
Si aici sunt carucioare de alea deo vara asa simple si ieftine is utile cand mergi si umbli mult.
Fug la gradi si revin dupa sa admir si eu pozele.

" Life is the flower for which love is the honey "

Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Bonjour din Frantia!

Intrebare importanta: vreau sa vand o rochita noua de bebelus care se afla in Romania. Am vazut situl ala, okazii.ro ( mersi boticelule), dar nu inteleg cum se face plata .. Peste tot scrie : la predare, ramburs. Stie cineva cum functioneaza Fan Curierul ? Si daca trimit prin ei, in cat timp recuperez banii ? Multumiri anticipate ... am gasit o tricicleta la fiu-miu, dar ma da barbatul afara din casa cand o sa afle cat costa, asa ca tre sa fac rost de bani si sa o iau macar in 2 rate ca altfel ma divorteaza instant :-))

Ia uitati aici ce tricicleta beton am gasit:

http://www.pixmania.com/fr/fr/1828419/art/baron-mistral/tricycle-a-chaine-n-36-de.html

Sibylle

http://aripicarecrescinnoi.blogspot.com/

Vladimir ***** ***** Anna

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">SONIA ARE NEVOIE DE AJUTOR! UN CONT PAYPAL VA STA LA DISPOZITIE

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

Mergi la inceput

BOTI - ce ziceai ca te-a suparat pe tine la carutul nostru? Noi il folosim cu succes, i-am luat umbrela suplimentar. A mea nu mai doarme in carut de ceva vreme. La voi parca ziceai ceva de spatar? Al nostru pare sa fie ok... Da' poate nu stiu ce anume sa studiez...
Unul din scopurile pentru care l-am ales pe asta a fost ca se face sport.... La Eliza am avut vreo 3 carute, pfuai, m-am disperat impiedicandu-ma de ele, pe rand...

MADA - ziceam la misto de sosete O sa caut si sosete, dar am eu un pitic, sa se asorteze, si se pare ca nu gasesc.... Dar daca nu, iau sandaluta de-aia moale, sau mai e un fel, talpa e moale de tot, si in sus vine ca o ghetuta cam din material ca sosetele de care zici tu.
Eliza s-a plans de astea, cica se incinge Sandalele i-au convenit mai bine. Erikai sper sa ii gasesc de-astea ciorap

Asta a mea iar e brambura cu soamnele de peste zi.... Acum doarme, deci iar ratam iesitul la aer... Cred ca pana la 6 o sa tampesc in casa cu ele.... Azi s-a trezit foarte devreme. Ieri a dormit pana la 9, iar la 12 ma certam cu ea sa se culce...
Pana si-o regla programul de somn, ies la pensie.
Programul de masa l-a reglat. Mancam dimineata, apoi la pranz, gustare cam la 5, si mai luam cina...

Mergi la inceput

SYB - pentru expediere poti asa:
- posta normala (cel mai ieftin) cu ramburs. E fara taxa suplimentara. Dureaza cat un dus si un intors. Daca e postasul amabil, iti aduce banii acasa. daca nu, la ghiseu. In total, maxim 8-10 zile lucratoare, poate si mai putin.
- prioripost (mai scumput, cu o zi mai rapid) cu ramburs. Tot un dus si un intors, deci cam 5-6 zile lucratoare. Nu iti aduce banii acasa, ci trebuie sa te prezinti la ghiseu.
- fan curier sau alt curier (si mai scumput, si mai rapid) cu ramburs - dar nu acopera orice sat, de fapt acopera, dar distanta suplimentara se plateste la tarif de taxi. La ramburs, iti ia taxa din bani. Dureaza cat un dus si un intors.
Ideea e sa fie cumparatorul dispus sa plateasca valoarea transportului la un curier expres.
In principiu, expedierile in tara sunt sigure, dar se mai intampla accidente. Inclusiv la curieri express privati...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu79 spune:

Ola ola!

Pfuuuui caldura mare pe-aci! Deja nu mai putem iesi din casa decat dimineata si seara ca e tare cald. Daca deja ma plang nu stiu ce-o sa fac in iulie Important e sa n-o deranjeze pe Mirunicime, ca in rest e ok

Sunule- sa va fie de bine concediul! Tare ma bucur ca ai scris pe-aici

Gini, Capri- si voua sa va fie de bine concediul. Ma bucur tare ca le-a placut fetelor.

Boti- a ramas ca vii in 17 iulie in Arad, nu? Sa-mi zici daca ai nevoie de ceva info sau stiu eu ce

Pupicei tuturor si o zi frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Sib, cu rambursul e simplu. Daca trimiti prin Posta Romana se completeaza un formular special pentru ramburs si dupa ce cel care cumpara de la tine iti plateste produsul, posta te notifica sa mergi sa-ti iei banii (exista si o taxa, mititica la Posta). Sistemul e aproximativ la fel si la curier doar ca la ei ai si optiune sa-ti depuna banutii intr-un cont, dar taxa e mai mare.

Tricicleta e mortala, dar nu gasesti s-o iei SH? De pe un ebay ceva?

Anka, caruciorul nostru e bun, e la datorie in masina dar vreau sa-i iau bonei un carut super usor ca de azi s-a hotarat sa iasa cu infanta la plimbare dimineata, tocmai pentru ca si-a mutat somnul de zi la ora 12 si cum soarele deja e tare, vrea sa iasa dimineata cu ea iar eu plec cu masina cu carut cu tot la munca . Totusi asta al nostru e greut pentru o mana de femeie cum e mamaia Coca, cele 11,5 kile ale cupilului meu, si doua etaje de coborat si urcat...

Monica si gargaritza Nancy

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Ralu vin, normal ca vin, si mi-ar placea sa ne mobilizam si sa tragem o fuga si la Timisoara s-o intalnim pe Narci (ca parca a zis ca sta 2 luni in tara) dar sunt tare in dubii daca sa iau si fata sau nu. Crede-ma ca asta e cea mai mare framantare a mea lately. Am cercetat netu', cu avionul ne costa 12 bulioane dus-intors, cu trenul vreo 6 la vagon de dormit. Problema e ca de la Cta la Arad trenul nu are vagon de dormit/cuseta (desi merge pe noapte, deci ar trebui sa aiba), are doar la retur, de la Arad la Cta . Iar fi-mea 16 ore in carucior in tren la clasa a doua nu cred ca rezista...

Apoi nu stiu cum as putea proceda cu mancarea, c-o sa fie cald de mori iar amicul meu ne-a rezervat camere la o pensiune care sigur n-are bucatarie in camera si si daca ar avea, ar trebui sa iau ustensilele cu mine (macar cateva si asta inseamna tona de bagaje pe care sa car doar io) .

Distrusii astia de la CFR inaugurasera cu fast acum 2 ani un serviciu super de-ti urcai si masina in tren... E, asa as fi venit si cu mama casei ca era altceva, chiar daca ar fi fost serviciul doar pana la Timisoara sau Oradea, ca mergeam pe roti pana la Arad...

Deci, acum pendulez, n-am incredere sa las fata cu maica-mea fiindca sigur ar tine-o la tara pe brazda si fix asta-i lipseste, asa ca am facut o discutie de principiu s-o las acasa la bona . Greu, nene, greu cu copiii astia. Sincer nu stiu ce sa fac... dar de venit, vin, e musai

Monica si gargaritza Nancy

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu79 spune:

Botinelule- pai cu mancarea poti sa o faci/tii la mine fara probleme. Eu chiar ma gandeam ca din pacate nu va pot caza la mine ca va fi full houses (deh vin neamurili la chef). Sau daca vrei sa ma interesez de alta pensiune cu alte facilitati spune-mi.

Mergi la inceput