Strumfi de iul-aug 2007 (144)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

salutare.........
ioanaiub, fain ca sunteti mai multi pe aceiasi lungime de unda....
sunflower, ma bucur ca s-a acomodat denis la gradi. o sa fie bine, dar asta a fost o noua etapa in viata lui si noi ca niste super-mame, ne facem super griji. of, cat am mai suferit si eu cand l-am intzarcat pe andrei. ziceai ca s-a terminat lumea, nu alta..
vio, imi place piscina ta. si cu apa aia ce faci? uzi scaietzi de pe langa gard????????ce rea sunt.........
oaana, din cate stiu si jadi l-a operat pe dodo de polipi si acu era super multumita de evolutia lui.fara raceala si muci...cred ca esti stresata, dar o sa treaca si asta. tzin pumnii.....
musso, de masina de spalat era vorba......si eu care te si vedeam intr-un biamveu!
gabiarama, ce sa zic.....fii barbata! si chiar esti cu 3 copii!!! eu ma duc pe campii cu unu.....cu trei nu stiu ce as face, zau. dar, nevoia te invata , nu? sanatate multa!

sunt home alone........sotzul e plecat la o nunta la pitesti....era prea mare oboseala sa ma duc si eu........asa ca am renuntat in favoarea unui rendez-vous cu ioana 75,cu care m-am simtit tare bine. sper ca si ea apropos de nunti, pe 4 am nunta nasei la care tre sa ma duc musai....si......nush cu ce pana mea sa ma imbrac! bani multi n-as da pe o toaleta care zace in dulap...pana la urmatoarea petrecere......
la dorna nu pot pleca pana dupa 4 iulie, pt ca are sotzul neste prob pe la serv......cica iar bate o briza de disponibilizari. sper sa treaca si valul asta......
in sfarsit i-am facit niste poze lui andrei. in ultima perioada nu sta deloc la pozat. cum vede aparatul, incepe :posi, posi!!!!! si s-a terminat cu sedinta foto.........le-am pus AICI

*"Europa sa ne ierti....astia-s singurii experzti!"*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Buna seara fetele!
Incep prin a le pupa pe Georgi si pe Monica pentru ca s-au gandit la mine!
Imi cer scuze la sarbatoritele din aceasta perioada si le spun cu intarziere LA MULTI ANI!
Eu am o perioada absolut ingrozitoare in care ghinioanele s-au tinut lant de noi si sunt foarte suparata, deprimata si stresata...
In primul rand sotu' trebuia sa plece pe 10, dar pe 9 a primit mail de la noul loc de munca cu solicitare de noi hartoage de dus: o adeverinta de la idiotii astia ca eu iau alocatie si cat iau (pentru Catinca) si una de la mine de la birou ca sunt in "concediu de ingrijire copil". Ca urmare, pe 10 am stat cu miloaga in Hambarului si pe urma m-am dus si la birou. Bagajele nu erau gata, le-am terminat la 1 noaptea...A doua zi, sotul din dotare nu a ajuns la Arad seara pentru ca s-a blocat vreo ora la Sibiu si inca una la Sebes si l-a prins noaptea...asa ca a dormit la Deva (timp pierdut aiurea). A iesit inntr-un final din tara si a descoperit cu stupoare ca alti destepti, cei de la Vodafone, nu i-au activat roamingul desi facuse cerere cu o saptamana inainte. Colac peste pupaza, s-a STRICAT masina si a ramas in mijlocul drumului cu masina plina ochi cu trollere si cutii. I-a chemat pe unii cu platforma si l-au intors din drum vreo 50 de km pana la Gyor,unde urma sa mearga la un service non-stop Opel. L-au dus undeva intr-un camp, la un service care nu era nici pe departe Opel ci un service unde "baietii" au incercat sa-l fraiereasca spunandu-i ca s-a ars chiuloasa si ca trebuie dat jos motorul. Si-a suit inapoi masina pe platforma si le-a cerut alora sa-l duca in oras, la un service Opel- singurul. Ajuns la service a constatat ca este inchis sambata si duminica si i s-a zis ca de abia luni se poate ocupa cineva de masina. Luni el trebuie sa fie deja la noul job. Ca atare, eram disperati. Masina plina de bagaje (ca nu avea cum sa le descarce si oricum nu incapeau in nici o masina care sa-l duca cu ele la hotel...a ramas in service (impreuna cu talonul si cheile- ca asta este regula si altfel nu-i primea masina). Am zis Dumnezeu cu mila ca asta este. Asa ca ieri, la ora 8 seara, socrul meu, proaspat venit de la birou s-a suit in masina lui si a plecat spre Ungaria ca sa-i dea sotului masina sa plece mai departe si sa ramana el acolo cu Opelul. Am dormit din doi in trei de grija socrului, a bagajelor, a faptului ca nu ajunge sotul la timp....ma rog. Socrul meu a condus toata noaptea, cu o singura pauza de o ora si jumatate si azi la 12 era la Gyor. Sotu' a luat masina si doua valize si a plecat mai departe....a ajuns in seara asta dupa vreo 800 de kilometri parcursi intr-un oras din Germania si maiine mai are de facut vreo 600km pana la Bruxelles.Ramane de vazut ce are masina si cat o sa ne coste (pentru ca apropo, tocmai ce a iesit din garantie de vreo luna!)
Ca sa punem capac la tot...pe mine m-a lovit azi dupa-amiaza o usa in tampla (s-a facut curent si eu eram in calea ei!) si sunt umflata si vanata pe tampla, arcada...si vad ca ma invinetesc si sub ochi. Catinca s-a speriat cand a vazut ca am cazut in fund (ca lovitura a fost asa puternica ca m-a trantit in fund) a inceput sa planga si eu nu stiam ce sa fac mai intai: sa urlu de durere, sa linistesc copilul - ma gandesc cu groaza ce se intampla daca era fata in calea usii si nu eu!
Asa ca am toate motivele sa-mi vina sa urlu.....
Imi pare rau ca va intrerup voia buna cu povestea mea de kko, dar simteam nevoia sa vorbesc si eu cu cineva...
O sa incerc sa recuperez din urma, am citit asa in diagonala, n-am apucat sa vad poze, dar nu v-am uitat!

Va pup pe toate si promit ca voi reveni cand ma mai calmez putin
PS: Nu sunt superstitioasa...n-am fost in viata mea si nici nu cred in chestiile astea...da' zau ca dupa toate cate s-au intamplat nu incep sa cred ca cineva "ne-a urat de bine" la amandoi!
Noroc ca am un copil sanatos si extrem de cuminte ca daca si Catinca era isterica si nevricoasa clacam definitiv!

Oana siCati mica (1 an si 8 luni)

CATI POZE NOI

Povestea iepurasului Bocanila

"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Neatza, fetele!

Mai, oanamada, taman ma pregateam sa urlu dupe tine. Aoleo, ce de peripetii si pe tine! Hai sa-ti zic ceva. Intotdeauna cand ceva incepe cu ghinioane, e semn ca iti va merge cape roate dupa!Vorbesc serios, ai sa vezi!E pe controlate de catre mine!
Plus ca citeste si la alina.a! A inceput tot asa si ce frumos a fost dupa!
O sa fie tare bine ai sa vezi! Mult noroc!!!

Revin mai incolo sa mai zic ceva.

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Salutare! Vroiam sa ma laud prima ca m-am intalnit cu Michy ieri, dar vad ca mi-a luat-o inainte. A fost foarte fain, poate ne vedem si in iulie, dupa ce ducem copiii mai in nordul tarii la bunici.

oana mada, mult succes sotului maine in prima zi la noul job, si sper sa se termine totul foarte bine.

Smarandei ii place in continuare la gradi, sper sa pun si eu niste poze azi cu "scolarita", ca am mai mult de un an de cand nu am mai pus poze cu copiii pe net.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

http://www.flickr.com/photos/14066329@N04/3623814853/

cateva poze proaspete.

Ioana

Mergi la inceput

http://home-and-garden.webshots.com/photo/2055921270103131561duEHHs
cu ce ma mai ocup uneori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Neata la strumfarie,

Sunt in urma rau de tot cu urarile, asa ca sa recuperez. Incep sarbatorile in Strumfarie, nu ne pune si pe noi cineva in "straie" de petrecere? Ma refer la numele capitolelor.

La Multi Ani, Bogdan. Gabi, sa-ti traiasca baietii, sa fiti sanatosi cu totii. E naspa ca acum sunt bolnaviori, imi dau seama ce greu iti e singurica cu ei acasa. Ca sa nu supere bubitele noi am folosit Fenistil picaturi si o lotiune aplicata direct pe bube. Nu s-au scarpinat deloc si s-au vindecat f frumos.Bafta multa sa scapati repede.

La Multi Ani, Ines. Valen , sa-ti traiasca fetele si sa va bucurati mereu de familia frumoasa pe care o aveti.

Un La Multi Ani anticipat si pt Andreea, fetita de bondac79. Multa sanatate si petrecere frumoasa.

La Multi Ani cu multi pupici si pt Duamna Jadi, cine stie poate mai citeste si ea de dupa perdea, din cand in cand, sper ca mai des ca mine.

Alina.a, ma bucur mult ca esti bine si ca ati putut merge in concediu. V-am admirat in poze, in primul rand pe voi fetele, frumoase cum va stiam, Elisa e o mica dulceata. Arata fff bine hotelul, cand vom merge si noi la turci o sa-ti cer detalii. M-am convins ca e mult mai misto acolo decat in Spania, mai ales pt copii mici, insa pt noi e cam departe, inca nu sunt pregatita psihic sa stua 4 ore in avion cu piticii. Poate la anul.

Karli, m-as fi bucurat si eu sa ne vedem, dar am avut un program mai bizar in vacanta aceasta. Sotul s-a ocupat de un apartament pe care-l pregatim pt noi, ca la mama nu mai incapem. Asa ca era plecat toata ziua, in timp ce eu ma distram singura pe langa casa cu piticii. Caldura mare si lipsa de somn m-au terminat, nu stiam azi ce fac maine, cam asta fu. Venim din nou la sf lui oct, sper sa ne vedem atunci, .

Ioana, Michi, sa va fie de bine intalnirea.

Ioana, ma bucur ca Smarandei ii place la gradi, gata, ai scapat de griji, ai fete mari de acum .

Oanamada, bafta sotului la noul job. Gata, s-au terminat ghinioanele, de acum va fi numai bine. Cand vii, daca vrei sa ne vedem da-mi un semn pe pm sau email.

Oaana, ouch, bafta multa cu operatiile si cu punctia aceea. Desi nu sunt operatii grele, imi dau seama ce stresant poate fi. Despre punctie poate nu ar fi rau sa ceri inca o parere de la alt dr, mai ales acum dupa ce am citit de baietelul de la umanitare. Sanatate multa.

Noi ne-am intors duminica, din pacate Sonia a cules ceva si s-a imbolnavit exact in ziua plecarii. Am tras-o cam urat cu febra mare 4 zile dar acum e mai bine, Doamne ajuta. Noroc ca ne-am intors cu mama, altfel nu stiu cum ne descurcam.

Pupici, numai bine,

Poze 2009

Poze 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Salutare, salutare!

Am fost nitel plecati sa binedispunem copiii. Initial vroiam la mare, dar am ales muntele, pentru ca sotul era obosit sa sofeze mai multe ore. Ne-am simtit bine, am profitat de aer curat cat am putut.

Karli, multumesc, multumescCoronite din pacate nu se mai poarta, dar i-am facut eu una azi la Cota 1400 din flori de munte. Ce face Adeluta?

Gabi, sanatate multa? Cum se simt baietii? Au multe bubite? Tu nu i-ai vaccinat ROR?

Miki, vazut mariner frumos si harnic. De asemenea, vazut (nu spui unde) mamica foarteeeeee frumoasa si cu picioare lungiiiiiii. Sa-ti fie de bine intalnirea, dar sa nu mai lasi barbatul niciodata singur la nunta. La evenimente, ori amandoi, ori niciunul.

Ioana, abia astept sa mai vad poze cu surorile.

Alina, am citi de pataniile voastre inainte de plecare. Hmmmmmm, bine ca a fost numai atat. Nu-ti fa griji nejustificat, o sa fie bine

Oanamada, bafta multa! Vindecare rapida!

Oaana, ce baieti mumosiiiiiiiiiiiiii, zici ca-s fetite A cata oara auzi fraza asta? Da ce sa fac, daca asta e adevarul: sunt frumosi si gata. Sanatate multa, multa! De praji ce sa zic? Arata demential.

Vio, te balacesti?

Ioanaiub, zbor usor

Eu mi-am uitat si crema de protectie acasa si fondul de ten cu protectie. Prin urmare, sunt compromisa pentru vatra asta. Am reusit sa ma patez pe fata, astfel incat iar ma voi chinui juma de an sa indrept ce am stricat in doua zile

Dana, voi ce faceti?

Lavi, ce face Lori?

Va pup si o zi frumoasa sa aveti

Mergi la inceput

Cafera

Fetelor,pe mine azi m-a ajuns stresul,gandurile,etc...plang de nu mai pot..am mai citit si cazul cu baietelul caruia i s-a facut punctie la umanitare si ma apuca mai tare plansul...sper sa nu ajungem pana acolo,desi mi-a mai slabit credinta zilele astea ma incred in Dumnezeu ca-l va vindeca si nu vom ajunge la punctie,altfel eu clachez...ma scuzati nu vreau sa va stric ziua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Oana. Mult succes cu operatiile baietilor. I-am admirat in poze, sunt foarte frumosi, iar parul lor cred ca e invidiat de toata lumea. Ce as face eu - as cere parerea de la 3 medici diferiti inainte sa iau o decizie. Poate totusi nu ajungeti la punctie. Sa ne tii la curent.
Cafera, sa va fie de bine binedispunerea copiilor. Stiu ce zici cu soarele, eu incerc sa nu stau cu fatza in soare mai deloc, mi se accenuteaza ridurile imediat.
Anto, ce bine ca e mama ta la voi. Sper ca ati terminat cu renovatul.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput