Strumfi de iul-aug 2007 (144)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns greierash spune:

Alina, am vazut poze foarte frumoase de la turci, si mi-au placut atat de mult ca m-au lasat fara cuvinte! Si tin pumnii sa ai sarcina usoara si fara probleme…
Arhdy, acolo mi-am petrecut prima vacanta cu sotul meu, atunci nu era nici macar potential sot! Dar acum, dupa renovare este de nerecunoscut.
Si eu in concediu tot in august!

Sunflower, doamne ajuta sa fie bine, Denis pare sa se adapteze destul de bine si repede! Tot raul spre bine pana la urma! Eu asa ma gandesc, ca e si spre binele lui sa il dau la gradi(daca nu eram nevoita sa il dau nu imi mai gaseam motivul asta!), ca socializeaza , invata mai multe decat daca sta acasa singur, etc…
Oanamada, asa cum spunea si Vio o sa urmeze vestile bune de acum…
Ioana, de cand e Sma la gradi?
Oana, capul sus, si mult mult success…pupici
Cafera, sa te bucuri de printese ca tare frumoase mai sunt!
Carla, felicitari….sa va traiasca puiutul mic, sa fiti sanatoase amandoua…

greierash mamica de Andrei Robert(05.07.2007)

- "Traieste clipa" -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Carla , felicitari ! Sa va traiasca fetitele si sa fiti tare mindri de ele !

Cafera , am vazut niste minunatii de poze !Printesa mica e tare nazdravana si ghidusa

Ioanaiub , intr-adevar Bogdan a facut o forma usoara de varicela .Cele mai multe bubite le are insa pe fata si una deja a rupt-o azi dimineata .Si pe pielea capului are multe si maaari .Banuiesc ca si pe acolo s-a scarpinat destul de tare pt ca se vede ca s-au infectat putin .Nici nu va spun cit de agitat i-a fost somnul .Si cum prinde o cutie de crema (sau ce crede el a fi crema de bube-crema mea de miini ,sampon etc.) o toarna in cap

Mijlociul a avut doar 2 bubite banale pe care le-a tot dat si el cu pasta de apa de fiecare data cind il dadeam pe fratele lui .

Ooana ,nu detaliezi putin ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miillyy spune:

Buna dimineata! Mai intru si eu din cand in cand .... sa va salut si sa le urez sarbatoritilor de pana acum "La multi ani!", sa creasca mari, sanatosi si destepti (ca frumosi sunt). Am vazut si multe poze ... nici nu stii pe cine sa lauzi mai intai .... asa ca va laud pe toti.

Noi suntem bine, Mihnea e baiat mare, vorbeste toata ziulica (mai nou propozitii), alearga, socializeaza ... Am fost la turci si noi, o saptamana de vis (vorba Alinei - mult prea putzin) , ne-am simtit excelent, peste asteptari, deoarece Mihnea s-a purtat exemplar, asa ca a fost chiar o relaxare si vrem sa repetam cat mai des experienta. Am facut si cateva poze, sunt la semnatura ... o sa pun mai multe,dar nu prea am avut timp.

Multe felicitari Carlei pentru nasterea Larisei! Sa fie sanatoasa si papacioasa!

M. cu Mihnea
http://picasaweb.google.com/mylenna2010/Mihnea#5299212513804209346 si fericita 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Wow! Cristina26, miillyy!!!
Ioanaiub, tu ziceai de solutia aia de au dat aia pe pereti contra insectelor, nu? Ai idee cat a costat? Si unde m-as putea interesa si eu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Carla...felicitari...sa-ti traisca fetita si sa fie sanatoasa!Sper ca sunteti bine amandoua si asteptam vesti si poze! Paticut sa-ti traisca finuta!
Oanaa...multa bafta si va doresc numai bine!

Fetele va multumesc pentru incurajari...sa va auda Dumnezeu...
Azi aflu ce are masina si cat dureaza si cat costa reparatiile!
Va pup

Oana siCati mica (1 an si 9 luni)

CATI POZE NOI

Povestea iepurasului Bocanila

"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

uau milly, ce artisti sunteti in poze............mi-au placut teribil!

*"Europa sa ne ierti....astia-s singurii experzti!"*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Milly, eu te-am spionat cand am vazut pozele Alinei. Sunteti frumosi toti trei. Abia astept sa vad bebe cat de frumos o sa fie Sarcina usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Dimineata la 7:07 a venit pe lume Larisa, dupa un travaliu greu de 9 ore, complet natural si cu perineul intact, dubla circulara de cordon, 38s6z, 2,870 kg, 51cm, apgar 10, am avut-o pe burta imediat, tati a taiat cordonul, a mancat deja de 4 ori pana acum. Deci suntem bine .

Carla, s.39 Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******mare2009 *******mare(2)2009 *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarlaV

Dimineata la 7:07 a venit pe lume Larisa, dupa un travaliu greu de 9 ore, complet natural si cu perineul intact, dubla circulara de cordon, 38s6z, 2,870 kg, 51cm, apgar 10, am avut-o pe burta imediat, tati a taiat cordonul, a mancat deja de 4 ori pana acum. Deci suntem bine .

Carla, s.39 Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******mare2009 *******mare(2)2009 *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Felicitari!
Sa iti traiasca fetitele, sa fie sanatoase si sa aveti numai iubire in familie!

Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns housepocket480 spune:

Carla Vfelicitari! Sa-ti traiasca Larisa alaturi de Savbina, sa fie sanatoase, destepte si norocoase, iar tu sa te refaci repede! oricum observ ca e totul perfect! Dar in ce spital ai nascut de ne scri asa repede dupa nastere?

Brazukav-ati distrat pe cinste si se vede ca va iubiti. Felicitarile mele si tot ce va doriti!

Pati la ce piscina merge Miron? Vreau si eu pentru Matei. Super piscina, super Miron!

Alina. aO vacanta bine meritata, tu o mama si o gravida moderna, fetita o dragalasa si un tata fericit cu fetita lui!

Sunflowermi-au dat lacrimile cand am citit despre primele zile ale lui Denis la cresa si imi imaginez si eu despartirea de el la momentul gradi si sper sa-mi dea Dumnezeu intelepciunea de acum si sa nu fac scandal la neregulile de multe ori crase ale sistemului si ale femeilor care ingrijesc copii pentru ca sunt constienta ca se vor razbuna pe copil si nicidecum nu vor indrepta pe viitor comportamentul lor indiferent fata de copii.
Bafta multa si curaj!

Oanamada off ce patanii! Lasa ca totul este spre bine! Se vor sparge aici ghinioanele si totul va fi bine!

Matei este simpatic foc.Daca vine cineva la noi in vizita nu trebuie sa stea jos nici o secunda ca il ia de mana (zice mana vino) si ii arata toate jucariile (bineinteles toate masinutele sunt in "pana" desi nu au nimic) daca mai canta si muzica il ia la dans sa arate el miscarile lui de balerin (se ridica pe varfuri si ridica manutele deasupra capului si se invarteste), se imbraca cu toate hainele si spune "vine bine" etc.
Dar cel mai dragalas este cand ne pregatim de culcare si rade pe sub suzeta sa ma provoace la joaca si ne harjonim pana il apuca sughitul. Cel mai mult ii place sa-l pup sa sa-l gadil sub barbie si imi zice sa-l pup si pe ochi, si pe frunte si imi da si mainile si piciaorele...un pupacios ce sa mai..
Afara facem tort din nisip, punem doua "lumanari" ( ase citi bete) cantam La multi ani si suflam in lumanari. Ce sa mai facem pregatiri pentru anicersarea noastra.
Pupici si sanatate la toti strumfii

Mama lui Matei Alexandru

Mergi la inceput