Strumfi de iul-aug 2007 (144)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

am culcat trupa, am facut si eu un dus si acum am timp de forumeala

Alina, multumesc de informatii, sunt binevenite, acum daca am vazut si pozele tale abia astept sa plecam

Oanamada, va doresc sa lasati ghinioanele acasa si sa va mearga bine la Bruxelles

Cafera, multumesc de urare, inca nu zburam, doar duminica viitoare

Oana, succes cu operatiile si tin pumnii sa nu fie nevoie de punctie. Capul sus, Dumnezeu va avea grija de voi.

Micky, haios tare marinerul

Gabi, stai linistita, copiii fac forme usoare de varicela, ai mei au avut amandoi, fara probleme

Sunflower, ai baiat mare de acum

Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Citat:
citat din mesajul lui oaana

http://www.flickr.com/photos/14066329@N04/3623814853/

cateva poze proaspete.

Ioana

Ingrid;

www.youtube.com/watch?v=haroB9pSWvE" target="_blank">Ingrid citind

www.youtube.com/watch?v=99ItPu2KUKs" target="_blank"> copiii nostri; ingerasul meu Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Buna dimi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paticut spune:

neata strumfarie...

am intrat sa va spun ca azi dimineata la 7 si 7 minute s-a nascut Larisa..finuta mea si pui frumos de CarlaV.
Sa-ti traiasca draga mea, sa fie sanatoasa, baftoasa, inteleapta...si cuminte.

revin,

paticut fericita mamica de baiat voinic si dulce - www.flickr.com/photos/bogaci_miron/" target="_blank">Miron Petru

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui paticut

neata strumfarie...

am intrat sa va spun ca azi dimineata la 7 si 7 minute s-a nascut Larisa..finuta mea si pui frumos de CarlaV.
Sa-ti traiasca draga mea, sa fie sanatoasa, baftoasa, inteleapta...si cuminte.

revin,

paticut fericita mamica de baiat voinic si dulce - www.flickr.com/photos/bogaci_miron/" target="_blank">Miron Petru

Sa fie frumoasa si norocoasa si mamica sanatoasa!
Sa va traiasca!

Mergi la inceput

Larisa, cand faci primul drum la mare?

Mergi la inceput

Am vazut un baietel miccccc si cuminteeeee care face nani in patutul de la gradi Floare de Soare, bine ca ati trecut si de hopul cu acomodarea

Nico, ce-ti fac copiii?

Luna, esti in concediu?

Cristina, daca tot ai intrat, nu ne mai povestesti ce mai faceti?

Timi, chiar ma pui pe jar; unde sunteti?

Ioanaiub, am crezut ca deja sunteti la tuci. Abia astept sa-mi povestesti. Martea viitoare plecam si noi in concediu Deja am emotii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Neatza!!

Carlaaaaaaa, bravooo! Sa ne traiasca noua strumfitza (sau cum ii ziceti voi la odisee ), sa fie sanatoasa, desteapta, norocoasa si independenta. Ca frumoasa sigur va fi! Sa fiti cu totii sanatosi!!!

Paticut
, sa va traiasca! Cum a nascut anca? Natural sau ceza?
Am vazut poze super de oaana (multa sanatate puilor!)
Cafera, nu ma balaceam, am avut treaba am gatit am stat afara ca disperatii de-astea...
Nu mai stiu ce vroiam sa zic, era despre niste fete care au facut nu stiu ce

Nu stiu ce a avut laur ieri; toata ziua a sughitat! Oare de ce???

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

neatza...............
oanaa, iar m-ai omorat cu prajiturile tale.toata stima.........eu am pierdut partea cu punctia, stiam doar de operatie de polipi. sau e tot una? eu stiu ca operatia de polipi e usoara. eu m-am operat odata si de amigdale si de polipi. acu cica se face cu laser. foarte usor. intreab-o pe jadi cum a fost. acu cred ca e la turci.
oanamada, eu zic ca s-au terminat ghinioanele......bafta sa fie totul bine............
cafera, pai ma mama cum pleci tu fara protectie.......solara?????? eu mi-am luat de la avene....emulsie pana la urma. ca cica crema era pt ten uscat............

*"Europa sa ne ierti....astia-s singurii experzti!"*

Mergi la inceput