Pepenasi de iulie-august 2008-IN SARBATOARE! (125)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Pica, nu mere linkul, cica e reclama . Vazut Sebi fortosul , ce tare e!

pup you,

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca

Povestea nasterii Ilincutzei
poze

Blogul meu - manute talentate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Biri, plecam tot in Bulgaria, dar la Nessebar, care e mai in sud ca Albena (unde am fost acum).

pup you,

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca

Povestea nasterii Ilincutzei
poze

Blogul meu - manute talentate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

Capri, sa va fie de bine plimbarea! Am vazut poze cu Ilincuta draguta!
Anka, da, in brate am bagat-o in mare. Si nici asa nu a fost prea incantata. Pe mal mergea pe pietris, sustinuta si apa doar ii uda piciorusele.
anaxena, sanatate Mariei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

Capri uite aici rezultatul la www.google.ro/search?hl=ro&rlz=1C1CHMA_roRO320RO320&q=slip bambinomio site:ro&btnG=C#259 utare&meta=" target="_blank">search pe google. Gasesti mai multe site-uri care vand slipii acestia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalyna spune:

ceva de genul asta am vazut la baby expo, mie nu mi se par cine stie ce, sau poate erau altfel, dar la culoare si pret cam astia cred ca sunt. nu cred ca tin kk inauntru in caz de accident

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Neata fetelor noi ama avut o noapte nasoala, a facut febra 38,6 si am stat sa o verific si sa ii dau tratamentul, iar de dimineata avea 36, 1 rectal , nu stiu de la ce o fi facut. Sa vedem daca azi mai face ca nu tuseste , nu stranuta, nu are diaree poate sa fie de la dinti poate ii dau aia de sus.Vom vedea.
Capri frumos concediu, am notat sfaturile tale o sa dau iama la cumparaturi pentru bluzitele alea cu filtru uv si sapca, de astea nu avem.
Gini am inteles cum sta treaba multumesc.
SUN superbe pozele din concediu.
Anka esti super documentata , am ce nota si de la tine cred ca o sa plecam cu un camion in concediu ca sa avem de toate pentru Denisa.
Biri.
MADA
Am vazut poze sunt toti pepenasii superbi nu mai nominalizez ca sunt obosita rau.
Ana xena multa sanatate Mariei .
Ma duc sa ma pun un pic in pat pana se trezeste denisa .

http://b1.lilypie.com/uLlkp2.png

VA ROG UN VOT SI PENTRU NOI
http://www.kinderstudio.ro/concurs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bufi spune:

http://www.libertatea.ro/stire/a-ajuns-cu-bine-243343.html

Nu este nimic de spus...decat multe, multe lacrimi de fericire

Bine ai venit acasa!

O zi minunata la toti piticii si mamelor, normal

Bufi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Neatza fetele!

Boti faine piesele alea da nu am idee ce poti face cu ele, tre sa ai imaginatie si sa stai sa le gadili pe toate o perioada lunga pana sa isi iasa combinatiile.
Irolf da si eu m-am jucat pe site.
Ana da si la noi Ari zice cai stinky baby si trebe schimbata.
Flo felicitari pt reusita, mai aveti oleaca si sunteti nappy free.
Diana multumim.
Capri super concediul sa va fie de bine.
Legat de pielea copiilor soarele e f periculos, se pot arde f usor si face insolatie f usor care e f periculoasa e caz de urgenta si din pacat mai sunt si fatalitati de la insolatie, asa ca avetimare grija, protejati copii cu factor 50 cu sepcutze si costumase din alea de soare all in one, pt plaja sunt papuceii speciali ca niste sosetele cauciucati pe talpa.
Monica uff imi imaginez ce greu trebuie sa fie si stiu ca nu le place lor sa stea in anumite pozitii. Fii puternica. Multi pupici de la noi si concediu placut si voua, ce nasi sunteti? De botez sau de cununie? Pupici la cavalerii mici.
Ella insanatosire grabnica.
Nici aici nu se da nimic contra diaree si voma, numai saruri de rehidratare dioralyte si trebuie hidratat copilul cu apa si ce lichide mai bea gen ceai, nu ii fortati sa pape daca nu vor, virusul trebuie sa isi ia cursul si organismul sa lupte cu el, daca in 4-5 zile maxim o sapt nu e nici o imbunatatire sau face febra mare sau se agraveaza starea f tare mergeti rapid la urgente. Hidratare este cea mai imp copii se deshidrateazaf f repede asa ca aveti grija, testul cu ciupitul pielii e cel mai bun daca isi revine rapid locul unde ati ciupit e ok daca ramane alb si ii ia mai mult timp sa isi revina asta deja e semn de deshidratare.
Alexa tu nu ai pm activat de aia nu ti-a trimis nimeni parola. Caisele eu le bag in blender cumulte fructe si fac smoothies cas mai acrisoare un picutz ca aici nu sunt asa faine coapte ca si cum leai culege din copac, asa ca le bag la blendercvu chestii mai dulci gen mango si le papa gagicile.
Ana multa sanatate la printesa si fii strong, is f urate bolile astea da trec.
Mai3 moama dupa 3 vomat gata pe perfuzii? Pacat ca nus asa precauti si atenti si la nasteri.
Anka si Katalyna aici toti astia de innotat au fost supusi la test de mamici si bebeii si au primit note pt fiecare si au fost sucite pe toate partile si astia de la bambino mio au primit 9 din 10 iar cei dela huggies de unica folosintza au primit 4 din 10, s-a zis ca elasticul nu tine si se umfla tare de la apa. La bambino mio au zis ca e strong elasticul si nu e nici prea dur sa raneasca piciorutzele bebeului si ca tine bine inauntru micile accidente.
Pica well eu asa is tare organizata totu e pe categorii totu e pe liste etc asta ca sa nu uit ceva si le revizuiesc de snpe mii de ori, da e adevarat se gasesc si de cumparat da la noi e cu mofturi si la aia mari si la aia mici.
Ce simpatic e Sebi cum impinge carutzul, Hercule mic.
Biri ce tare faza cu jeleurile parca o vad cum ii da ordine. A mea acu e chiar la teribble tows si ii smulge toate j7ucariile lu asta mica asta mica se pune p bocit, Ari acu le suie pe canapele ca stie ca acolo nu ajunge asta mica. e belea nu zic ca nu mai stiu cum sa o conving sa asculte ca de cateva zile/sapt a apucato rebeliunea fuge de mine pe strada si e si periculos daca ii zic hai sa te imbrac fuge si nu vrea sa vina trebuie sa o rog de nspe mii de ori, face exact de-a dracu invers incerc sa nu ii arat ca ma afecteaza poate asa se calmeaza daca vede ca nu reactionez da pe strada mie ca fuge in fatza masinilor sau ceva sau fuge si se ascunde dupa un coltz sau ceva si o mai fura vreun nebun. Am ajuns tare paranoica la faza asta. Mi-a facut asa in tesco si cat dura nici un minut sio smulgea unu si iesea cu ea afara.
Dara Se mai intampla sa faca asa febra fara nici un simptom si sa tina maxim 3 zile.
Bufi da tu nu zici nimic despre voi, numa pui linkuri?
Fug la treburi ne pregatim de scoala, revin mai incolo.

" Life is the flower for which love is the honey "

Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Neata mamici si pepenasi!

Scutece Bambino Mio au si in farmaciile New Life, am vazut si eu dar m-am uitat la ele ca maimuta la aur, habar n-aveam ca tin "the thing". Mi s-au parut mie grosuti si destul de impermeabili dar na, daca nu ma pricep...

Ana, Iriss saru'mana de ajutor la dilema cu piesele. Le-am asamblat si io in forma de catel (cica) dar mi s-a parut destul de abstract ca-sa-zic-asa O sa ma mai amuz cu ele, acum le-am spalat si-s la uscat. Oricum, io sunt ca Stefan nene, daca-mi dai niste caramizi din alea m-ai pierdut vreo 2 ore, si asta de cand eram dracotei...

Anka, la fi'mea sandalele alea de plastic de care zici tu au un succes teribil (mai ales ca si chitaie cand paseste), se pune pe alergat cand le prinde in picioare si mi le mai arata din cand in cand razand

Si ne-am intalnit ieri la Vama cu Ile, aveti poze pe picasa daca vreti sa vedeti cu cata gratie s-au ignorat infantii Si noi care speram sa-i punem bot in bot si se ne vedem de treaba, ha, ha...

Capri faine pozele din conced, dar cum nene de-ati putut face baie ca ieri in Vama era o apa rece de-ti taia picioarele de la glezna (ca doar pina acolom-am bagat si mi-a ajuns....) Scutecele alea galbene de pe Ilinca sunt cele de inot de la DM?

pupici de consolare pentru toti cupiii bolnaviori, hai, faceti-va bine ca-i rost de joaca, e vara...

Monica si gargaritza Nancy

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Daca intereseaza pe cineva... carucioare de-o vara, ieftine ca braga (oricum nu cred ca duc mai mult de-un sezon iar vara viitoare pepenasii nostri vor merge mai mult pe propriile picioare) www.okazii.ro/catalog/27010894/Carucior-pentru-copii-resigilat-SUPER-PRET-Doar-40-de-ron-.html#forum" target="_blank">aici

E fain parasolarul, pare mai "acoperitor" decat la alte modele...

Monica si gargaritza Nancy

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput