Strumfi de iul-aug 2007 (144)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns housepocket480 spune:

Paticutmi-a scapat ceva...sa inteleg ca vine bebe2? Hai sa vina repede daca iti doresti...Ma accepti pe mine de nasa la bebe2? Doar si tu terbuie sa ai nasi de pe forum si stii bine ca imi doresc tare mult, mai ale la tine

Mama lui Matei Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Carla felicitari! Tot binele din lume Larisei, ii doresc o viata armonioasa, plina de iubire si tot ce e mai frumos!

Karli as mai spune de sarkozy ca asa ma enerveaza politica lor de.... Emily e bine, sanatoasa, am admirat pozele Adelutei si am invidiat "viata la tara" anul asta nu venim asa ca n'avem parte dar tare mi'ar fi dor.

Am admirat si pozele cu Aron si Iosua, numai ochisori si bucle !

Alina sa va fie de bine vacanta! Eu astept august pt vacanta si ma rod remuscarile ca plecam fara Emily....uff nicicum nu_i bine...

Va pup pe toti si pe toate....

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=4&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Carla, sa-ti traiasca bebe Larisa si sa fiti sanatosi si fericiti!
greieras, Sma e la gradi de 2 saptamani. Program scurt, pana la 12, si apoi o ia bona. Am vrut sa se familiarizeze cu modul de lucru Montessori inainte sa inceapa mai serios gradinita din toamna.

As vrea si eu sa duc copiii la piscina, sa invete sa inoate, dar nu reusesc sa ma mobilizez (asta una la mana; a 2-a e ca acum 3 ani cand m-am interesat de preturi mi s-a parut exagerat de scump). Faceti o fapta buna si laudati-va pe unde mergeti la inot cu copiii (in Bucuresti).

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna dimineata,

Ei, uite ce bine incepe saptamana aceasta, cu vesti bune.

Carla, felicitari. Sa-ti traiasca Larisa si sa fie mereu fericita si sanatoasa alaturi de surioara si de parintii ei.

Paticut, felicitari pentru finuta, sa-ti traiasca.

Milly, nu mai tin minte daca te-am felicitat pt bb2, oricum sarcina usoara in continuare si nastere usoara. Mai trebuie sa spun cat de frumosi sunteti toti? Nu mai trebuie, nu.

Cafera, nu pot sa va vad pozele, nu stiu de ce, dar nu se deschid. Felicitari pt rezultatele bune de la scoala, mi se pare aiurea ca nu se mai fac coronite, atunci care e farmecul? Si-mi place tare mult de voi ca sunteti plimbareti, mereu faceti excursii.

Mada, lasa remuscarile si bucura-te de vacanta, bine ca aveti cu cine sa o lasati pe Emily.

Housepocket, ce dulce e Matei.

Ioana, de fapt renovatul s-a terminat, acum e faza cu montatul bucatariei, mobilelor de la Ikea, etc. Dar sper sa fie totul gata pana-n octombrie, altfel nu venim, am zis.
Nici eu nu ma urnesc sa-l duc piticii la piscina, bafta sa gasesti un bazin sa-ti placa.

Sunflower, am vazut ca doarme frumos Denis la cresa. Bafta sa fie bine in continuare.

Oaana, ti-am admirat buclatii in poze, sa-ti traiasca si sa scapati repede si bine de operatii. Cat despre talentul culinar, waw, ce sa mai zic, pacat ca nu e contagios.

Pupaturi si o saptamana excelenta va urez

Poze 2009

Poze 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arhdy spune:

Felicitari Larisa! Bine ai venit pe lume. Sa fi sanatoasa si fericita alaturi de surioara ta, mami si tati. Carla cred ca esti super fericita. Te pup si poate o sa ne vedem vreodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

housepocket, eu as deschide un topic la generale: "vreau sa fiu nash de cuplu/copil/copii"!!!! esti tare simpatik cu dorinta asta a ta!
anca , felicitari pt bblina! sa fie sanatoasa, voioasa, voinica si sa va aduca numai bucurii!!!!!!!!!!!!!

in alta ordine de idei, in ultima perioada soacramea il duce pe andrei in parcul carol.......cica e atat de fericit si ii place atat de mult la ratze......

*"Europa sa ne ierti....astia-s singurii experzti!"*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Vestea asta ma face sa ies de dupa perdea.
Carla felicitari! Refacere rapita, mult laptic si multa sanatate micutei printese.
Eu nu mai sunt la zi cu cititul, inca mai am multe poze pe care nu le-am vazut.
Copiii sunt bine. In weekend au fost la tara la fosta bona si tare le-a placut. Andra e pe zi ce trece tot mai incapatanata. Bona de acum nu cred ca mai rezista mult. Deja ma bate gandul sa o conving pe foata sa se intoarca. Domnisoara face scandal cand trebuie imbracata sau hranita. Trebuie sa intervin eu mereu.
Am scapat de scutecul de zi, iar cel de nopte de obicei e curat. Dimineata a facut putin in el si pe cand o certam mi-a spus "scude mami". M-am topit toata. A invatat foarte multe de la Alex.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

offffffff, ca si cu scutecul asta am un fix: n-ar zice cand face una alta! l-am si lasat odata cacacit tot....a stat asa pana n-am mai suportat eu mirosul!
azi cica a facut un carnacior pe covor in sufragerie....noroc ca era unu tare ca altfel imi imputzea covoru'

*"Europa sa ne ierti....astia-s singurii experzti!"*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Felicitari Carla sa iti traiasca printesa mica, sa fie sanatoasa, mancacioasa si fara colici.
Larisa bine ai venit! Sanatate multa si mult mult mult noroc in viata.

Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)

Un pici pe nume Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunflower1979 spune:

inca o data va multumesc pentru incurajari!
acum oaana, un gand special pentru tine, o incurajare ca totul va fi bine cu copiii. ai sa vezi, nu-ti pierde incredereain Dumnezeu, caci El face minuni. si unde nu se poate, El face sa se poata. gandeste-te doar la cate ti s-au spus la sarcina cu iosua si uite ce baietel perfect ai. si apropo de asta, ai doi carliontati minunati...nu stiu cum te descurci sa-i speli pe cap... si sanatate multa puiutilor!
carla...felicitari pentru larisa, pentru nasterea naturala in ciuda circularei si pentru perineul intact. ai vazut ca ti s-a implinit dorinta? si ambele fete au in comun cifrele astea - 7.07. crestere usoara si refacere rapida!
va las ca ma cheama sefa, dar va mai scriu!

poze noi
Cristina, mami de superbaietel Denis Stefan (30.07.2007)

Mergi la inceput