Pepenasi de iulie-august 2008-IN SARBATOARE! (125)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexa_teo spune:

imi spuneti si mie cum fac sa-mi activez pm-ul?imi spune ca nu am nici un mesaj...
sa pot primi si eu parola de la picasa...va rog frumos!!!

In data de 4 august 2008 s-au nascut Alexandra &Teodora, minunile lui mamy si taty.

http://s471.photobucket.com/albums/rr74/alexa_teo/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Mona, Anka Modulul psihopedagogic este diferit de la facultate la facultate. Io in prima am facut metodica (si practica) predarii desenului si in a doua metodica (si practica) predarii la scolile speciale de deficienti. Clar, diferenta e de la cer la pamant si nici macar nu mi-am pus problema sa-mi echivalez ceva, cred ca numai logica as fi putut (eventual).

Monica si gargaritza Nancy

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

BOTI,pai modulul de psihopedagogie speciala e altceva,asta e clar.la copiii cu deficiente iti tb modul separat ca sa predai,insa filozofia si romana nu mi se par asa diferite ca mod de predare.

boti,cum e vremea la voi acum?se poate merge la plaja cu copiii?ca maine tb sa confirm la hotel daca mai venim sau nu luni si mi e sa nu prind vreme naspa.astia la voi ce prognoza anunta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Salutare!
Dana sincere condoleante!
struluta mama mea are mop cu aburi luat de la top-shop.Stiu ca are si Ankalaura.Mama e foarte multumita de el si il mai imprumut si eu din cand in cand.
Cristina ce ma bucur ca ai scris.
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Neatza ,

Multumesc Ana, monalac, biri si cristina, stiu ca arata bine, pufoasa si frumoasa , da' cand o pui pe cantar e jale. Oricum, am cantarit-o aseara, are 8,200 kg, si am promis io cuiva ca daca trece de 8 kg tac asa ca gataaaaaaaaa nu ma mai plang de greutatea cupilului! In rest suntem bine, tot racite da' o trece si nenorocirea asta de virus. Vomita, normal de la gat, da' ma bucur ca recupereaza noaptea, se trezeste, papa, se culca la loc. Tot e bine eh??

Mada vazut printesele ce frumos bate Ami toba . Enjoy probatul de rochite

Kimmy ma bucur ca v-a aprobat creditul

Am vazut poze de gargaritza ritza ritza si Vladut la mare , Luca cu calculatorul si mami si tati fericiti , Maria cu zulufei si rochita , Andrei de diarux , Sofia de marina , Alexandra de mai3 frumoasa poza de pe album , Ioana de Annababy, Irina de Gini si Ilincuta la mare . Toti sunt frumoooooosiiiiii

Iaka si ultima noastra isprava - exploatare pe fata de catre surioara mai mare!

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de Sonia si bebe Julia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Monule vremea e mortala, chiar deja e prea cald intre 11 si 4 jumate. Marea in Cta n-am testat-o, doar la Vama unde era gheata. Acum nu mai tin minte unde veniti voi... la Eforie? Oricum, cea mai misto plaja pentru copii e chiar in Cta, cea din centru, 50 de metri de la tarm spre larg apa are intre 20 si 60 de cm, deci e calda si nici nu e asa de mare pericol de inec...

Monica si gargaritza Nancy

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Adina, ti-am trimis mail...

Oooo...Mada probat rochie de mireasa!!! Ma apuca nostalgia!!

Ariadna, in sfarsit , ceva mai relaxata ( mihaita tot 8300 grame are )..Sa inteleg ca Julia strange jucarelele imprastiate de Sonia?? Oricum Julia e tare simpatica cum strange jucarelele..

Misha, AM si eu perioadele mele, uneori am o leeeeeeeeeeeeeneeeeeee in a scrie!!...

Mona, concediu placut ;sa prindeti vreme superba si sa va distrati!!!

Acu vreo 2 saptamani am incercat sa -l invat pe Mihaita cu olita..NU ii place !!! CUm o vede, se duce , o apuca si o arunca... Acu eu ce ma fac???!!

Moni, nu ne-ai spus cum a fost la intalnirea de 10 de ani de la terminarea liceului?? Diseara ma duc si eu la petrecere...

Cristina, mami de Mihaita 30.07.2008

O sansa pentru Stefanel

Si Mihaita are nevoie de voi!

TELEDON PT MIHAITA
0 900 900 320-pt 10 euro
0 900 900 325-pt 5 euro

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexa_teo

imi spuneti si mie cum fac sa-mi activez pm-ul?imi spune ca nu am nici un mesaj...
sa pot primi si eu parola de la picasa...va rog frumos!!!

In data de 4 august 2008 s-au nascut Alexandra &Teodora, minunile lui mamy si taty.

http://s471.photobucket.com/albums/rr74/alexa_teo/

Ce au crescut domnisoarele !!! cretuline cu ochisori albastrii!!...

O sansa pentru Stefanel

TELEDON PT MIHAITA
0 900 900 320-pt 10 euro
0 900 900 325-pt 5 euro

Mergi la inceput

....si tot bantuind pe-aici de unasingura, m-a apucat nostalgia dupa poastrile Adinei ( marimar ) si Marianei .. ,

O sansa pentru Stefanel

TELEDON PT MIHAITA
0 900 900 320-pt 10 euro
0 900 900 325-pt 5 euro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

Avem un coltisor de dinte dreapta jos asa pe nesimtiteMarmota mea devine iepurash
Multumesc fetelor

MAMI de CLARA ANDREEA

06.08.08

Mergi la inceput