Pepenasi de iulie-august 2008-IN SARBATOARE! (125)
Raspunsuri - Pagina 12
Caprioara spune:
Helau,
Multumim frumos de urari si aprecieri la adresa pozelor
. Am vazut si eu toate pozele noi si filmuletele cu pepenasi superbi
.
Sanatate bolnaviorilor si
sa treaca repede!
Boti, scutecele galbene sunt babylove de inot, de la dm.
Anka, fain ca ai gasit costume uv pe ebay. Ai link sa vaz si eu cum arata? Da un link si la ciorapi, please, ca ma intereseaza si pe mine pentru fata. Sunt scumpi? Poate comandam impreuna daca e mai avantajos.
Eu ma laudam ca fata mananca bine din concediu. Ei bine, azi noapte pe la 5 avea febra 38.6 luata la subratz, si mi-a facut si imprastiat. Si azi nu mi-a mancat mai deloc: o jumatate de banana dimineatza, la pranz 2-3 lingurite de piure de orez cu morcov fierte ca mai mult nu a fost chip, la 5 o treime de banana, seara 2-3 lingurite de un piure de la Milupa special pentru bb cu diaree. In rest san. Si acum mi-e groaza ca o sa o luam de la capat cu nemancatul de dinainte de plecatul la mare
.
I-am dus deja kk la analize, sa vedem daca e ceva, sau a fost de la mancare. Aseara i-am schimbat meniul si i-am dat cereale Noapte Buna de la Nestle, facute cu lapte praf Milupa cu vanilie. Ea papa seara cereale Noapte Buna de la Milupa, cu lapte inclus deja in ele, dar s-a terminat cutia si am zis sa le mancam si pe astelalte, daca le avem in dulap.
Nepotica (fata sora-mi de 2.5 ani) a avut febra si probleme cu burtica de dinainte sa plecam noi si inca nu s-a reparat de tot. Rezultatele la analize i-au venit abia ieri: salmonella
. Luase deja tratament cu Augmentin si acum i-a dat sa ia si Biseptol 5 zile. Sper ca nu a luat si Ilincu... Febra nu a mai facut si nici nu a vomat. KK a facut atunci la 5 dimineatza si inca unul apa pe la 10. Apoi pauza.
Matei azi a avut serbarea de sfarsit de clasa I. De maine e in vacanta
.
Am fugit la nani.
pup you all,
-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
Blogul meu - manute talentate
MissJJ spune:
Vicky
yeap asa se zice si aici eu asa am facut de fiecare data. Si da romanii mereu is mai cu motz decat "nepriceputii" astia din vest.
Well or face suspensiile praf rinichii da aici nu am vazut copil internat cu probleme de la suspensiile de paracetamol si nurofen, nici antibioticele pe banda rulanta si date dupa ureche nu creca is mai breze.
Capri multumim.
Insanatosire grabnica la printesa, speram sa nu fie salmonela.![]()
" Life is the flower for which love is the honey "
Victor Hugo
dana81 spune:
Buna seara!!!
Va citesc cu drag dar nu mai apuc sa scriu...am un sf de saptamana negru, la propriu...se implineste sambata 1 an de cand cumnatul meu nu mai e plus ca tot sambata il vom ingropa pe bunicul meu care s-a stins azi...
Vrem si noi sa ajungem week endul viitor la mare asa ca informatiile de aici imi sunt ffff utile
Stiu ca s-a mai discutat despre cat de multe lichide beau copii dar eu am o curiozitate...Clara bea aproape 500 ml pe zi de apa plata...o fi normal?
Mona, Anka voi vb serios...ca ma batea un gand sa intru iar in invatzamant.asa de amorul artei..ca am terminat si eu acum vreo 6 ani istorie filosofie cu cel modul...deci sa inteleg ca nu mai e posibil...fuse un gand...si se duse![]()
Va pupacesc ma duc sa ma delectez cu poze proaspete
MAMI de CLARA ANDREEA
06.08.08
ankalaura spune:
Dana - pai nu stiu mai, imi dadeam eu cu presupusul, ca altfel nu vad nici o explicatie ca modulul pedagogic sa nu se ia in calcul. El isi pierde valoarea daca nu predai. Degeaba il faci la dooj de ani si vrei sa predai la 40. Zic eu, ca idee. Si stiind ca pentru def ai limita de timp, ma gandes ca o fi si cu modulul psihopedagogic....
Trebuie vazut la inspectorat. Daca tii musai, baga si tu un master si il reanimezi pe modul.
Eu nu mai stiu cum e cu reglementarile, ca am intrat in invatamant imediat dupa facultate, dar dupa 4 ani m-am lecuit, cu parere de rau, ca toata viata m-am visat profesoara, dar m-am lecuit...
Planul meu e sa reiau meseria asta, dar pe alt continent, ca aici nu ma potrivesc... Inghit greu imbecilitatile din sistem dar nu le diger deloc, deci devine periculos... Sper ca nu supar pe nimeni cu asta ![]()
Cu apa plata - a mea nu bea asa mult ca a ta, dar daca i-as da, s-ar putea sa bea. Si daca nu ii e sete bea, se distreaza grozav cu apa. Nu am masurat cat bea, dar as zice ca vreo 200-250...
ooka spune:
salu
Capri eu am luat shosetzi de pe situ dat de Madauk, trasportul e 4 lire aproape.
So, Mada, tks, am luat asa: costum cu protectie intreg, palarie cu coada, chilotzi de pus peste scutece si shosetzi cauciucati. In total 232ron. Sper sa vie, cica le'au trimis deja.
Pentru cine o fi interesat, am comandat, de fapt am dat un mail direct Domnului Marcel Capraru, cel care a tradus Mintea absorbanta scrisa de Maria Montessori. Cartea costa 35 ron. Cica e za best. Interesati nu prea sunt asa ca tin impresiile pentru mini.
.
In concluzion, dupa cum m'am laudat la Ralu
, astept asa:
- costumele de plaja;
- niste laneturi de alpaca din NZ pt poc;
- jucariile de lemn din Germania;
- mintea absorbanta din Severin
.
So, abia astept.
M'am uitat si eu la poze. am admirat Ilincu picat lesinat dupa balaceala in mare
, pe Thea cu familionu ei frumos, pe Ileanna
, bine si picimea de rigoare, Gargaritu cu ochii ei frumosi si pe toti ceilalti aparuti noi la raportul artistic. Frumoasa bostana avem
mami de Sofi
Biribu spune:
Madutz vizionat gagici anglezoaice, superbe
si ale tale ca ai mei, mai te umbesc mai da-te mai incolo ![]()
Sunu esteti frumosi! sa va fie de bine si voua vacanta.
Apropo de antitermice: se poate da acelasi la 4 ore, chestia importanta de fapt e sa nu depaseasca doza maxima zilnica. care e diferita pe kile diferite de bb. si la nevoie sigur le combini, nu astepti sa treaca timpul cu bb la 40j de grade. la noi la ultima runda de raceala facea in fiecare noapte (o sapt a durat
) 40, asa ca-i bagam pe toate gaurile plus baite racorele la 2 noaptea... atentie, paracetamolul (panadol etc cum s-o numi) omoara ficatul si re-pe-de, atentie maxima la doza zilnica maxim permisa! cu ibuprofenul efectele pe termen scurt nu-s asa tragice, si sigur ca pe termen lung (ani de zile) nu-i bun dar oricum nu da nimeni la bb pe post de vitamina.
Ankule chiar ca te vad pe post de profa ![]()
Dana al meu nu bea atita apa, probabil doar vreo 200 ml, dar nu e neaparat relevant ca el bea peste un litru de lapte pe zi si se hidrateaza astfel. dar eu nu prea cred ca e vreo problema, mai ales vara - cald.
apropo de mincare MadaIrl arata fii-ta de nu se poate, lasa copilul in pace! sa iti zic de al meu? arata sfrijit, cel putin la gradi ii plingi de mila ca-i cel mai subtiratec, are piciorusele fratii petreus .... si nu am curajul sa postez cit maninca, ca ma bateti
da zic ca destul de mult asa. fiecare cu metabolismul personal.
Capri sanatate la Ilincul mic!
Ooka de la tine mi se trage niscai observatii pe aci prin casa, ca cica ce cumparam domne' noi din NZ
multam de ultimul site, f fain cu jucarelele.
unde sunt gagicile alea: oana, micky, rontzy, laremi, Ingry, Anilansa ca sa enumer numai citeva ... haideti mai fete mai bagati si voi nasul 
pup
Mami de
Anna (5.02.2007) si
Anthony (27.06.2008)
M&M spune:
Neata!!!..
Eu sunt prinsa cu facutul bagajelor; plecam si noi saptamana viitoare ; de citit am reusit sa recuperez cat de cat, dar cu scrisul stau tare prost...
Dana, condoleante!! Imi pare tare rau..Chiar ma gandeam saptamana asta la cumnatul tau , dar nu retinusem exact ziua in care s-a intamplat tragedia..
Am vazut toate pozele noi cu pepenasi..Irina de Gini in vacanta, Ioana cu cirese, Ilinca la mare , Andreea Maria, Julia si Sonia jucandu-se cu piscina plina cu bile ( a propos , si mie mi se pare ca Julia arata foarte bine
) , David si Yvonne admirand pestii de la acvariu si aruncand cu pietricele in apa, Alexandra de Maitreyi , deja domnisorica mare avand in vedere ca mai are putin si face un anisor, Nancy la bunici in leaganul de la bunici, Sebastian de Scumpi un nazdravn si jumatate cu gropite in obrajori, Sofi la picnic, ganditoare, Thea in vacanta minunata alaturi de minunatii ei parinti, David de Ruxi mami-leit, Maria de Ana domnisorica mare cu cirese, Luca cu mami si tati , Irina Paula la plimare prin C-ta si intalnirea dintre Vladut si Nancy ..Toti sunt niste frumosi si nini nu imi vine sa cred ce au crescut!!!
Oana , ce mai face Raul??
Vazut si fimuletele cu Ami si Ari!! Ce danseara Ari si ce grijulie e cu Ami..
Mihaita e innebunit sa mearga, exploreaza fiecare coltisor din casa, au spart in sfarsit si cei doi incisivi superiori centrali gingia!!
pepenasii...
Cristina, mami de Mihaita 30.07.2008
O sansa pentru Stefanel
Si Mihaita are nevoie de voi!
TELEDON PT MIHAITA
0 900 900 320-pt 10 euro
0 900 900 325-pt 5 euro
moni_or spune:
Salut!
SUN, sunt tare curioasa, ce inseamna cuvintele pe poloneza/ceha sau ce limba o fi, de la semnatura ta? Sunt superbe pozele, sunteti o familie minunata, stii asta, nu?
OOKA, ma intereseaza pe mine cartea de care zici, ti=a raspuns dl. Capraru? Imi dai si mie mailul lui sau cum se procedeaza ca sa o comanzi? Sa-ti fie de bine cumparaturile!
DANA, condoleante pentru bunicul si cumnatul tau.
Eu va citesc, insa nu am nimic constructiv de adaugat.
Monica, mami de
Luca
"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)
M&M spune:
..scuze pt mesaj..Nu stiu de ce a iesit asa..am tot incercat sa il editez ,dar nu imi reuseste..
Cristina, mami de Mihaita 30.07.2008
O sansa pentru Stefanel
Si Mihaita are nevoie de voi!
TELEDON PT MIHAITA
0 900 900 320-pt 10 euro
0 900 900 325-pt 5 euro
ooka spune:
neata
Moni eu i'am scris citeva cuvinte, printre care si cerutul cartii, pe adresa asta mkpraru@yahoo.com. Mi'a raspuns cred, ca in aceeasi zi. Din pacate situl APA (asoc pedagogice alternative) nu mere, ca cica mai erau chestii interesante si pe acolo, inclusiv info despre diverse carti. Ti'am admirat baietul, o frumuseste
. Tu te'ai blonzit?
. Si iarba v'am admirat'o. Sa va traiasca![]()
mami de Sofi