Strumfi de iul-aug 2007 (144)
Raspunsuri - Pagina 19
mychydutza spune:
va poop..........s'avetzi o dupaamiaz placuta si linistita!!!!!
*"Europa sa ne ierti....astia-s singurii experzti!"*
stefania_97 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CarlaV Dimineata la 7:07 a venit pe lume Larisa, dupa un travaliu greu de 9 ore, complet natural si cu perineul intact, dubla circulara de cordon, 38s6z, 2,870 kg, 51cm, apgar 10, am avut-o pe burta imediat, tati a taiat cordonul, a mancat deja de 4 ori pana acum. Deci suntem bine . Carla, s.39 Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07 Saby in burtica *******mare2009 *******mare(2)2009 *******Burtica bebe2 "Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present" |
Felicitari!!! Sa va traiasca fetele, sa fie sanatoase si frumoase ca mamica
PS: se pare ca Larisa avea nevoie de incurajari
Stefania mamica Buburuzei Catarina
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca
violetan spune:
Carla, tzi zisei ca nasti natural???? Bravo, larisa!
Hai, care mai doreste care mai pofteste?
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash
ioanaiub spune:
Citat: |
citat din mesajul lui violetan Wow! Cristina26, miillyy!!! Ioanaiub, tu ziceai de solutia aia de au dat aia pe pereti contra insectelor, nu? Ai idee cat a costat? Si unde m-as putea interesa si eu? |
am dat anul trecut in tot apartamentul, am chemat pe cineva de la o firma de dezinsectie si a costat in jur de 70 lei.
Carla, felicitari! Sa va traiasca micuta!
Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate
andicu spune:
Carla, felicitari pt printesa nr. 2! Larisa, bine-ai venit, sa fii sanatoasa si cuminte si desteapta precum surioara mai mare!
Oau ce de poze frumoase am vazut!
Alina, super poze ! of, si vreau si eu la tu'ci! sper sa ajungem si noi iar in toamna!
Miillyy, sunteti superbi!
Oana, ai 2 baieti frumosi foc! si ce buclee! cat despre prajituri...
Cafe, fetele tale sunt una si una! junioara e o dragalasa si o ghidusa, cea mare e fotomodel in toata regula! tare frumoasa coronita pe care i-ai facut-o! peseu: l-as sfatui pe tati sa-si cumpere o pusca de pe-acum ca sa-si pazeasca fetele, ca la ce frumuseti aveti in casa, o sa fie coada mare la usa!
Am mai vazut un Miron, scump si curajos in apa! ce super ca face inot si ii si place! lui Filip cred ca i-ar fi frica, la cum ma tine strans de mana cand intram in apa la mare!..
Mychy, si al meu la fel...il vezi ca face si il intreb: "faci kaki?" si el ; " Nuuu"; l-am lasat si pisat, doar cu chilotel, si degeaba, nu se simte! o singura data a facut pipi la wc " ca tati" , si a fost tare incantat, dar era imediat dupa somn si l-am prins la fix!
Oanamada, bafta cu plecarea! sper sa nu va coste prea mult reparatia! e greu intotdeauna cand schimbi ceva in viata, chiar si cand te muti dintr-o casa in alta, d'apoi cand schimbi tara, dar curaj si incredere, ca sigur n-are cum sa fie mai rau, doar mai bine!!
Eu ca de obicei nu reusesc sa ma organizez deloc! la final sunt tot rupta de oboseala , dar casa tot cu fundu in sus, lucrurile tot neterminate, si de alergat in continuare , cat cuprinde! singura consolare este ca de cand mi-am dat demisia, adica de vreo 10 zile, stau mai mult cu Filip si parca am revenit in concediul de maternitate, dar fara monotonia si stresul acumulat atunci! Mai am ragaz cam o saptamana pana ma apuc iar de munca, si vreau sa profit de vremea frumoasa, de plaja, si mai ales, de Filip!
Nu ma indur sa-i tund buclele, desi ar cam trebui, ca e mai mereu transpirat! sper sa reusesc azi-maine sa pun niste poze mai proaspete!
Altfel, e f sociabil, de-a dreptul indraznet, se leaga de lume pe strada : : Salut, nenea! ce faci? bine! " , ii merge gura intr-una : " Bai tataie, ce faci acolo?"," Nu asa, mai b;egule!", " Iarta-ma mami, nu mai fac mimik !" , etc. Imi zice "Mami, te ubec!" si nu mai e "bebe Filip", ci " baiatu'" si il cheama : "Filip 'tan si am 2 ani ( si iti arata cam 3, dar e ok deocamdata!" Zice ca e "ma'e" nu mai e bebe, si cand o sa fie "ca tati" o sa stea in fata la masina si " a volan, o sa coduc mashina si jeepu'"( am vrea noi jeep, dar sa speram ca o sa ii indeplinim dorinta baiatului, macar dupa ce o face 18 ani!)
Hai ca am avut limbarita, doar ma stiti: cand nu scriu cu zilele, iar cand scriu, se plictiseste omu' citind..
Mami de Filip Gabriel (27/06/2007)
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/135721.birthday.png" target="_blank">Asa cresc
Bazar pentru Mihaita
"Vreau sa nu mai fiu diferit!"
TELEDON PENTRU MIHAITA,IN RETEAUA ROMTELECOM
******0 900 900 320-pt 10 euro******
******0 900 900 325-pt 5 euro******
Ioana75 spune:
andicu, m-am distrat bine, e foarte simpatic Filip, si cat de mult vorbeste!
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
Miillyy spune:
Uff,am ajuns si eu in sfarsit de la servici ...
Multumesc mult pentru aprecieri! Si eu am vazut cateva minunatii ( o parte le-am revazut).
Cafera, ai 2 fete minunate!Asta da avere la casa omului!
Brazuca, felicitari cu mare intarziere pentru nunta! Casa de piatra si sa aveti o viata minunata alaturi de fetita voastra ... sunteti tare dulci cu totii ...
Andicu, te cred ca e greu sa il tunzi pe Filip. Pe mine ma doare de fiecare data sufletul cand il tund pe Mihnea, dar dupa mi se pare ca ii sta atat de bine .... si imi pare rau ca nu am facut-o mai devreme. Ma bucur ca ai cateva zile de relaxare. Se pare ca au picat exact la tzanc.
Antoanela, multumim pentru felicitari ... si voi sunteti foarte frumosi. V-am admirat pozele si m-am distrat de ipostazele cu Sonia si Victor (mi-a placut mai ales cea cand stau in cutii)
mychy, m-a amuzat teribil faza cu carnaciorul pe covor ...
cristina26, am vazut pozele si filmuletele cu Ingrid si ma minunez ce fata frumoasa si desteapta ai! Imi place foarte mult parul ei - si culoarea si carliontii.
violetan, am vazut poze cu Laurash cel dulce in piscina (m-am racorit si eu virtual cu ocazia asta). Intotdeauna mi s-a parut ca aduce cu Mihnea al meu - la statura, la postura.
Karligutza, am vazut poze foarte frumoase cu Adeluta intre flori. De fiecare data cand ma uit parca nu ii mai recunosc pe copii, atat mi se par de schimbati, de maturi, de frumosi.
Sigur am uitat cateva fete ... nu am prins-o pe Jadi pe aici s-o felicit de ziua ei.
Ii doresc si Oanei mult noroc! Sa dea D-zeu sa treceti cu bine!
M. cu Mihnea
http://picasaweb.google.com/mylenna2010/Mihnea#5299212513804209346 si fericita 23+
monicabo spune:
Scriu pe scurt ca nu prea am timp
Felicitari CarlaV, sa va traiasca Larisa, sa va bucurati de ea, alaturi de Sabina! Ma bucur ca ai reusit sa nasti natural, asa cum ti-ai dorit.
Am vazut poze frumoase ale strumfilor. Mychy, milena, alina.a, ioanaiub, sunflower, paticut...sper ca nu am uitat pe nimeni...
Anto, ce faci ati ajuns cu bine?
Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
oanamada spune:
Va multumesc tuturor pentru incurajari...nu vreau sa dau nume pentru ca la starea pe care o am sigur uit pe cineva. Seria mea de ghinioane a continuat si azi...si da, am clacat complet...sunt cu nervii varza, am plans toate ziua de suparare si de neputinta. Masina mea este in drum spre Romania si da, are motorul facut praf! In Ungaria i s-a spus socrului meu ca nu poate fi reparat ci trebuie inlocuit cu unul nou pentru care costurile se ridicau acolo la 8000 de euro (adica mai pun putin si-mi iau una identica noua!). Ca atare, a reusit tatal meu sa gaseasca la pranz o platforma la Oradea...care a plecat la Gyor sa ia masina, socrul si toate bagajele care au ramas acolo (mai putin geanta cu haine a sotului ca aia e la el!). Nu stiu cum se va termina toata povestea asta, dar sunt. Sunt convinsa..pentru majoritatea lumii pare doar o poveste si poate o exagerare...dar pentru noi este, a fost si va fi o cheltuiala imensa (exact intr-un moment in care nu aveam nevoie de cheltuieli in plus), nervi intinsi la maximum, stres, oboseala, chinuiala...toate venite intr-un moment pe care si asa il depasim cu greu...suntem despartiti (el acolo, eu cu fata aici), plecam pe un drum nou, intr-o tara straina, fara familie, fara prietenii apropiati, un mediu cu totul nou...aceasta serie incredibila de ghinioane este exact ultimul lucru de care aveam noi nevoie. Oricum, asta este...chiar ii spuneam sotului meu...nici eu, nici el, n-am fost vreodata genul de oameni care sa obtina lucrurile lin ci numai cu lupta si chinuiala...asa ca si de data asta vom face ce stim noi mai bine...ne vom lupta!Zambesc amar, dar asta este! Va multumesc din nou pentru gandurile bune...mi-au fost de ajutor, de mare ajutor!
Carla daca mai apuci sa citesti ...ca de', acum esti foarte ocupata... m-am gandit la voi azi si la ultima noastra conversatie si sincer a fost singurul gand care m-a facut sa mai si zambesc printre bocete.......ma bucur ca sunteti bine si de abia astept sa-ti vad printesa!
Stiam ca am uitat ceva: Antoanela...poti fi sigura ca iti dau un semn cand ajung acolo...macar cu tine sa ajung sa ma vad ca Vio saraca a ramas doar cu promisiunea...da' o astept si pe ea la cafea cu aroma de Belgie...
Va pup pe toate
Oana siCati mica (1 an si 9 luni)
CATI POZE NOI
Povestea iepurasului Bocanila
"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."
cafera spune:
Buna dimineataaaaaaaaaaaaaaaa!
Ioanaiub, gata cafeaua? O asteapta fetele, carora le multumesc pentru cuvintele frumoase la adresa printeselor mele.