Pepenasi de iulie-august 2008-IN SARBATOARE! (125)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Deci, eu sunt confuza total...ok, controlul sfincterian anal si vezical, apare la 18-24 de luni ( din cate stiu eu mai devreme apare cel anal) si totusi, de ce punem bebeii mai devrme la olita???

Anna, felicitari pt dintisor!!

Ooka, Mihaita are acelasi tip de piele; am fost la nu stiu cati dermatologi cu el. Cica unii bebei asa se nasc, mai sensibili, dar asta nu inseamna ca in timp nu vor deveni ca ceilalti. Pielea lui Mihaita se inroseste imediat cel il atingi putin mai tare..

Marina,

Ariadna, sunt de acord cu cele zise de tine...

In ce priveste medicii,,,hmmm..sunt multe se zis ..tot cepot zice e, ca fiecare padure are uscaturile ei . Ce sa zic, medicii tineri cu potential pleaca in mare majoritate sa profeseze in afara!! Cei buni ramasi aici se lupta cu un sistem invechit, cu niste conceptii pe care nu le pot schimba, coruptie, birocratism, nepotism si lista poate continua ...Asta nu inseamna ca nu sunt si medici buni la noi, eu personal i-am intalnit; putini, DAR EXISTA!!!..

Cristina, mami de Mihaita 30.07.2008

O sansa pentru Stefanel

Si Mihaita are nevoie de voi!

TELEDON PT MIHAITA
0 900 900 320-pt 10 euro
0 900 900 325-pt 5 euro

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kamelya

salut

dana Condoleante!

cris distractie placuta

Am fost cu Daria ieri la controlul de 11 luni si are 9.040 g si 72.4 cm am recoltat si sange ptr interventia ptr dezobstruarea canalului lacrimal pe care o vom face miercuri ca sa putem face vaccinul de un an si sa nu-l amanam.

Capsuni si cirese i-am dat si eu Dariei si nu a avut nimik asa ca ii dau in contiuare

va

_

buburuza mea

de Daria Ecaterina 14.07.2008

Kamelya, multumesc..

Deja o operati pe Daria??? Nici lui Mihaita nu i-a trecut ochisorul drept; canalul e obstruat in continuare. dar am zis sa astept pana face , totusi, un anisor... Tinem pumnii sa fie bine..

O sansa pentru Stefanel

TELEDON PT MIHAITA
0 900 900 320-pt 10 euro
0 900 900 325-pt 5 euro

Mergi la inceput

Dara, votat..ce harnicuta esti!!..

Gabriela, votat...te-ai inscris la un alt concurs??

O sansa pentru Stefanel

TELEDON PT MIHAITA
0 900 900 320-pt 10 euro
0 900 900 325-pt 5 euro

Mergi la inceput

iar ma lasati sa scriu de una singura ???

Si, fiindca nu stiu daca am timp maine si poimaine sa intru pe net si avem sarbatoriti acest weekend, urez de pe acum:

VIOLETA, LA MULTI ANI!!! SANATATE MULTA, FERICIRE, REALIZARI, IMPLINIRI SI TOT CE ITI DORESTI ALATURI DE ALEXANDRA SI SOT!!!

ALEXANDRU IONUT SI STEFAN CRISTIAN , SA FITI SANATOSI PUIUTILOR, FERICITI SI SA PETRECETI FRUMOS ACEASTA PRIMA ANIVERSARE A VOASTRA ALATURI DE CEI CE VA IUBESC SI VA ADORA!!!

O sansa pentru Stefanel

TELEDON PT MIHAITA
0 900 900 320-pt 10 euro
0 900 900 325-pt 5 euro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

capsuni eu i-am dat de vro 2 ori fara seminte si apoi am inceput sa i le dau intregi. a fost ok dar cred ca i s-a luat deja, ca nu mai vrea

---------------------------------------
Marina & ANA SOFIA 05.08.08

Mami Marina - Gospodina

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Gata, ati scapat de mine...fug sa ma pregatesc ; Mihaita ramane cu bunicii

Un weekend minunat tuturor si pepenasii, fara exceptie !!..

O sansa pentru Stefanel

TELEDON PT MIHAITA
0 900 900 320-pt 10 euro
0 900 900 325-pt 5 euro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

STRULU - criteriul e sa ai prize beton, ca se incing Ca sa faca abur, repede repede sau foarte repede, scula aia bobineaza puternic la curent. Daca priza e fliu fliu, iti ia foc.
Instrumentul e ok as zice, numa' sa dai cu el. Ca si a mea linge chestii, dar nu prea dau. Nu ma intreba de ce... Mai uit, ba ma trezesc ca azi n-am timp si imi propun maine, si tot asa...
Pentru parchet sau gresie, parerea mea e ca lasa cam multa apa. Deci daca n-ai parchetul tratat cum trebe, hmm... nu il vad prea bine la baia de abur. Pe gresie, cam lasa apa. Lavetele subtiri, cele de unica folosinta sunt dezastru pe gresie. Alea groase, spalabile, sunt ok, dar nu lasa uscat, ci tot umed. Dar baremi nu lasa chiar balta. XENA zicea ca barba-su intentiona sa umble la duza aia, sa reduca fluxul, ca ei cica ii balea toata gresia, iar ea are NUMAI gresie.
Eu cred ca efectul cel mai ok este pe mocheta. Eu de-asta am. Nu de alta, dar pe mine sa nu ma pui nene in genunchi sa periez mochete
Totusi, scula NU inlocuieste aspiratorul (si / sau periatul) mochetei. La noi nu e nevoie sa le perieze tanti prea des, dar asta e o operatiune pe care eu o consider importanta. Daca as fi avut catel, pisica, sau daca ne-am fi cazut podoaba capilara, sau daca am fi fost pletosi, gaseam eu un pieptene electric umblator pentru mocheta, sau,m mai bine, le desfiintam si le inlocuiam cu ceva maturabil. Daca urasc ceva in viata asta (in afara de rahatii de caini din parcare, din spatele masinii) apai urasc firele de par.
Bai nene, vomit pe cuvant! Deci eu sa nu vad fir de par, alea de pe chiuveta ma ucid, de pe cada sau toaleta sa nu mai zic, si cu cat sunt mai lungi, cu atat sunt mai ingretosata, ca sa nu mai vorbesc de firele din peria de par...
Asta ca o paranteza, de-aia n-am coama si de-aia am 5 perii de par pe care le pieptan zilnic (pe ELE le pieptan) si le spal in masina de spalat, alternativ.
Deci call me o persoana cu probleme la bibilica, dar aia e
Una peste alta, instrumentul e ok in ideea ca nu te mai plimbi cu ligheanu cu biocarpet dupa tine, sau cu mister properu si mopu care se stoarce. Copilul meu ar fi cu totul in lighean.
Un plus al sculei este ca se manevreaza foarte usor.
Eu sunt fan aburi. De-aia si calc tot. Si mananc la steamer. Si curat veceul cu pinguinul cu aburi. Si gainatul de pe unitatea de aer conditionat tot cu abur il curat. Ca doar nu o sa frec. Ma rog, asta cat o sa mai arunce vecina de sus firimituri. Daca nu pricepe, o astept dupa colt. Daca rezolv cu vecina, nu o sa mai am gainat de curatat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Si eu i-am dat capsuni si cirese dar doare asa se guste adica cateva capsuni de fapt prima ei capsuna a furat-o de pe masa si a dus-o direct la gurita era in brate la cineva , nu a fost atent si ea a luat,dar nu tot ce ia in mana duce la gura doar ce o atrage.
Cristina nu stiu cat de harnica sunt dar pot sa psun ca ma doarespatele acum si capul ,m-am rablagit rau daca nu mai rezist sa bag un smotru calumea si sa stau in picioare dupa.
Denisa acum papa cereale cu mamaie poate o convinge ea ca de la mine nu a luat decat 3 lingurite.

http://b1.lilypie.com/uLlkp2.png

VA ROG UN VOT SI PENTRU NOI
http://www.kinderstudio.ro/concurs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

ariadna ai 2 fete superbe,ce frumos se joaca amandoua
kamelya ce simptome avea?ii curgea ochiul si facea puroi imediat dupa prima interventie sau cum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

dara VOTAT

Cris nu i-as face interventia dar ei ii curge foarte rau ochiul adica nu doar o dara ca lacrima ci si secretie galben verzuie...plus ca nu mai sta la masaj se intoarce pe burta si pune capul pe canapea exact pe ochiul care tre sa-l sterg si il acopera si cu mana...iar afara daca vreau sa-i sterg ochisorul incepe sa urle de zici ca o torturez

_

buburuza mea

de Daria Ecaterina 14.07.2008

Mergi la inceput