Strumfi de iul-aug 2007 (144)
Raspunsuri - Pagina 12
violetan spune:
Neatza fetili!
Caferutzo, jur ca n-am poze inca!!! nu stiu ce face tata atata timp!!! ce vaslui? ca doar exista mail si yah, nu??? sa vezi ce incep io educatie cu fina!
alina.a!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bine ati venit! bravo, ce ma bucur!!! superbe locuri, superbe poze, superba familie, ptiu ptiu ptiu! ce mishtok arati sa nu te deochi si ai 2 rochite cu care m-ai omorat: aia gri sau bleu ca nush din poze cum se vede si aia neagra! crap sa am si io asa ceva, mai ales aia gri!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! CE E BB2???????
Revin! ca mai am de zis multe ca am vizionat poze asa caci...tre sa mai lingushesc si io pe careva, nu? (karli, )
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash
sunflower1979 spune:
buna ziua!
revin cu vesti de la cresa. primele 2 zile au decurs bine. cica a plans doar dupa ce am plecat, dupa care s-a jucat cu copiii, a mancat, a dormit.
in prima zi cand m-am dus la el, era intins in patut, pe burta, nu dormea dar nici nu facea altceva. mi se parea ca suspina si m-am speriat ca poate ii e rau. cica dormise vreo jumatate de ora. cand m-a vazut a inceput sa planga. imi tot arata sa iesim. l-am schimbat si am plecat spre casa, de manuta, el cu o banana in mana din care manca.
ieri l-am gasit dormind si am rugat o tanti sa-mi faca o poza. era tare scump. am inteles ca dormea de vreo ora si am mai stat afara inca jumatate de ora pana s-a trezit. de data asta a plans cand l-a luat ingrijitoarea din patut, caci era abia trezit. n-a mai vrut sa mearga pe jos, a trebuit sa-l duc in brate.
azi dimineata a scartait tot drumul; stia unde il duc si nu vroia. of, ca mi se rupe sufletul de mila lui.
acolo au mancare buna, dar la desert le dau dulciuri: bomboane raffaelo, ciocolata, jeleuri, ceea ce eu nu i-am dat pana acum si nici nu-mi vine sa le zic sa nu-i dea, caci vede la alti copii ca mananca si cred ca i-ar fi pofta. poate n-o fi foc de la atata.
in schimb am multe nemultumiri. cresa e de stat (nu am in alta parte unde sa-l duc, iar particulara nu exista), femeile alea sunt acre si dure, nu aud vorve dulci, o privire blanda si buna. nu am voie inauntru, mai ales cand il iau. asta inteleg, caci vad ceilalti copii ca pe el il iau si ei raman, si e foarte greu pentru ei, incep sa planga. cand il las, trebuie sa-l dau cuiva si sa plec, nu pot sa raman putin cu el pana se linisteste, il las plangand. ce face peste zi nu stiu. clasa lui e la parter si as putea sa ma uit, dar nu vreau sa risc sa ma vada el si sa-l starnesc. azi am rugat-o pe soacra-mea sa mearga sa incerce sa se uite. in prima zi am intrebat daca a mancat si mi-a zis ca da. ciorbita. am intrebat daca l-au ajutat sa manance si a zis ca a mancat mai mult singur. asta nu e adevarat; el nu stie sa manance singur, mai ales ciorba. cred ca s-a chinuit saracutul si poate i-au dat ele vreo lingura, 2, in rest cred ca a mancat paine.
camera in care stau copiii e foarte simpla, cu 2 masute. n-am vazut nici o jucarie, nimic vesel acolo. am intrebat daca au jucarii, daca pot sa duc si eu cateva. cica au. am dus ieri o punguta cu jucarii, le-am gasit in dulapul lui. le-am dat seara unei alte ingrijitoare si i-am spus ca sunt pt toti copiii, dimineata iar le-am gasit acolo. le-am dat din nou directoarei si am spus sa se joace toti copiii cu ele. sper sa nu le gasesc iar in dulap. orisicum imi fac fel de fel de ganduri si griji. am inteles de la cineva ca ar fi totusi o cutie cu jucarii pe care le-o rastoarna dupa ce mananca si se joaca ei acolo. nici vorba de desenat, de poezii...deocamdata, ca e grupa mica. sper sa fie bine, caci nu am alta optiune.
cand il iau il gasesc schimbat, gustarea de la ora 4 mi-o da la pachet - un fruct, o placinta cu branza etc.
acuma cred ca difera si cresele astea, de la una la alta, cel putin personalul. aici este una pusa pe primit atentii, am inteles ca si sugereaza.
hai ca daca ma mai intind mult pierd mesajul. concluzia e ca denis s-a comportat nesperat de bine, insa eu am anumite nemultumiri. sper sa-l vada soacra azi ca e bine, ca se joaca acolo.
in alta ordine de idei vrea sa spun ca l-am vazut pe inotatorul Miron - foarte vesel si frumusel. ce-i mai place si lui denis apa...
am vazut o mireasa, un mire si o fetita minunati. va doresc o viata cu impliniri si intelegere. felicitari ca ati facut totusi nunta...e un moment unic, pentru toata viata!
si am vazut o alta familie la "tuci". ce paradis, ce minunatii acolo. elisa in elementul ei, mami superba cu burtica. sa va fie de bine.
gata...mai las si pe altadata ceva de scris. bye!
poze noi
Cristina, mami de superbaietel Denis Stefan (30.07.2007)
X-ray spune:
ola gagici!ewu sunt varza,mi-am luat rezultatul de la dublu test si e cam la limita...in fine pe 25 ma duc iar in ungaria si pe 26 la un dr bun din tm...
deci concediul...un vis care a inceput cu un cosmar...la iesire din arad spre aeroportul din tm am facut acident,ne-am uitat amandoi la eli in spate si ala din fata a pus frana si l-am lovit.s-a dat jos si a inceput sa urle ca-i e rau ca s-a lovit la cap de tetiera...l-am consultat pe marginea drumului si se vedea de la o posta ca se prefacea,nesimtitul!i-am zis ca sunt medic si nu are rost sa fabuleze si ia trecut subit.a venit fisu a carui era masina si ne-am inteles cu el(300 euro) sa foloseasca casco, sa putem pleca la avion.masina noastra erata bine dar a lui era super indoita desi nu am avut viteza eram pe un pod in coloana.asta e prostia se plateste.abia am prins avionul si la turci frig si nori.nu am citit instructiunile si programul rrstaurantelor in camera drept urmare alergam ca disperatii sa mancam ceva si nu gaseam...
a doua zi a fost super,ne-am invatat cu locurile si treaba a fost ca unsa.
deci ioana si cine mai merge:daca aveti posibilitatea luati camera sea veiw e enorma si mai e un pat in plus.in fiecare camera aduc din start patut de copil.curatenia se face intre 9-17 dar daca nimeriti sa vina la voi pe la 15-16 cand dorm copiii va sare.asa ca in prima zi 5 dolarei la tanti care face curatenie in camera si ii spui pana la ce ora sa termine curatenia si gata.morala multi dolari la voi,e mai rentabil.cititi cu atentie programul restaurantelor si a celor ci gustari.nu exista non-stop mancare peste tot,e gandit cu cap totul.oricum dupa ce mananci la restaurantul principal 3 ore nu mai poti baga nimic in gura.mancare este fff fff multa,de toate,dietetica ,normala,nu exista carne de porc.vita pui curcan si binenteles oaie si peste.mancare nu sete doar ff frumos ornata ci si f gustoasa si aromata.pt copii exista mini restaurant dar mai e unul de gustari si pe langa piscina.nu am vazut borcanele de copii dar poate mi-au scapat mie.deci luati-va la voi daca au preferinte.
sunt ff multe locuri la piscina,la mare si la aqua parc,sezlongurile sunt spalate in fiecare seara este o curatenie lucie peste tot.la piscina este si mini toaleta pt copii dementiala!au programe de animatie seara pt copii si adulti si ziua tot felul de gimnastici in apa si pe plaja,jocuri,parapanta,paraselling,etc...au bai tucesti,masaj si chestii de genul.noi am mers cu teztour care sunt super organizati,au fff multe excursii,dar am foat numai la delfinariu si la banuri si aur.ne-au luat din fata hotelului si acolo ne-au lasat.la blanuri si aur negociati la greu,ex: haina mea de iarna era 878 dolari am luat-o cu 430 si a sotului 680 am luat-o cu 400.la aur nu a rentat au fost nesimtiti si nu am luat nimic,era mai ieftina bijuteria din hotel cu bijuterii de firma.
exista minimarket cu preturi rezonabile de unde puteti lua pempars,servetele umede si deastea.la 100m la iesire din hotel e plin de gherete unde gasesti de toate si mai ieftin dar noi puturosii nu ne-am mai deplasat...
luati-va ceva pantaloni sau haine mai normale pt ca la restaurantele a la carte trebuie tinuta.noi am avut o cina inclusa si am ales cel cu specific fish,suuuper.
e ffff cald multa lotiune spf50 am vazut copii cu probleme serioase de la arsurile solare.si obligatoriu ceva in cap,asigurarea medicala nu acopera sarcina,insolatiile si arsurile solare.
astept alte intrebari cu toata placerea.
vio acum sa ma dau rotunda cu rochia este ultima colectie stefanel mi-a adus-o sotul din italia merge si la burtica si fara si e absolut superba.
multumim de aprecieri ati fost tare dragute.merita sa facem tot efortul pt copii,fetele noastre sau simtit excelent ne-am facut prieteni din buc o familie cu 2 copii era o nebunie la piscina in fine la anul daca nu prind la royal wings tot aici mergem pt ca ne-am indragostit de resortul asta!
scuze greselile nu mai recitesc ...
alina mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007) .....si hapy 12+
povestea noastra...
greierash spune:
Buna dimineata, scuze ca voi fi foarte "scurta" si la obiect dar am multa treaba la serviciu, dar nici nu vreau sa trec peste comentarii pe aici...
Deci, l-am vazut pe Miron la piscina si e ...foarte tare!!! Vreau si eu! Sau sa il trimit pe Andrei mai bine, avand in vedere cat de greu iese de la baie, cred ca i-ar placea!
Brazuca, sa fiti sanatosi si sa va iubiti toata viata, sunteti superbi! Felicitari! Felicitari si nasilor, sa va traiasca finii! Am vazut poze superbe, expresive, am simtit multa dragoste, iubire...tineti-o tot asa!
Monicabo, m-am hotarat unde il inscriu, o sa va povestesc de primele zile...Ufffff...
Apropo de miere, eu nu i-am dat...dar nu stiu de ce...
Si cam atat, cred ca mai aveam de zis dar de citit am citit pe la 8,30 si am mai uitat de atunci.
Daca nu ne mai auzim, weekend placut!
greierash mamica de Andrei Robert(05.07.2007)
- "Traieste clipa" -
mychydutza spune:
uau, alina ce de peripetii! bine ca pana al urma a fost totul ok. cu triplu test eu nu m-as stresa. eu nu l-am facut si ma bucur pt decizia luata, ca numai stress aduce.
sunflower, . sper sa fie totul ok. uite pt asta o admir pe soacra, si-i sunt recunoascatoare, cu toata ca nu credeam sa vina ziua cand sa zic asta......pt ca sta cu andrei!
*"Europa sa ne ierti....astia-s singurii experzti!"*
sunflower1979 spune:
pai mihaela, si soacra mea a stat cu denis aproape un an, dar se pare ca s-a plictisit. noi mereu am avut o relatie respectuasa, fara conflicte, fara discutii, dar si fara prea multa dragoste.
eu vad ca soacra ta a trecut peste toate neintelegerile voastre de dragul lui andrei.
socra mea, care ea singura s-a oferit sa stea cu denis desi am intrebat-o deschis daca isi da seama ca nu o sa mai aiba timp sa se intalnesca cu cucoanele ei, ca o sa trebuiasca sa-si faca treaba dupa-amiaza, dupa doar 2 zile a inceput sa-mi spuna ca am programul prea lung, ca se plictiseste, ca nu si-a dat seama ca sunt atatea ore...etc. la inceput am lucrat program scurt, de 7 ore, dupa care am inceput program normal dar cu vinerea libera.
eu de asta l-am dat pe denis la cresa, sa nu imi fac giji ca trebuie sa-mi iau vreo zi libera cand nu se poate, ca nu ma mai simt datoare. cred ca lui ii era mai bine cu ea, dar trag sperante ca se va obisnui si aici si va fi bine.
deci...capul plecat, caci interesul poarta fesu', nu?
va pup!
poze noi
loredana_76 spune:
Buna.
Am vazut si eu pozele Alinei,foarte frumoasa vacanta,se vede ca v-ati simtit bine.Si subscriu la ce a spus Vio,rochia gri e absolut superba.
Cum s-a comportat Eli in avion?
Am vaut si pozele Brazucai de la nunta,sint foarte frumosi toti trei si da ,pozele exprima foarte bine iubirea voastra.Si nu pune la suflet ce zice soacra,lasa sa ramane ea cu zisul si voi cu iubirea.
Miron e superb,cum inoata ca un brotacel,am fost si noi saptamina trecuta la baby spa,sa vedem daca il inscriem,arata bine,totul curat.Cred ca i-ar prinde bine si lui David putina balaceala ca si el ar sta numai in cada.
Sunflower ,o sa fie bine,dureaza putin pina se acomodeaza probabil,ca e o schimbare destul de mare.Dar eu cred ca ar trebui sa fi mai ferma si sa le spui ca vrei sa stii exact ce fac acolo,ce jucarii au,ca doar e vorba de copilul tau.Si eu sint genul care nu prea am tupeu,dar cred ca in cazul asta as fi un pic mai hotarita,ca sta destule ore acolo.
Eu l-am tuns pe fimiu,scurt ca baietii,are si el fata de barbatel,o sa-i fac poze in weekend.
sunflower1979 spune:
iata si 2 poze cu denis facand nani la cresa: http://picasaweb.google.com/sunflowerdenis/DenisLaCresa#
poze noi
xerxe2005 spune:
Cristina, mult curaj
Va fi bine!
Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07
violetan spune:
Super tare, alina! Dar ce peripetii!!! In legatura cu dt si la mine a fost cam la limita, iar la colega mea a fost nashpa rau! Era foarte mare riscul si a facut saraca si amnio. Bb e ffff sanatos, acum are 1 anisor si nici urma de probleme. Super imbecil testul asta, te baga aiurea in sperieti. Ti-e clar ca n-are bb nimic, nu? Te las cu sexul pana iti trece de testul asta idiot
Sunflower, m-ai omorat! Am avut impresia ca povesteam eu. Eu sunt super mahalagioaica cand e vorba de dreptul meu si mai ales al copiilor asa ca m-as duce cu tupeu acolo. Doar ca....m-as mai gandi cata mahala as face ca nu stii niciodata de mizerabile sunt alea sa-ti persecute copilasul. E atat de dulce denis dormind si atat de clar ai explicat cum l-ai gasit ca nici nu era nevoie sa vad si pozele!!! Puiul mic si scump! O sa fie bine, logic, dar empatizez cu tine 100000 % pana se obisnuieste!
Pati, brazuka, am vazut pozele! Super mireasa, super pui in piscinutza, ocazie cu care mi-am amintit sa pun poze si cu laur in piscinutza noastra surogat pana o sa avem bani sa o facem cum trebuie. Incarc acum pozele si va dau link-ul care vrea. Asta pana la pozele de la botez..
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash