Strumfi de iul-aug 2007 (144)
Raspunsuri - Pagina 14
cafera spune:
Salutare!
Am venit si noi de la premiere si banchet. Sunt fericita ca am fata desteapta .
musso17 spune:
seara buna
floare de soare,m-a emotionat poza cu piticu'...sa dea Dumnezeu sa va gasiti linistea.
paticut,va asteptam cu mare drag...si nu's doar calzi..iar rai nu vad.
da carla,masina de spalat,masina dintr-aia cu roti nu mai vedem prea curand.
fetele,eu v-am pupat,plecam in turcia 7 zile,o sa-mi lipsiti,dimineata imi beau cafeaua cu voi..de acum nu mai beau.
gabiarama spune:
Cafera ,felicitari pentru printesa cea desteapta (Vezi ca mai apuc si eu sa citesc din cind in cind ? )
Eu sunt varza .Azi a fost ziua cu nr 3 de varicela la Bogdan ,si Tudor tocmai a gasit pe picior o bubita .Sper sa fie doar o alarma falsa,desi e mai bine sa scap cu amindoi odata .Numai ca tocmai acum s-a nimerit sa fiu singura ,fara bunica ,si prin urmare nici pe Mihnea nu il mai pot duce la gradi ,pentru ca nu am cu cine sa ii las pe cei mici Stam sechestrati in casa .
gabiarama spune:
Cu Lavinia am vorbit zilele trecute putin la telefon ,isi pregateste dosarul pentru inscriere la titularizare si ,desi ne-am fi dorit sa ne intilnim pe la centrul de inscriere, nu a fost sa fie .
sunflower1979 spune:
vroiam sa va spun ca dupa ziua de ieri sunt mult mai linistita. nu a plans nici ieri, decat cand l-am lasat. m-am mai interesat si am aflat ca ii ajuta la masa, ca fac un fel de gimnastica cu rostogoliri, mersul piticului si mai stiu eu ce...
denis a dormit si ieri, a fost bucuros cand l-am luat. in fine...cred ca mi-am facut eu prea multe ganduri si griji...mama nebuna. incetul cu incetul se va obisnui si poate nu va mai plange nici cand il las.
azi e zi de program administrativ, mancare, curatenie...a iesit si soarele!
o zi buna va doresc!
poze noi
Cristina, mami de superbaietel Denis Stefan (30.07.2007)
oaana spune:
Gabi,sanatate multa la pui.E mai bine sa faca acum amandoi(celalat a avut?)sa scapi o data...la ai mei nici nu s-a observat cand au avut-ma refer la starea generala,pe cand eu la 24 de ani,era sa ma duc dupa coltOricum te inteleg perfect cu trei copii in casa,fara nimeni...eu cu doi si-mi vine sa fac ca spider-man
In alta ordine de idei am fost la Iasi,amandoi sunt de operat(polipi),Intai o sa fie Iosua.Aaron are si otita bilaterala,cu puroi dupa timpan,care daca nu va ceda la tratament,va trebui sa-i faca punctie.Dupa zece zile mergem la control si atunci decidem ce si cum si cand il programeaza pe Iosua.Sotul zice sa fie operati amandoi o data,dar eu nu rezist la asa stres mare...
Oana,am iesit tare tarziu de la medic,drept urmare ne-am grabit spre casa,ramane pe data viitore,iti scriu mai multe pe PM.
karligutza spune:
buna fetele,
alina.a complimente pentru fiecare cm.patrat din pozele de la turci! am avut ce vedea cu totii! tu arati exceptional, si nu mai fi modesta sa zici ca nu-i asa! bafta multa cu sanatatea si nu te mai ingrijora daca poti! elisa e tare scumpa, tu esti tare "la moda" si "faina" asa ca ce sa mai zic? de sot nu zic nika, decat ca felicitari ca v-a excursionat ca pe 2 printese, asa cum trebuie sa faca orice barbat si tatic iubitor!
cafera felicitari pentru diploma de "excelenta" obtinuta de Alexia... sa te tot mandresti cu asa o fata desteapta, mai ales ca stim ce talente ascunse mai are ea! acusica venim la tine sa ne dea autografe Alexia mica! uite o floare din partea mea ... a primit si coronita? sau nu se mai poarta coronitele ca in secolul trecut? (zise ea, baba, karli )
oaana multa sanatate la copilasi... uf; mare atentie la doctori! sa fiti pe maini bune! si cu punctia aia, mai bine de n-ar fi nevoie! da doamne sa treaca doar cu tratament!
gabiarama sanatate si baieteilor tai... imi inchpui ce greu iti e tie; daca vrei vin o tura pe la iasi dar cu tot cu adeluta... facem 3 bubicosi mici, rezolvam si treaba asta pt.adeluta si te ajut si la treburi; ca deh, ma pricep la gatit, spalat, calcat, d'ale mamicilor! ... daca mai ai si gradina gradinarim impreuna!
karligutza
sunt mamica Adelutei
karligutza spune:
ah, tot n-am zis nimic de Denis al Cristinei... of! cresa asta! ai descris atat de bine situatia si sentimentele pe care le traiesti incat am oftat si eu de-aici... eu tot n-am scris nimic de voi ca vreau sa te sun... asa ca stai pe-aproape colega! (de telefon! )
si cu gandul la o alta Cristina, intreb si eu ce mai face Ingridutza isi face cumva valijoara pentru o noua vacanta in Poiana Brasov?
Luna voi veniti candva in Romania? pe cand sa ne pregatim de imbatat? ca sigur trebuie sa ne imbatam daca ajungeti si voi in Romania.
imi pare rau ca n-am fost pe faza cu venirea/plecare lui Anto... dar te salutam si noi; imi pare rau ca nu ne-am putut reintalni si noi anul asta; dar poate mai veniti.... acum avem ce vorbi ... s-au dezlegat si limbile celor mici, asa ca sa ne tot "conversam"; in rest sanatosi? v-ati facut bine?
madabout ce mai face sarkozy? daca de emily nu ne mai spui nimic!
timi frumoasa! sunteti prin vacanta? sau a venit si la voi caldura si stati mai mult pe-afara? bebe mica ce mai face? interactioneaza cu surioara mai mare?
aaaaaaaa... sa mai vorbim si despre Canada! frumoasa tara, frumoase romance plecate acolo deci: Valen+Ines+Sarah? ati dezbracat si voi puloverele? ati mancat cirese? ce mai faceti zi de zi asa? au intrat fetele in vacanta? Diana? n-am apucat sa te felicit pentru sarcina, dar atata timp cat te mai prind gravida e ok daca iti zic felicitari pt.noua sarcina! sa fie bebe sanatos si sa ai nastere usoara. Ti-a mai crescut parul? te tin minte bine tunsa de nervi ca nu stiu ce.. ne mai arati poze cu voi? cu burtica? (scuze daca nu-s prea updatata )
karligutza
sunt mamica Adelutei
karligutza spune:
ioanaiub v-am vazut si eu in sfarsit toate pozele... aveti o familie frumoasa si o "mosie" la fel... se vede ca sunteti oameni asezati nene, cand munciti munciti dar si cand va distrati radeti deci e fain... amandoi sunteti ardeleni din talpa locului? mi-a facut pofta gulasul din ceaun.. era intr-o poza! ce-as mai manca si eu o ciorba gulas! vreau si eu in vacanta pe la ardeleni prin zona... aer curat, lume buna, mancare si mai si... ah, si nu e nimeni de pe la Oradea? sau cineva care sa stie sa faca clatite cu ciuperci ca la Oradea? ... na ca eu am dat-o-n pofte! mi-e foame, dar ma abtin, (nu e departe de "traiesc, deci ma abtin" ) nu asa e sloganul nutritionistei aleia? ...... ok, hai ca am divagat prea mult.. ca sa inchei cu ce-am inceput.. Ioana te invidiez. Poate ajungem vara asta printre dealurile voastre.. avem concediul pe Valea Oltului vreo 5 zile, asa ca poate ne excursionam pana spre voi, ce zici? imi arati atunci cum se face un gulas? si vreau sa te mai intreb ceva dar in PM..
noi am fost azi vreo 4 ore la topogane, in kiseleff pt.ca e umbra pe spatiul de joaca al copiilor si acum adeluta doarme deja de 3 ore... la noapte probabil vrea la discoteca
karligutza
sunt mamica Adelutei
ioanaiub spune:
Karli, te asteptam cu placere, vremea sa fie frumoasa ca loc de zbenguiala este ... si punem si de un ceaun
daca ajungeti pe valea oltului poate dati o fuga si la noi, de la valcea pana la noi sunt vreo 150 km, cred. astept PM
eu sunt ardeleanca get beget, perintii mei sunt din acelasi sat, vecini chiar. sotul meu este o combinatie mai interesanta: tatal moldovean din Humulesti iar mama lui unguroaica de la Odorheiul Secuiesc .
noi incercam sa impacam cat mai bine munca cu distractia, avem foarte multi prieteni, suntem intr-un club de turism si toti ne-am "incuscrit", adica suntem tot fini si nasi in trupa ... asa ne place noua, sa fim mereu inconjurati de prieteni, ca dovada ca in concediu anul acesta vom merge impreuna vreo 6-7 familii, majoritatea cu doi copii ... e o vorba aici la noi: "astea cu oameni se fac"
Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate