Pepenasi de iulie-august 2008-IN SARBATOARE! (125)
Raspunsuri - Pagina 13
moni_or spune:
MADA, am vazut acum filmuletele, nu stiu cum mi-au scapat, e dementiala Ami cum canta la tobe, iar Ari dansand e atata de scumpa
Si ce cuminte sta Ami... Vreau si eu o fetita! ![]()
OOKA, merci de mail, o sa-i scriu si eu cand apuc. Eu ma blonzesc in etape, adica ma tot suvitez blond si candva oi ajunge sa elimin complet roscatul. Multumim de aprecieri! Pune si tu poze cu Sofipoc!
Monica, mami de
Luca
"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)
struluta spune:
Neata' din HU!
Intru rapid cu o intrebare...daca bine imi aduc aminte cateva fete si-au luat MOP CU ABUR...cum e? De unde? Sunteti multumite? Trebuie neaparat sa-mi achizitionez unul ca cea mai noua placere al lui Bogdanutz e sa linga parchetul, gresia...tot
M-am tot uitat la Quelle, pe Top Shop...nu stiu care e cel mai important criteriu...sa aibe capacitate mare, rezervor mare, timp de producere a aburului scurt...etc
Daca m-ati putea ajuta v-as fi fff recunoscatoare
Noi binisor...eu tot in febra examenelor...am avut atestatul de limba marti...dezastru, fff greu, sau cel putin pt nivelul meu...
...abia astept sa scap...mai ales ca la bietul meu copilas ii ies doua masele si al parulea dinte in fata sus si e asa de miorlait...minunat s-au potrivit toate.
Apropo, e normal sa ii iasa asa aiurea dintisorii? El are 4 jos, 3 sus, iar acum ii rasar 2 masele in spate de tot
A...si face kk la olita
...l-am pus de 2 ori si imediat a executat
...am crezut ca asa s-a nimerit, dar l-am pus din nou azi dimineata si idem!
Vedem si maine!
La multi, multi anisori si lunisoare tuturor pepenasilor sarbatoriti!
(scuze, dar cum intru mai rar...
)
Am vazut poze cu pepenasi...

scumpi de tot! Am vazut si poze din concedii, de la plaja....vrem si noi! Noi mergem in concediu de-abia in septembrie cred ca in Turcia...ce mult mai este pana atunci
Fug sa curat terasa ca la noi a fost o furtuna azi noapte de varza mi-a facut tot
Sa aveti o zi frumoasa!
pe toata lumea!
Kimmy spune:
Neatza!
Vai ce as mai fi dormit azi!M-am obisnuit cu Timi sa doarma pana la 9,si de 2 zile se trezeste la 8.Dimineata dormeam cel mai bine.Ne adaptam ![]()
Suntem bine,Timi mai ales.
Eu cu aparate si fire pana la 2,(spuneam ca am de facut o monitorizare holter ekg,sa vedem daca mai face aritmii motorasul),dar trece si asta.Abia astept sa scap.
Azi in sfarsit am predat actele pentru credit.Teoretic ne dau cat avem nevoie pentru apartament,de acuma fingers crossed sa se aprobe
,pentru ca nu putem sa asteptam decizia,ne apucam de luni sa facem incetuc.O sa fie cursa contra cronometru,pentru ca pana la sfarsitul lunii vrem sa fim mutati.
Bine ca am iesit ieri la plimbare,ca azi e vreme groaznica 
Revin,ma pun sa citesc din urma pana beau cafeaua
Pup gasca 
Iza mami de Timea (28.06.2008)
Povestea noastra
bufi spune:
Neata fetelor.
Mada te rog spune-mi corespondenta numerelor 18, 19, 20 la incaltamintea din UK.
Merci.
Bufi
MissJJ spune:
Neatza!
Is f pe fuga, multumim mult de aprecieri
, revin mai incolo mai detaliat, acu is grabita am zi de curatenie azi ca maine merg pt prima oara la probat de rochii de mireasa abia astept.
Asa ca azi tre sa termin rapid ca maine am doua programari in doua orase diferite.
Bufi 2 in uk e 18 in europa, 3 = 19 si 4 = 20, da nu se prea se potrivesc la copii cel putin, la adulti marimile se potrivesc toate la copii difera in fct de cine le fabrica tocmai pt ca is si diferite latimi.
" Life is the flower for which love is the honey "
Victor Hugo
flo1980 spune:

Dana sincere condoleante pentru bunicul ![]()
Pt. cumnatul Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! O lumanare pentru sufletul lui!
_
Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!
boticelina spune:
Ana_a, sandalele alea sunt niste plasticuri totale, din ala injectat, dar talpa e molcuta (din cauza de aer care trebe sa actioneze chitzaitorile
) si-s bune la plaja sa nu se taie in scoici/pietre sau sa nu-i friga nisipul la talpi. Au avantajul ca daca se nisipesc le clatesti un pic cu apa si-s curate si uscate in 5 minute. Eu le-am luat cu 6 lei (pretul de anul trecut, unica pereche, era cea mai mica si nu se vanduse).
Estetic n-au nicio valoare si nici nu-s de purtat tot timpul pentru ca le transpira talpitele si aluneca in sanda, dar pe nisip sunt perfecte.
OOka si io sunt interesata de cartea Montessori. Pe cea de pe net am listat-o si citit-o deja si de diseara ma apuc de conspectat si de facut schite de jucarele, in ordinea introducerii lor. Doar ca vreau sa ne zici si noua macar ce capitole are ca sa vad cat de tare ma intereseaza.
Io acum fac cartonase cu animale lipite pe mucava fiindca vestitele cartulii cu animale nu-s pentru cei foarte mici. I le-am arata aseara si le distinge destul de greu de fundal, ne trebuie niste animale mai simple pe un fond curat la inceput, deci am job...
Monica si gargaritza
Nancy
"If you are unware of your choices, then you have none"
monalac spune:
KIMMY,multa sanatate si sa dea dumnezeu sa va aprobe creditul!
DANA,CONDOLEANTE!
DANA SI ANKA,modulul e valabil si peste 10 ani,problema e ca dupa ce ai terminat facultatea tb sa ti dai definitivatul in 5 ani,altfel pierzi dreptul de a te mai titulariza.deci poti preda,dar cu statut de suplinitor.
problema mea cu modulul e alta.ei zic ca primul modul e pt facultatea de filozofie si ca acum tb sa fac modulul pt romana.intra devar,nu coincid toate materiile facute in modul,dar cele de baza,psihologia,metodica sunt la fel...adica ,fac 5 facultati,tb sa fac 5 module psiho pedagogice.mi se pare o aberatie...eu o sa depun dosarul asa,sa vad daca mi l resping astia...
alexa_teo spune:
mada mxm asa o fi cum spui tu dar din cate stiu capsunile dau alergie si nu sunt recomandate mai devreme de un anisor.
si ciresele la fel....deci noi mai asteptam...
ma bucur ca ai tai pitici le papa cu placere,la celelalte fructe si eu la fel procedez,le tai felii si le papa.
In data de 4 august 2008 s-au nascut Alexandra &Teodora, minunile lui mamy si taty.
http://s471.photobucket.com/albums/rr74/alexa_teo/