Strumfi de iul-aug 2007 (144)
Raspunsuri - Pagina 21
ghinetz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui paticut neata strumfarie... am intrat sa va spun ca azi dimineata la 7 si 7 minute s-a nascut Larisa..finuta mea si pui frumos de CarlaV. Sa-ti traiasca draga mea, sa fie sanatoasa, baftoasa, inteleapta...si cuminte. revin, paticut fericita mamica de baiat voinic si dulce - www.flickr.com/photos/bogaci_miron/" target="_blank">Miron Petru |
Sa fie sanatoasa!!!!! Pupam mamica si surioara si...pe toti cu mult drag.
Vivela spune:
Felicitari, Carla , bun venit, Larisa . Sunteti o familie frumoasa si implinita, sa fiti sanatosi si fericiti impreuna .
DaviDependenta
loredana_76 spune:
Felicitari Carla,ma bucur ca totul a iesit cum ai vrut tu cu nasterea.
Larisa bine ai venit,sa ai o viatza linistita si fericita alaturi de familia ta.
Sabina ce spune de surioara,a apucat sa o vada?
X-ray spune:
carla felicitari!bine ai venit pe lume larisa!sa cresti mare sanatoasa si cuminte!
oana mada imi pare tare rau de necazurile voastre...eu asa m-am suparat de peripetiile noastre ca mi-am propus ca in afara de familie sa nu mai zic la nimeni cand plec undeva,asa superstitie....
fetelor nu am citit din urma si se pare ca am pierdut fff multe poze....a fost ziua sotului si am tinut-o numai in musafiri si acum pregatiri pt a lui eli....si io varza cu tensiune si puls mare,mama masii de analize cred ca de acolo mi se trage...am renuntat si la una din singurele mele mici placeri ,cafeaua de dimineata....
as vrea sa va mai zic milioane de lucruri dar uit...deastea....
alina mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007) .....si hapy 14+
povestea noastra...
mychydutza spune:
vivela, ma bucur sa te recitesc. am vazut si ceva pozici cu doi ochi albastrii minunati!
alina.a, da-le-n ....colo de analize! eu l-as trage in tzeapa pe ala de-a inventat TT! si cafea.......bea fara cofeina!
*"Europa sa ne ierti....astia-s singurii experzti!"*
mychydutza spune:
ne schimba si pe noi cineva de scutece..............pe noi astia de am mai ramas cu pampersii la fund!
mychydutza spune:
vivela, david e la gradi, nu? e de stat sau particulara? a inceput sa ma framante subiectul.....esti multumita? in rest sunteti ok? stiu ca david era tare vorbaretz de mic, asa ca nici n-am curaj sa te intreb ce zice acu
karli, ai rezolvat problema tzantzarilor? eu am lasat geamu' de la bucatarie fara plasa si l-a muscat un canibal pe fiimiu.....de zici ca-i sita! toata noaptea s-a framantat si a fost agitat, si numai tzantzaru a fost de vina.......
iulaug2007 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mychydutza ne schimba si pe noi cineva de scutece..............pe noi astia de am mai ramas cu pampersii la fund! *"Europa sa ne ierti....astia-s singurii experzti!"* |
Doamna draga tu nu schimbi ca nu iti prieste mirosul???? imediat vine un scutecel nou nout
Vivela spune:
mychi, david e la gradinita particulara de la 1 an, a fost singura noastra optiune la momentul respectiv. ii merge bine, dar na, ca orice copil, are zile mai bune si zile mai proaste, uneori mai plange cand il las (azi de exemplu!, ii ies ultimele maselele si e tare necajit).
de zis, zice multe, dar preferata e "aaaa, am ticat" (am stricat!). din pacate pentru mine, o zice foarte constient , de cateva ori pe zi. ultimul lucru mai important care s-a "ticat" a fost cantarul, tefal de sticla, pe care l-a transformat intr-un morman de cioburi .
daca vrei mai multe detalii despre gradi, putem vorbi pe mess: id meu ygabitza
DaviDependenta