Strumfi de iul-aug 2007 (144)
Raspunsuri - Pagina 11
cafera spune:
Karli, Te astept la cotitura
Lavi, tu ce mai faci? Ce face Lori? Cand ai examen de titularizare?
Mamica de trei iezi, mai citesti?
Jadi, mai zi o vorba Pe unde sunt baietii?
Gata, astept raspunsuri
cafera spune:
Tot am uitat ceva. De dimineata, mi-a adus cineva o miere de salcam albaaaaaa, cu un gust bunnnnnnnn. Ilinca nu a papat pana acum. Nu stiu de ce mi-a fost frica si am amanat atat, dar acum ma tenteaza. Mai sunt strumfi care inca nu au papat miere?
cafera spune:
Mai, dar voi inca nu sunteti la servici? Ma lasati sa vorbesc de una singura?
Mihaitzo, bancurile de vineri unde sunt?
Monica, tu ai mai facut poze la fete?
musso17 spune:
neatza
am vazut poze de brazuca,minunate,rar se intampla sa se simta din poze fericire si iubire,instantaneele surprind cel mai bine sentimentele astea..ce sa zic,mi-au placut orhideele,dansul mirilor lipiti frunte-n frunte,printesa mica in rochie alba cu lila,atmosfera,nunta traditionala,nasi emotionati si paticut care are o privire calda si pusa pe sotii,asa-mi pare..bravo,ati facut-o dupa suflet.
zi buna sa aveti.
mychydutza spune:
neatza..............
ce de evenemente, ce de poze..............mi-a placut turcia alinei! brotacelul lui paticutz, soacra brazucai ......
ddanagh, intradevar flebologul mi-a zis ca toate gelurile astea care au ca substantza activa heparina, produc o senzatie de usurare a picioarelor pe moment, DAR favorizeaza aparitia vinisoarelor. daca tu ai dureri de picioare, te sfatuiesc sa te dai cu galbenele. cauta pe la plafar, ca e una facuta dupa reteta maria treben! daca nu, ia din care gasesti. cele mai ieftine sunt de regula cele mai naturale. daca la tzara aveti flori de galbenele, iti zic cum sa o prepari acasa! sfatul meu e sa eviti gelurile........
cafera, eu ii dau lui andrei mierea cu cereale. i-am cumparat din alea chioare, fara gust, asa ca le adaug miere.
*"Europa sa ne ierti....astia-s singurii experzti!"*
brazuca25 spune:
Neatza! Va multumim pentru complimente! si multi multi. Ma bucur ca v-au placut pozele noastre si ca ati vazut si voi in ele ce am vazut si eu, deci nu mi se pare mie ca se vede ca ne iubim.
Monica povestea cu socrela e deja veche, acum a luat noi dimensiuni de cand cu nunta, pentru ca si-a dat arama pe fata si ne-am cam spus verde'n fata niste lucruri pe care de mult asteptam sa le spunem. Madama a sunat la tata dupa nunta sa ii spuna cam ce dezastru de nora sunt eu, ca ar trebui ei toti sa se intalneasca sa vada ce 'fac cu noi'... O sa ii trimit o copie dupa buletin poate a uitat ca avem 28 de ani totusi. Tata oricum i-a spus ca daca pana acum nu ne-au "educat" nu mai scot ei nimic din noi de acum incolo.
Din pacate sotul este oarecum impartit intre noi doua, si asta ne aduce multe probleme intre noi ca si cuplu, dar o sa ascult pe nasica mea inteleapta si o sa vedem pana la urma ce o sa iasa.
Alina bine ati revenit! Lasa ca e lunga vara, mai aveti timp de inca o tura de vacanta.
cafera eu i-am dat miere Denisei dar nu i-a placut deloc deloc. Asta era in perioada cand nu ii placeau dulciurile, ca acum din pacate este in perioada "cocata" (ciocolata) si "bobo" (astea arata ca si bomboanele dar sunt cereale).
Chiar mi-am adus aminte sa intreb. A plecat cineva in vacanta cu autocarul? Eu visam macar la Bulgaria daca nu Grecia dupa ce scap de titularizare dar nu avem masina si autocarul ar fi singura solutie, dar nu stiu cum ar reactiona Deny.
mamik fericita de Denisa Maria (20.07.2007)
A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit
nunta noastra
mychydutza spune:
of brazuca, cat de bine te inteleg.........parca suntem trase la indigo!!! si sotzii la fel :) posed una bucata de sotz impartzit in doua......dar.....eu zic ca primul pas l-ai facut prin faptul ca a acceptat sa plece de la mamitzica! trebuie multa rabdare pt ca altfel risti sa strici totul. naiba sa-l ia de cordon ombilical....sper ca la andrei l-a taiat de tot dr cand l-a scos din burta heheheh. cat de bine te inteleg....sper ca nasik sa vina cu sfaturi miraculoase apropos de nasica, la nunta am vazut si una bucata pereche de nasi ce pareau tare indragostiti......si mireasa mi-a placut pt ca s-a distrat.....
ieri n-am gatit....cand vad cate bunatatzuri faceti voi, am asa un sentiment de mama denaturata....eu nu fac atatea chestii...
CarlaV spune:
'Neata, n-am nascut, se pare ca Larisa nu vrea sa iasa cand e si Monika in tara. Am apucat sa citesc ultima pagina, am admirat poze de Miron, Alina.a si Brazuca, mi s-a facut iar pofta de mare . Cu soacra ce sa zic, cred ca i-ar prinde bine o copie dupa buletinul vostru si mult, mult ignore.
Arhdy, Monicabo, multumesc mult.
Georgi, felicitari pentru masina, sa o folositi sanatosi .
Carla, s.39 Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******mare2009 *******mare(2)2009 *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
mychydutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui musso17 helouuu..am fost plecati sa ne luam masina,asta de-o avem o ducem la bunica-mea. |
se apuca bunica de sofat?????????
cafera spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mychydutza
se apuca bunica de sofat????????? *"Europa sa ne ierti....astia-s singurii experzti!"* |
V-am spus ca luna trecuta a ramas mami fara permis? Acum a dat testarea, a luat, dar tare greu e sa nu aibe buni carnet, ca eu nu prea iubesc sofatul. Uneori stau cu masina in garaj si eu plec cu taxiul Uneori= de cele mai multe ori.
Ghinetz, parca si tu esti la fel de buna soferita, nu?