Strumfi de iul-aug 2007 (144)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sunflower1979

iata si 2 poze cu denis facand nani la cresa: http://picasaweb.google.com/sunflowerdenis/DenisLaCresa#

poze noi
Cristina, mami de superbaietel Denis Stefan (30.07.2007)

Cristina e as de dulce Denis . La cresa la Catarina le mai da din cand in cand dulciuri cand are vre-un copil aniversarea si desi nu imi place nu ii interzic pt ca si ceilalti copii primesc iar ea nu are varsta ca sa inteleaga de ce ea nu ar primi. Oricum citeam intr-o revista ca atata timp cat copilul mananca santos acasa asta i se va intipari nu ceea ce papa la gradinita.

Si la noi a fost greu dar eu consider ca daca merge la cresa se dezvolta altfel in sensul ca are mai multe activitati decat cu mine acasa. Are copii multi sa se joace. Picteaza, construieste. Toata ziua aproape o petrece afara jucandu-se calare pe topogane, etc. De dormit aici se doarme afara in londou pana la 3 ani.

E greu dar trebuie sa fii sigura ca ai ales gradinita cea mai buna din ceea ce ai tu de ales. O sa fie mai bine in curand. El nu va mai plange si chiar se va bucura daca totul decurge bine.

Stefania mamica Buburuzei Catarina
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca

Mergi la inceput

Alina v-am admirat pozele. E asa de scumpa strumfita.
E tunsa scurt la fel ca si buburuza mea. Se pare ca v-ati distrat pe cinste Si te cred ca te-ai indragostit de resort pt ca arata super. Burtica ta e asa de dulce.

O romanca in Danemarca

Mergi la inceput

Carla tot intru sa vad daca ai nascut si tu nici gand
Larisa hai ca te asteptam sa vii.

O romanca in Danemarca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Aoleo!! Pai nu va ziceam ca-s uituca??? Daca nu pomenea stefania, uitam de tot! Mai alina, te-am laudat pe tine si burtika (si familia hehe) dar am uitat sa zic de cea mai frumushika si mai dulce fetitza: de unde i-ai luat bai frate costumasul ala (de baie cred) cu vacutze??????????????????? Am innebunit si cu rochia si cu asta, dar uitasem. M-ai omorat rau de tot cu astea!!!!! Urla invidia-n mine! Ma roade pizma!

Ete linku' cu pozele cu laurashul din piscina si nu numai: http://community.webshots.com/album/572975709gttomn

Hai poop poop!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

super tare,m-am exprimat gresit,nu mi-am dat seama..masina de spalat ne-am luat...revin mai tarziu ca plec la manichiura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paticut spune:

ziua buna fetili,

multumesc celor care mi-au gratulat inotatorul...da e foarte fericit si vesel in apa, un dulce Xerxe, sunflower, loredana76, greierash, musso, vio, cu iertare daca am uitat pe cineva,

sunflower iti doresc putere si sper din tot sufletul sa fie bine, l-am vazut dormind pe Denis si este un mic ingeras..e greu pana se va adapta si ma mir teribil de faza cu lipsa jucariilor si a activitatilor practice pentru ei ca fiind "prea mici". nu ca laud gradi lui Miron sau chiar o laud.. dar nu exista zi fara activitati practice , dansuri, teatru, etc. fi-miu aseara la gradi juca o hora vesela (alunelu') cu bataia aia din maini si apoi cu ridicare de picior si bataie pe glezna.. repetau pentru serbarea de azi.. si am ras cu lacrimi sa vedeti cum initial isi batea poponetul .. apoi a ajuns la glezna.

musso ce ma oftic ca stai la Constanta... as fi vrut sa te cunosc si sa ne vedem...las ca poate fug pana la Constanta ...curand...
alina. a.. imi pare rau sa aud de astfel de patanii. am avut si eu odata asa ceva.. cand la o trecere de pietoni m-a pupat una in fund intrucat se aplecase sa-si ia mobilul de pe jos si nu s-a mai uitat in fata.... e teribil sentimentul..bine ca totul s-a terminat cu o vacanta de vis. deci.. bebe2 ..este....asteptam verdictul.. cat mai curand..

musso . apropo de poze de la nunta brazucai.. doar privirea e calda.. in rest sunt rea , rea, rea.!. pupici lui Mihnea!

mychi. ce indragostiti draga mea..dupa 16 ani de casnicie. eram unul cu ochii pe celalalt ca sa nu observam cand ne facem ochi dulci cu cate o(un) tanara (tanar)....mama si era unu asa misto!! i-am zis si finutei ca vreau sa dansez cu ala.. si hop! tocmai a si venit sa ma invite.. si trasei un joc po****r cu el.. mama, mama!!

brazuca incepem...
pentru examenul de titularizare... si parca mai era cineva.. nu mai stiu cine

si carla de abia astept...

paticut fericita mamica de baiat voinic si dulce - www.flickr.com/photos/bogaci_miron/" target="_blank">Miron Petru

Mergi la inceput

musso..
m-ai rupt cu masina de spalat....

paticut fericita mamica de baiat voinic si dulce - www.flickr.com/photos/bogaci_miron/" target="_blank">Miron Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arhdy spune:

Fetelor, gata am facut rezervarea. Am primit si factura pentru avans.
Daca ma miscam mai repede aveam si 20% reducere, dar important sa ne simtim bine.
Mergem aici: http://www.complexmara.ro/index.html
acum se numeste Complex Dunarea. Din 2007 au inceput renovarile si anul acesta pe 1 iunie le-au finalizat si au avut deschiderea. Au loc de joaca pentru copii si in fiecare seara o ora au spetacol cu clovni si personaje dn poveste. Au piscina mare si mica, camere noi, cu mobila noua si cu terase. Am vorbit cu directoarea si a fost foarte draguta. Este intr-o zona verde, vizavi de lac, ca intr-un parc. WSingurul inconvenient este ca este mai departe de mare. Adica 10-15min de mers pe jos. Dar decat sa stau pe malul marii si cine stie in ce conditii, mai bine lasa. In plus noi nu stam pe plaja decat 2-3 ore dimineata. In rest somn, plimbari, joaca si eventual piscina seara.

Abia astept sa iau concediu, dar mai este asa mult.........pana in august.

Va pup

Mergi la inceput

arhdy - petrecere frumoasa...si eu in conced tot in august.. si cred ca nu mai ajungem odata sa fie august...

w/e placut tuturor, pupam intreaga strumfarie..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Alina.a, acum am mai mult timp sa-ti zic de poze, m-au omorat cele cu mancarea ( ) si cu burtica ta, e foarte dulce. Eu n-am facut niciun test pentru bolile genetice pentru ca sa ma feresc de stress, oricum nu as fi renuntat la sarcina. Stii si tu ca testele astea sunt doar pentru statistica.
Greierash, unde iti inscrii mandrul?
Arhdy, ma bucur ca ai gasit ceva convenabil.
Cristina, ce dulce doarme Denis la cresa .
Musso, deci de spalat era . Sa o stapaniti sanatosi!
Stefania, nici gand sa nasc asa repede, eu zic ca mai stau vreo saptamana, ca acum n-am timp . Multumesc pentru galerie .
Pati, multumesc pentru majoretele virtuale. Astept nasa si nasicul mic sa dea din funduletz si pampoane pentru incurajari .

Carla, s.39 Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******mare2009 *******mare(2)2009 *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput