Strumfi de iul-aug 2007 (144)
Raspunsuri - Pagina 20
brazuca25 spune:
Neatza!
Bun venit pe lume Larisa!!! Felicitari Carla! Uite ca ai reusit sa scapi de cezariana si sa nasti asa cum ti-ai dorit! Deja se anunta Lari o fetita ascultatoare. Sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii!
cafera felicitari pentru doua fetite superbe!
oanamada
Miilly multumesc pentru urari!
Andicu tunsul Denisei a fost cel mai mare stres pentru mine cand ma gandeam ca vine vara si ea nu suporta nimic in par. Nu ma lasa inima, asa ca am incercat o ultima data sa ii fac codite si le-a acceptat. Acum nu mai pleaca din casa fara ele si fara sa se pupe in oglinda. Te cred ca e greu sa il tunzi, dar deja e baiat mare, si cred ca o sa iti placa si cum ii sta tuns scurt.
oana sunt topita dupa buclele alea! Sunt superbi baietii. Despre dulciuri nu spun, ca nu am avut curaj sa ma bag sa nu imi stric cura de slabire.
housepocket daca ramane valabila invitatia la ziua lui Matei, noua ne-ar face mare placere sa venim.Si ar fi super daca ar fi si o intalnire de strumfarie. Imi si inchipui ce conversatii vor avea.
Am fost ieri in vizita la gradinita unde am lucrat, cu Deny dupa mine sa exploreze si ea lumea. A fost incantata de ce a vazut si nu mai voia sa plece. A fost inconjurata si rasfatata de toate fetitele de 5-6 ani si logic ca se simtea in al 7lea cer. Pe mine ma cam sperie totusi intoarcerea la gradi pentru mine. Era o galagieeeee!
Am scris cam mult dar nu stiu cand mai reusesc azi, ca am de alergat cu renumitul dosar pentru titularizare. Ieri toata ziua am umblat dupa adeverinte de la fostele locuri de munca. Urasc birocratia asta in care ne ingroapa Romanica.
mamik fericita de Denisa Maria (20.07.2007)
A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit
nunta noastra
ioanaiub spune:
buna dimineata
m-am trezit mai tarziu, acum daca sunt copiii in vacanta dormim si noi mai mult, adica pana pe la 7,30
dau si o cafea, daca vreti
Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate
housepocket480 spune:
Brazuca25
Da, ramane valabila invitatia la ziua lui Matei. Am inceput sa trimit si invitatiile electronice cu datele aniversarii si am rugamintea ca mamicutele ce vor sa vina sa-mi dea un PM cu o adresa de mail unde pot trimite invitatiile on-line. Nu vreau sa monopolizam aici subiectul pentru fetele care nu pot veni (mai ales cele din afara Bucurestiului).
Am vazut ca unele fete nu au apucat sa citeasca si m-au m-ai intrebat pe PM despre aceasta intalnire: am facut o invitatie pentru toti strumfii la ziua lui Matei pe 27 iunie la un club in Cotroceni si speram sa ne intalnim cat mai mute mamici cu copii acolo.
Abia astept sa ne intalnim si sper sa fim cat mai multi strumfi adunati la un loc!
Pupici
Mama lui Matei Alexandru
mychydutza spune:
neatza..........
cafera, tu esti cu ochii pe noi ca ala din reclama la romtelecom?????. sau oi fi vreun voyeur din ala??????
brazuca, sa inteleg ca esti educatoare de profesie? deh' curiozitatea ma omoara!
oanamada, ce de peripetzii frate! lasa ca a crapat ghinionul. stiu ca sunt multe cheltuieli, dar banuiesc ca acolo sotzul s-a dus la mai bine.......cum ar fi fost sa fi ramas aci? lasa ca o sa fie bine si o sa iti amintesti de toata patzaniile astea. sotzul ce parere a avut? cum e la brux? la noul job? a ajuns la timp?
ioanaiub, neatza! va duceti la gradina?
xerxe, ce mai face soacra ta?
monikbo
andicu, bafta in noua afacere! ce de multe vorbeste filip!!!!!!!!of, abia astept sa i se dezlege si "marinelului" limbutza!!!!!!!
am tot amanat plecatul la vatra, si daca ma iau dupa evenimente neprevazute care tot apar, ajung la toamna. am decis ca plec pe 6 dupa nunta de pe 4 si inainte de botezul de pe 12 bai cum se face ca numa petreceri in vreme de recesiune...
*"Europa sa ne ierti....astia-s singurii experzti!"*
greierash spune:
Buna dimineata! Multam de cafea!
greierash mamica de Andrei Robert(05.07.2007)
- "Traieste clipa" -
xerxe2005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mychydutza xerxe, ce mai face soacra ta? monikbo *"Europa sa ne ierti....astia-s singurii experzti!"* |
Soacra mea a avut vineri prima sedinta de chimioterapie si ieri incepuse sa ii treaca senzatiile de voma si greata si a reusit sa manance mai binisor. Are timp trei saptamani sa se intremeze putin pana la urmatoarea sedinta.
Banuiesc eu ca Brazuca e profesoara de engleza la vreo gradinita particulara.
Noi plecam sambata la Olimp, avem bilet pentru 7 nopti la hotelul Slatina. Plecam cu trenul, am luat bilete la clasa I, ca sa fie mai comod, sper eu, dar am inteles apoi ca sunt vagoane necompartimentate, deci cu foiala multa. Sunt foarte curioasa cum se va comporta Razvan, daca va reusi sa doarma in bratele mele si daca isi va bea lapticul.
Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07
CarlaV spune:
Multumesc tuturor, am apucat sa citesc putin, am nascut la Regina Maria, va scriu din rezerva. Fug ca mandra mea e lacoma si a invatat sa regurgiteze supraplinul.
Oanamada, multumesc, si eu m-am gandit la voi si, cum a zis si Vio, cele mai bune lucruri incep atat de prost ca la voi, dar o sa fie bine.
Pup.
Carla, s.39 Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******mare2009 *******mare(2)2009 *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
mychydutza spune:
xerxe, eu zic ca se va comporta bine!!!! de obicei ei dorm in tren. mai greu va fi cu curentul si geamurile deschise. te sfatuiesc sa ai multe tricoiashe de schimb, eventual ceva usor pus pe cap pt curent, un prosopel cu care sa-l invelesti daca doarme si e curent, multa apa........o sa fie bine!!!!!
da, cred ca varianta ta cu profesia brazucai e cea corecta. k sa vezi ce ma framanta pe mine.oricum brazuca bafta cu titularizarea , oricare ar fi ea!!!!
*"Europa sa ne ierti....astia-s singurii experzti!"*