Pepenasi de iulie-august 2008-IN SARBATOARE! (125)
Raspunsuri - Pagina 14
alexa_teo spune:
imi spuneti si mie cum fac sa-mi activez pm-ul?![]()
imi spune ca nu am nici un mesaj...
sa pot primi si eu parola de la picasa...va rog frumos!!!
In data de 4 august 2008 s-au nascut Alexandra &Teodora, minunile lui mamy si taty.
http://s471.photobucket.com/albums/rr74/alexa_teo/
boticelina spune:
Mona, Anka Modulul psihopedagogic este diferit de la facultate la facultate. Io in prima am facut metodica (si practica) predarii desenului si in a doua metodica (si practica) predarii la scolile speciale de deficienti. Clar, diferenta e de la cer la pamant si nici macar nu mi-am pus problema sa-mi echivalez ceva, cred ca numai logica as fi putut (eventual).
Monica si gargaritza
Nancy
"If you are unware of your choices, then you have none"
monalac spune:
BOTI,pai modulul de psihopedagogie speciala e altceva,asta e clar.la copiii cu deficiente iti tb modul separat ca sa predai,insa filozofia si romana nu mi se par asa diferite ca mod de predare.
boti,cum e vremea la voi acum?se poate merge la plaja cu copiii?ca maine tb sa confirm la hotel daca mai venim sau nu luni si mi e sa nu prind vreme naspa.astia la voi ce prognoza anunta?
Tecky spune:
Salutare!
Dana sincere condoleante!
struluta mama mea are mop cu aburi luat de la top-shop.Stiu ca are si Ankalaura.Mama e foarte multumita de el si il mai imprumut si eu din cand in cand.![]()
Cristina ce ma bucur ca ai scris.
Va pup
ariadnabr spune:
Neatza
,
Multumesc Ana, monalac, biri
si cristina
, stiu ca arata bine, pufoasa si frumoasa
, da' cand o pui pe cantar e jale. Oricum, am cantarit-o aseara, are 8,200 kg, si am promis io cuiva ca daca trece de 8 kg tac
asa ca gataaaaaaaaa nu ma mai plang de greutatea cupilului!
In rest suntem bine, tot racite da' o trece si nenorocirea asta de virus. Vomita, normal de la gat, da' ma bucur ca recupereaza noaptea, se trezeste, papa, se culca la loc. Tot e bine eh??
Mada vazut printesele 

ce frumos bate Ami toba
. Enjoy probatul de rochite 

Kimmy ma bucur ca v-a aprobat creditul 
Am vazut poze de gargaritza ritza ritza si Vladut la mare
, Luca cu calculatorul si mami si tati fericiti
, Maria cu zulufei si rochita
, Andrei de diarux 
, Sofia de marina
, Alexandra de mai3 frumoasa poza de pe album
, Ioana
de Annababy, Irina de Gini si Ilincuta la mare 
. Toti sunt frumoooooosiiiiii 

Iaka si ultima noastra isprava
- exploatare pe fata de catre surioara mai mare! 
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de
Sonia si bebe Juliawww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia
boticelina spune:
Monule vremea e mortala, chiar deja e prea cald intre 11 si 4 jumate. Marea in Cta n-am testat-o, doar la Vama unde era gheata. Acum nu mai tin minte unde veniti voi... la Eforie? Oricum, cea mai misto plaja pentru copii e chiar in Cta, cea din centru, 50 de metri de la tarm spre larg apa are intre 20 si 60 de cm, deci e calda si nici nu e asa de mare pericol de inec... 
Monica si gargaritza
Nancy
"If you are unware of your choices, then you have none"
M&M spune:
Adina, ti-am trimis mail...
Oooo...Mada probat rochie de mireasa!!!
Ma apuca nostalgia!!
Ariadna, in sfarsit , ceva mai relaxata ( mihaita tot 8300 grame are )..Sa inteleg ca Julia strange jucarelele imprastiate de Sonia?? Oricum Julia e tare simpatica cum strange jucarelele..
Misha,
AM si eu perioadele mele, uneori am o leeeeeeeeeeeeeneeeeeee in a scrie!!...
Mona, concediu placut ;sa prindeti vreme superba si sa va distrati!!!
Acu vreo 2 saptamani am incercat sa -l invat pe Mihaita cu olita..NU ii place !!!
CUm o vede, se duce , o apuca si o arunca...
Acu eu ce ma fac???!!
Moni, nu ne-ai spus cum a fost la intalnirea de 10 de ani de la terminarea liceului?? Diseara ma duc si eu la petrecere...
Cristina, mami de Mihaita 30.07.2008
O sansa pentru Stefanel
Si Mihaita are nevoie de voi!
TELEDON PT MIHAITA
0 900 900 320-pt 10 euro
0 900 900 325-pt 5 euro
M&M spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alexa_teo imi spuneti si mie cum fac sa-mi activez pm-ul? sa pot primi si eu parola de la picasa...va rog frumos!!! In data de 4 august 2008 s-au nascut Alexandra &Teodora, minunile lui mamy si taty. http://s471.photobucket.com/albums/rr74/alexa_teo/ |
Ce au crescut domnisoarele !!!
cretuline cu ochisori albastrii!!...Cristina, mami de Mihaita 30.07.2008
O sansa pentru Stefanel

TELEDON PT MIHAITA
0 900 900 320-pt 10 euro
0 900 900 325-pt 5 euro
M&M spune:
....si tot bantuind pe-aici de unasingura, m-a apucat nostalgia dupa poastrile Adinei ( marimar ) si Marianei ..
,
Cristina, mami de Mihaita 30.07.2008
O sansa pentru Stefanel
TELEDON PT MIHAITA
0 900 900 320-pt 10 euro
0 900 900 325-pt 5 euro
dana81 spune:
Avem un coltisor de dinte dreapta jos
asa pe nesimtite
Marmota mea devine iepurash
Multumesc fetelor